Symbian^3 Neden yenilikçi değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

latency77

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 Neden yenilikçi değil
İyi günler hepimizin bildiği gibi symbian 3 mağazası hd oyunlara ne özen gösteriyor nede çok güzel programları var laaakin gameloftun symbian 2011 başlığı altında yaptığı kıyağı 2012 dede yapabilirmi eğer varsa bir bildiğiniz forumda benim gibi her gün mağazaya bakıp sinirlenen gençleri bir nebze olsun belki rahatlatabilir ayrıca iphone 3gs ile bizim telefonlardaki fark gpu mu ? yani aklım almıyor şahsen o cihaz modern combat 3 olsun gta 3 olsun çalıştırıken nokia bize boşmu veriyorda getirmiyor haberdar ederseiz sevinirim ...

dekor67

dekor67

Üye
arkadasım cunku symbian artık bıttı hç bı frma artık symbıana oyun uygulama cıkarmaz bu saaten sonra angrıs bırts bıle çıkmyack artk mesela

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gelenekçi bir yapısı var nokianın ondan yenıliğe pek açık değil

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
onunla alakalı değil.Symbian telefonlar işlemci özellikleri olarak çok düşük özelliklere sahipti özellikle HD oyunlar için.Bu esnada android telefonlar büyük bir patlama yaparak ve google pohpohlaması ile oyun firmalarını kendine çekti.IOStaki sebep ise bir IOSun korumaya max. düzeyde önem vermesi (oyunları kopyalanmasının zor olması) ve iphone alan kişilerinoyuna verecek parası olur görüşü.

Siz bir oyun firması olsanız %90ı ve %60ı oyunları satın alan bir kitleye mi yoksa neredeyse tamamı internete düşen beleş dosyaları yükleyen bir kitleye mi hizmet ederdiniz.Burda Oyun firmalarının olduğu kadar Nokianın ve nokia kullanıcılarınında suçu var.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
gelenekçi bir yapısı var nokianın ondan yenıliğe pek açık değil

s60v5--s^3 çağ atladı(kişiselleştirilebilir 3 ana ekran ve widgetlar)
s^3--belle çağ atladı(Çok değişik kulanıcı deneyimi)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o kadarda olsun artık

MrExpert

MrExpert

Üye
Birazda markalrın oyun firmalarına biraz para yedirmesi yüzünden daha çok adroide oyun çıkarıyor ve tüketiciyi bu sayede androide çekiyor.... Ama bu demektir nokia yedirmiyor değil ama android kullanan ( samsung, motorala , htc , sony vs...) bu kadar çok markaya karşı nokia tek başına, kısacası bütün android çilere karşı nokia tek Ama genede 10-15 tane sadece benim bildiğim HD kaliteli oyunu var....

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Biz oyunlara para vermediğimiz için Nokia zarar ediyor . O yüzden geliştiricilere para vermiyor bu yüzden yılda en fazla 15 oyun alabiliyoruz (Hd) .

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Birazda markalrın oyun firmalarına biraz para yedirmesi yüzünden daha çok adroide oyun çıkarıyor ve tüketiciyi bu sayede androide çekiyor.... Ama bu demektir nokia yedirmiyor değil ama android kullanan ( samsung, motorala , htc , sony vs...) bu kadar çok markaya karşı nokia tek başına, kısacası bütün android çilere karşı nokia tek Ama genede 10-15 tane sadece benim bildiğim HD kaliteli oyunu var....

30 ' dan fazla HD oyun var .

LimePie

LimePie

Üye
nokia kötü demiyorum ama onca yazılımı var ama hala android kadar oyunu yok insan tereddütte kalıyor nokia almakla

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
onunla alakalı değil.Symbian telefonlar işlemci özellikleri olarak çok düşük özelliklere sahipti özellikle HD oyunlar için.Bu esnada android telefonlar büyük bir patlama yaparak ve google pohpohlaması ile oyun firmalarını kendine çekti.IOStaki sebep ise bir IOSun korumaya max. düzeyde önem vermesi (oyunları kopyalanmasının zor olması) ve iphone alan kişilerinoyuna verecek parası olur görüşü.

Siz bir oyun firması olsanız %90ı ve %60ı oyunları satın alan bir kitleye mi yoksa neredeyse tamamı internete düşen beleş dosyaları yükleyen bir kitleye mi hizmet ederdiniz.Burda Oyun firmalarının olduğu kadar Nokianın ve nokia kullanıcılarınında suçu var.

Katılıyorum. Para ile oyun almadım daha..

latency77

Üye
    Konu Sahibi
Evet çağ atladı ama nokia biraz osmanlı gibi oldu yetişemedi avrupaya nokia 701 in bile 1ghz işlemcisi var dünyadaki en iyi gpu'usu olduğu söyleniyor ama 1080p çekemiyor yeni gelen 4 çekidekli telefonlar 1080p yi 30 fpsde çekiyorlar bi nokianın yeni telefonlarına bakalım bide androidlere yalnız şu suçu kullanacılara atan arkadaşada katılıyorum haklı ama nokia böyle yaparsa kullanıcısıda kalmaz oda bir gerçek haaa hadi ben akıllıı telefon pazarında ayakta kalayım diyosun iyi hoş ama akıllı teleonun kısaca tanımı oyundur bir çok insana göre burada insanlar tartışıyor telefonu oyun içinmi alıyosun akıllıysa evet yani o gpu ram işlemci öyle dursun diyemi orada onun yerine blackberry alalım ozaman neyse konuya dönelim akıllı telefonu yapıcaksın ama hakkını vermiceksin bence symbiancılar bırakmalı ozaman nokiayı (tabii bu düşüncedeyse)

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Nokia'ya bu konuda kendini geliştirmiyor demek yanlış olur unutmayınki herkes ilk telefon oyunları ve daha fazlasını nokida oynadı
Mevcut HD oyunlara bakarak oyun çıkmıyor demeden önce HD olmayan oyunlarıda bir incelemek lazım...
Aslında yüzlerce oyun var ve hergün bir yenisi ekleniyor sorun HD oyunların daha az olması...
Bu Nokianın suçu değil biz beleşi sevdigimizden firmalar oyun çıkarmıyor...
Bu konuda özeleştri yapmak lazım

ucantcme

ucantcme

Üye
osmanlıya benzetebiliriz bazı ıslahatlar var ama sorunun kaynağına inilmediği için yetersiz kalıyor. Batı gelişirken eski super guç osmanlı çokuyor

atakan25

atakan25

Üye
androidciler para mı veriyorki onlara oyun daha fazla?

mesut1979

Üye
yaw arkadaslar hersey apacik ortada bitecek olan ve hergün kan kaybeden sisteme kim oyun cikaracak, acikca ben kendim sirket olayim hayatta symbiana oyun cikarmam zaten sonu belli kim cikarir ölu sisteme oyun ve program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt