Symbian^3 Batarya Kalibrasyonu

arkadaslar ben yaptim ama galiba cok cabuk bitti yardim edin lutfen

n8 de pil durumunu en stabil gösteren program hangisi beyler???

n8 çalışmıyor bu battery info,widgeti sürekli yükleme konumunda öyle kalıyor!!!

vobay

Üye
usb şarj daha uzun sürer​
...

Konu Sahibi
ben battery info kullanıyorum

cyber

Üye
battery monitör

ben benim bataryanın performansından memnun değilim battery info da kullanmıyodum az önce yükleyip şarjı fulledim ve 1207 mah gösteriyor yani tam olması gerektiği gibi.yanlış ölçüyor olmasın?

ersin146

Üye
ben benim bataryanın performansından memnun değilim battery info da kullanmıyodum az önce yükleyip şarjı fulledim ve 1207 mah gösteriyor yani tam olması gerektiği gibi.yanlış ölçüyor olmasın?
Bu programın linkini verebilir misiniz? Bulamadım da...

Öncelikle emeğine sağlık. Hemen uygulayacağım. Yalnız Hard veya Soft derken tam olarak neyi kastediyorsun biraz daha açar mısın ? Bunlar hakkında kısa bilgi verir misin.

Uruloki

Üye
yunus emre bendensin benim ki daha olmadı ama %73 936 mAh gösteriyor yoksa bizde 1500lük filan olması bu arada sen ne zaman N8 i yani geçen sene kasım filan mı

yunus emre bendensin benim ki daha olmadı ama %73 936 mAh gösteriyor yoksa bizde 1500lük filan olması bu arada sen ne zaman N8 i yani geçen sene kasım filan mı

hayır bi seneyi geçti ben n8 alalı 2011 ocakta almıştım. ilk zamanlar forumda bayağı aktiftim ama bu sene ders çalışmam gerektiği için pek takılamıyorum sadece ihtiyaçlarımı karşılıyorum.pek tanınmıyorum o yüzden. biraz ayıp oluyor sadece sömürüyo gibi oluyorum ama:S seneye inşallah daha aktif ve paylaşımcı olucam forumda

Uruloki

Üye

yok merak etme ben 30 ekim 2010 dan beri burdayım görüyorum senide demek istediğim batarya çoktan açılmış olabilir mi