Symbian 3 Sarjınız Kaç Gün Gidiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Aege

Aege

Üye
Benim artık 1 gün bile gitmiyor batarya değiştireceğim

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Normal bi kullanımla rahat 3 gün gidiyo.Müzik dinlersem wifi'ye bağlanırsam 2 gün :)

Uruloki

Uruloki

Üye
sürekli nette hiç bağlantı kesmiyor ve habire nette geziyorum 1 gün gidiyor ama normal kullanımda 3 gün filan

Dampierre

Dampierre

Üye
2 gün idare ediyor, bazen 2-3 saat oyun oynuyorum telde, o zaman 1 günde bitiyor.

pasha14

pasha14

Üye
kardes bence sen tekrar gonder servise boyle olmaz benim tel 1.5 gun rahat gidiyo oyun muzik herseyi yapmama ragmen.yalniz 3g yi acarsam pil cabuk bitiyor.

Aslında bende servise göndermek istemiyorum değil ama , son verdiğimde 3 hafta telefonsuz kaldım şimdide telefonsuz kalmak istemiyorum.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
telefonun tüm özelliklerini yarasa gibi sömürürcesine kullanırken yani günde 1 saat hd oyun,yarım saat wifi,1saate yakın konusma ve mesajlaşma (3.5G çekerken),günde ortalama 15-20 adet foto çekimi ile C7im 30 saati aşıyor zar,zor..ama güç tasarrufu moduna alıp sadece telefon maksatlı kullandığım zaman 4 gün 22 saati zorlamıştım :) şarj bakımı olarak çok geniş kapasiteli yaa bu symbianlar,kullanıma bğlı :)

haliloz95

Üye
günde 1 idealdir ;)

nonamex

Üye
N8.
Yoğun kullanınca 2 gün, sadece mesajları ve çağrıları kontrol etmek amaçlı kullanınca 4-5 gün gidiyor.

manisaa

manisaa

Üye
farketmiyor ben her gün dolduruyorum. Servisten sonra batarya az gidiyor diyen arkadaşların bataryası değişmiş olabilir

mraz

mraz

Üye
Telefonu ilk aldığımda Battery monitör programını kurmuştum ve 8 saat dolumda 2 günlük seviye gösteriyordu ve batarya yoğun kullanımda 2 gün gidiyordu.Dört aydan sonra yine 8 saatlik dolumda BMonitörde 1 günlük süre gösteriyor ve 10 saat gidiyor:hmmm:hmmm:hmmm

full force

full force

Üye
teli yeni aldığım için elimden düşmüyor sabah şarjı ise akşam 10 da bitiyor

serdar84

serdar84

Üye
8 saat müzik dinliyorum oyunda oynuyrum internette var 2 günde bir sarj ediyorum öyle android iphone gibi hergün degil nokia n8 bu:aha:

serinaga

serinaga

Üye
C7 şarjı ortalama olarak internet kullanılıyorsa, wifi yada 3g, ekran parlak kullanılıyorsa, bluetooth kulaklık bağlıysa, bolca sms atılıyorsa, kurcalanıyorsa oyun vs. Sadece bir gün gider. Bütün özellikler tasarruf moduna getirilirse 3 gün rahat gider. Aksi durum varsa pil sorunlu demektir ...

----------Eklendi @ 23:55:54 ---------- Yazıldı @ 23:53:35 ----------

Servise gitmeden önce ;
Ben günde 2 saat müzik dinliyorum , 2 saat internete bağlanıyorum. 500 sms alıp gönderiyorum. Yaklaşık 2 saatte oyun oynuyorum buna rağman telefonumun şarjı 2 gün gidiyordu.
Servisten sonra ; Bunları yine yapıyorum sabahtan akşama kadar dayanıyor.. Gece 1den sonra kapanıyor.

Bence pilini değiştirmiş yada karıştırmış olabilirler ...

metinakrep

Üye
hiç bir şey yapmasam normal konuşma ve fotoğraf olarak kullansam 2 gün
10 dk navigasyon 30 dk. wifi 1 saat konuşma 10 tane fotoğraf 1 günü zor buluyor

efendisiz85

Üye
Hergün şarjda :))))

-omer-

-omer-

Üye
1 günden fazla gittgni görmedm :D hergün internet+oyun+uygulama+pcyi nete baglama :D

seyfipasa

seyfipasa

Üye
bnm elimden düşmüyor 2 saattir internetteyim 1.5 saat oyun oynadım ve sarj 2 diş gitti batarya üzerinde %50 güç yazıyor bi sorun mu war ki ? dün aldım teli c7

projectmaximo

projectmaximo

Üye
benimki her gece şarjda:) hatta gün ortasında da takıyorum.ama nerdeyse 24 saat elimde (ve internete bağlı) .kamera, oyun, mesaj, konuşma, internet,.. hepsini aktif olarak kullanıyorum her gün.eğer güç tasarrufuna alırsam bi günü rahat çıkarıyo ama

nakresoz

nakresoz

Üye
Utku™;3543402' Alıntı:
Benim c6-01 günde 1,5 saat oyun +20 dk internet ile 2,5 gün Beklemede ise 5,5 gün gidiyor Işık sensörü en yükseğin altındaki iken.....

smdi yanlıs bise dicem kötü olcak :D
dengeli insan bendede c6-01 var oyun oynamıyom oynuyosam bile 5 dkka müzik dinliyorum günde 1.2 saat geri kalan sadece msj ama gece baktımda batarya zayıf diyor :D telefon daha 1 haftalık nasıl 5.5 gün kullanıyon sen :D

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Her gün şarj ediyorum. :) Artık yanımda yedek batarya taşımayı planlıyorum :d:

Üst Alt