Cihanî Sultan
Üye
yanlış bilgi düşük pil bataryası ne ya şaka mı bu androidler iphonelar 1 gün dayanamazken kendim 1hafta şarjla dayandım C7 de şuanda en iyi şarj süreci nokiada
Doğrudur hünkarım,sakin olun.
yanlış bilgi düşük pil bataryası ne ya şaka mı bu androidler iphonelar 1 gün dayanamazken kendim 1hafta şarjla dayandım C7 de şuanda en iyi şarj süreci nokiada
şu adama ıp ban gbi bişey atın
Modeme reset çeker tekrar girer. MAC ban ya da HWID ban gibi bir şey yok mu?

701 avantajları ;
512 mb ram
1 ghz işlemci
iPad2 ile başabaş bir grafik işlemcisi.
HD video çekim özelliği
Ultra parlak 3,5 inç'lik ClearBlack ekran
Paslanmaz çelik kaplama
Zarif tasarım
Orjinal Nokia Belle ve Nokia Carla güncellemesini alacak.
Nokia'nın en parlak ekranlı telefonu
Dezavantajları ;
Kamerasında AutoFocus yok.
Renkler amoled kadar gerçekçi değil. (Fakat daha parlak ve güneş altında kullanımı daha rahat.)
OVI mağazada uygulama kıtlığı var ve bulunan bazı uygulamalar Nokia Belle'ye uyumlu olmadığından donmalar yaşanıyor.
Ses az çıkıyor.
HDMI çıkışı yok.
Buyur aklıma gelenler bunlar.Bence beğendiğin düzgün yorumları konuya dahil etmelisin ki yazıyı okuyacak olanlar uğraşmasın ve bütün gerekli yorumlardan faydalansın.

Çok güzel açıklama![]()

Nokia C7-00
Avantajları
+Nfc Teknolojisi
+3.5 inç Amoled Ekran
+720p Video Kayıt
+Çift Led Flaş
+Gorilla Glass Çizilmez Ekran
+Şık ve Zarif Tasarım
Dezavantajları
- Düşük Pil
-AutoFocus Yok
-Arka Kapak Çabuk Çiziliyor
-Yetersiz Uygulama Mağazası
-Ani Donmalar
bende bir şeyler eksik diyordum.Bu arada güzel açıklama 
Teşekkürler.Bu arada telefon bilginde C6-01 750 mhz yazıyor.Overclock yapmışsın galiba.Bir sorum var sana ben 701'e overlock yapsam mesela 1.2 .1.5 ghz olur mu![]()

EyvallahGorilla Glass ve NFC'yi unutmuşum hatırlattığın için sağolbende bir şeyler eksik diyordum.Bu arada güzel açıklama
![]()
Şu an c7den yazıyorum aklıma geleni yazdım 
Nokia 603
Avantajları
1 Ghz işlemci
512 Mb ram
720p video kayıt
Nfc
3.5 inc ekran boyutu
5mp kamera
Direk belle ile gelmesi
Carla güncellemesi alacak
Dezavantajları
Otofokus yok
Flaş yok
Anlık donmalar
HD oyun kıtlığı
Bazı oyun ve uygulamaların belle ile olan uyumsuzluğu
Aklıma gelenler bunlar.

Hocam ben diğer telefonlarla kıyaslama yapmıyorum ki kendime göre yorum yaptım (: gunde 5-6 saat arası ınternet ve yaklasık 250 mesaj gonderılmesı ve yaklasık 2.30 saat konusma ıle bır gun gıdıyor . ama haklısın kullanım detaylarını yazmam gerekirdi.Bu şekılde bana kısa geldi diğer cihazlarda durum ne bilmiyorum (:byred55 kardeşim bence düşük batarya kısmını düzelt çünkü hiçte düşük değil. 2 gün gidio (oyun oynamazsan ve internete girmezsen). diğer telefon markalarına göre en uzun süren batarya telefonu nokia bence.
Kardeşim bence 5MP kamerayı avantaj olarak koymamalısın.Akıllı telefonlarda standart kamera bence 8 MP'dir.5 MP avantaj değil dezavantaj olmalı.8 MP hiç yazılmamalı 12 ise avantaj![]()
Düzeltirim şimdi.