Symbian 3 Sarjınız Kaç Gün Gidiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
bir gun zor geciyor. Sinmdilik. Telefon yeni oldugu icin elimden dusmuyor. O yuzden.

MaxipmaN

Üye
2.5 gün nasıl gdiyor ya ben kullanmasam 3 günü geçmez

larten123

larten123

Üye
2-3 saat:zong:

hakan_710

hakan_710

Üye
:zuhaha: bende aynısını söyleyecektim. Hiç kullanmazsam sabahtan akşama kadar ancak yetiyo. Iki üç gün giden arkadaşlara valla helal olsun ben hiç 3 günü göremedim. (internet bağlantım sürekli etkin onu da belirteyim. sadece konuşmak için kullansam epey gider sanırım)

turkmen619

Üye
hiç kullanmayınca 4 gün gidiyor birkez 1 hafta gitti tabi telefonun ekranında tuşa bile basarsanız 1 gün gider :D NOKİA BELLE

doctorrr

doctorrr

Üye

:zuhaha: bende aynısını söyleyecektim. Hiç kullanmazsam sabahtan akşama kadar ancak yetiyo. Iki üç gün giden arkadaşlara valla helal olsun ben hiç 3 günü göremedim. (internet bağlantım sürekli etkin onu da belirteyim. sadece konuşmak için kullansam epey gider sanırım)
yalnız senin cfw nde batarya sorunu yok hatta orjinalindende iyi :D

keys1903

keys1903

Üye
gunde 4 saat wıfi internet 1 gun zor

PYTHONs

Üye
2 saat wifi, 1 saat asphalt 6 2 saat zor dayanıyor :zong: .

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
gunde 5-6 saat internet yarim saat oyun 1-2 saat muzik. bir gun dayaniyor. normal kullanimda iki gun gider.

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
1 gün ancak yahu :/

maklube

Üye
1 senedir kullaniyorum henuz gunu gormedim :D

hackedbygobel

Üye
kullanırsam 5 saat civarı gider. Bataryam yeni bu arada.

- - - Eklendi - - -

batarya ipuçları isteyen pm atsın. Şarj kullanım ve daha fazlası

msy2017

msy2017

Üye
benim c7 toplam 1.5saat internete girdim 2-3 resim çektim.1-2 mesaj atmışımdır.2-3 telefon görüşmesi yaptım.müzik dinlemedim oyun oynamadım 2.5 gün oldu %10 filan kaldı diğer arkadaşların yorumuna bakınca sanki benimki çok hızlı bitiyor gibi.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
benim 701 20-30 mesaj 3-4 görüşme ve 2-3 saat internetle 6 saati zorla bitiriyor. Acaba sorun mu var :allalla:

famemonster16

famemonster16

Üye
En fazla 4 gün dayandı. Normal kullanımda (Müzik-İnternet) 2-2.5 gün gidiyor. Telefon Nokia 500 bu arada.

Üst Alt