Symbian 3 Sarjınız Kaç Gün Gidiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 3 Sarjınız Kaç Gün Gidiyor?
Benim c6-01 günde 1,5 saat oyun +20 dk internet ile 2,5 gün Beklemede ise 5,5 gün gidiyor Işık sensörü en yükseğin altındaki iken.....

pRime.

pRime.

Üye
İnternet kullanımında 2 gün...

eRdaL.

eRdaL.

Üye
hergün şarj yapıyorum bazı günler iki:)

karasahinemre

Üye
benim günde 1 şarj

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Şuan 2 gün oldu şarj yüzde 40 da :oke:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
İşe giderken kullandığım için iki günde bir şarj ediyorum

_ardaa

_ardaa

Üye
benim standart 24 saat ne az ne çok.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
hergün şarj ediyorum ama 11000 sms paketim var ;) ayrıca çok nadir internet oyun uygulama harita işte

OzGuRKnowN

Üye
Tam ANLamıyla 1 gün gitmiyor Hat Takılıyken Hat yokken Oyun vs vs 2 3 günü buluyor..

52mrt1905

Üye
2 gn anca gidior

ImPossibLe28

Üye
bazen bir gün bile gitmiyor :@

pasha14

pasha14

Üye
Servise gitmeden önce ;
Ben günde 2 saat müzik dinliyorum , 2 saat internete bağlanıyorum. 500 sms alıp gönderiyorum. Yaklaşık 2 saatte oyun oynuyorum buna rağman telefonumun şarjı 2 gün gidiyordu.
Servisten sonra ; Bunları yine yapıyorum sabahtan akşama kadar dayanıyor.. Gece 1den sonra kapanıyor.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Servise gitmeden önce ;
Ben günde 2 saat müzik dinliyorum , 2 saat internete bağlanıyorum. 500 sms alıp gönderiyorum. Yaklaşık 2 saatte oyun oynuyorum buna rağman telefonumun şarjı 2 gün gidiyordu.
Servisten sonra ; Bunları yine yapıyorum sabahtan akşama kadar dayanıyor.. Gece 1den sonra kapanıyor.
anakart mı değişti

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
her gün

meg1ddo

meg1ddo

Üye
sabah dolu olarak çıkıyorum evden akşam gelip şarja takıyorum...

pasha14

pasha14

Üye
Utku™;3544587' Alıntı:
anakart mı değişti

Hayır. Ön kamera çalışmıyordu onun bir parçasını değiştirdiler birde daha sorun yaratan çalışmayan bir parça varmış onu değiştirmişler bana servisteki adam öyle söyledi ismini şimdi tam hatırlamıyorum. Bu değişimlerden sonra böyle oldu.

uribaju

uribaju

Üye
kardes bence sen tekrar gonder servise boyle olmaz benim tel 1.5 gun rahat gidiyo oyun muzik herseyi yapmama ragmen.yalniz 3g yi acarsam pil cabuk bitiyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sabah bi şarj ediyorum gece yatana kadar yoğun kullnımda sorun yok bide yatmada takıyorum gece müik dinlerken sorun çıkmasın diye okadar ama günde bir şarj da yetiyo.. tabi aşırı yoğun kullanıyorum.:oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Benimde iki gün gidiyor günde ortalam 3.5 saat konuştuğum halde oyun internet pek yok

Silinen Üye 1876985

Kapalı Hesap
ortalamaya vurursak 3 gün gidiyor diyebilirim

Üst Alt