Symbian 3 Sarjınız Kaç Gün Gidiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
smdi yanlıs bise dicem kötü olcak :D
dengeli insan bendede c6-01 var oyun oynamıyom oynuyosam bile 5 dkka müzik dinliyorum günde 1.2 saat geri kalan sadece msj ama gece baktımda batarya zayıf diyor :D telefon daha 1 haftalık nasıl 5.5 gün kullanıyon sen :D
Benim öyle gidiyor :ehe

u_cosar

u_cosar

Üye
1 gün

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
son 2 haftadır benim şarjda da azalma oluyor.önceden rahat 2 gün giderken internete gırme süremi artırınca haliyle dayanmaz oldu

cardanadam

cardanadam

Üye
benim n8 şarj 1 hafta gidiyor tabi telefonu açmazsam:D şaka şaka adam akıllı şarj olursa fazlada kurcalamazsam 2 gün rahat gidiyor

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
günde 15 dk oyun 1 saat internet(çift mod) 3 saat müzik 2-3 gün arası değişiyor. Eğer çok mesajlaşırsam gnde 500 msj falan bir buçuk gün.

Türe

Türe

Üye
internet , sms kullanımıyla 1 günü zorluyor maşallah :ehe:ehe

den1905

den1905

Üye
en fazla 2 gün.

STaT!C

STaT!C

Üye
2-3 Gün Gidiyor :good:

hacettepeli58

Üye
1 gün ança

nonamex

Üye
3 saat wireless'a bağlı unutmama rağmen benim N8'in şarjı tamı tamına 4.5 gün gitti en son, kullanmayınca böyle oluyor sanırım :ehe

uribaju

uribaju

Üye
oda bişey mi güç tasarruf moduna alsan ve hiç kullanmasan 1 hafta gider diye düşünüyorum:ehe

gmkenver2

Üye
Arkadaşlar Allah rızası için yardım ben 2 gün önce nokia c6 01 aldım şarj sorunu var gidip yeni ve başka bir tane aldım ama gine şarj sorunu (teli şarja takıyorum 5 dakika şarj oluyo yani bil işareti oynuyo 5 dk sonra duruyor telin özelligimi anlayamadım) ve bir sorun oldugunu sanıyorum şarj da tam dolmuyor

pta123

pta123

Üye
en fazla 2 gün ü gördüm onun dışında msj cok attıgımda ki günde 200 250 arası msj attıgım için 1 gün :)

gt22

gt22

Üye
:d: 2 gün gidiyor sonra bitiyor :D

lolaman

lolaman

Üye
benimki syimbian 3 olmasada 1 hafta gidiyor normal kullanımda :)

spartuas

spartuas

Üye
asphalt 6 ( 3-4 yaris sonra kapatirim. )
opera mobile ( arka planda acik )
nimbuzz ( arka planda acik )
muzik ( arka planda acik )
mesajlasma ( arada bir )

1 gun gidiyor. Ancak guc tasarrufuna alirsam 2 gune cikti. Ama farkeden birsey olmuyor her aksam sarja takiyorum ;)

cabal21

cabal21

Üye
durdugu yerde 2.5 saat

SilentOne

SilentOne

Üye
3.5 gün taruf mod açık deqil ama 3g kapalı ekran ışıqı en düşük zaten yinede parlak :D

----------Eklendi @ 15:36:15 ---------- Yazıldı @ 15:35:46 ----------

ama kafadan 2 saat oyun 7 saat müzik 400 küsür sms :D

furkitare

furkitare

Üye
6 saat gidiyor , daha fazlası yok :(

LaNegra

Üye
her turlu ıslerı yaptıgım halde sms ınternet oyun vs.. 85 saat 3.5 bazen 4 gun gıdıyor sms kullanımı fazla onu belırteyım ıstedım :D

Üst Alt