PriveT Üye Cevap icin tesekkurler. - - - Eklendi - - - "Unable to install, Component is built-in" hatasi verdi. Telefon hackli 701 Yapabilecegim birsey var mi?
Cevap icin tesekkurler. - - - Eklendi - - - "Unable to install, Component is built-in" hatasi verdi. Telefon hackli 701 Yapabilecegim birsey var mi?
yusuf_bey Üye Konu Sahibi PriveT' Alıntı: Cevap icin tesekkurler. - - - Eklendi - - - "Unable to install, Component is built-in" hatasi verdi. Telefon hackli 701 Yapabilecegim birsey var mi? Genişletmek için tıkla ... walla bilmiyorum anlamadım. Özürdilerim.
PriveT' Alıntı: Cevap icin tesekkurler. - - - Eklendi - - - "Unable to install, Component is built-in" hatasi verdi. Telefon hackli 701 Yapabilecegim birsey var mi? Genişletmek için tıkla ... walla bilmiyorum anlamadım. Özürdilerim.
yusuf_bey Üye Konu Sahibi blueyes42' Alıntı: mif dosyası kullanabilirmiyiz. Genişletmek için tıkla ... bunda mif dosyası yok ama dosyaları kasteddiysen keyfine göre takıl kardeşim.
blueyes42' Alıntı: mif dosyası kullanabilirmiyiz. Genişletmek için tıkla ... bunda mif dosyası yok ama dosyaları kasteddiysen keyfine göre takıl kardeşim.
yusuf_bey Üye Konu Sahibi santimental' Alıntı: s60 nedır? burası s3 forumu degılmı Genişletmek için tıkla ... Onlar sadece birer örnek kardeşim. Sen istediğini animations klasörüne atarak değiştirebilirsin. Keyf senin.
santimental' Alıntı: s60 nedır? burası s3 forumu degılmı Genişletmek için tıkla ... Onlar sadece birer örnek kardeşim. Sen istediğini animations klasörüne atarak değiştirebilirsin. Keyf senin.
yusuf_bey Üye Konu Sahibi palpolisi' Alıntı: Belle de çalisiyo e7 de denedim Genişletmek için tıkla ... güle güle kullan - - - Eklendi - - - miaculpa' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
palpolisi' Alıntı: Belle de çalisiyo e7 de denedim Genişletmek için tıkla ... güle güle kullan - - - Eklendi - - - miaculpa' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
TEKNO MANYAK Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunları editlermisin - - - Eklendi - - - http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/5800-n97-acilis-ekranlari-boot-screen-394733.html buldum gif var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunları editlermisin - - - Eklendi - - - http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/5800-n97-acilis-ekranlari-boot-screen-394733.html buldum gif var
yusuf_bey Üye Konu Sahibi kılono' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunları editlermisin - - - Eklendi - - - http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-n97-acilis-ekranlari-boot-screen-394733.html buldum gif var Genişletmek için tıkla ... kardeşim bunlar mp3 formatında ama senin için editleyip upload ederim. ediyoruuuum.... ettim. buyur kardeşim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kılono' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunları editlermisin - - - Eklendi - - - http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-n97-acilis-ekranlari-boot-screen-394733.html buldum gif var Genişletmek için tıkla ... kardeşim bunlar mp3 formatında ama senin için editleyip upload ederim. ediyoruuuum.... ettim. buyur kardeşim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yusuf_bey Üye Konu Sahibi Mobilgame' Alıntı: arkadaslar samsung telefona hangi siteden super lig manajer indirebilirim Genişletmek için tıkla ... wala kardeşim onu bilmiyorum ama onun yeri burasi değil buna eminim. Google den telefonunun modeline göre ara.
Mobilgame' Alıntı: arkadaslar samsung telefona hangi siteden super lig manajer indirebilirim Genişletmek için tıkla ... wala kardeşim onu bilmiyorum ama onun yeri burasi değil buna eminim. Google den telefonunun modeline göre ara.
koray777 Üye Telefonunuz BESMELE ile açılsın. s3.dosya.tc/server3/QvMSnG/Startup.rar.html Bu arada teşekkürler. C7-00 orjinal belle hackli sürüm gayet başarılı Link İlk mesaja eklenirse memnun olurum.
Telefonunuz BESMELE ile açılsın. s3.dosya.tc/server3/QvMSnG/Startup.rar.html Bu arada teşekkürler. C7-00 orjinal belle hackli sürüm gayet başarılı Link İlk mesaja eklenirse memnun olurum.
yusuf_bey Üye Konu Sahibi koray777' Alıntı: Telefonunuz BESMELE ile açılsın. s3.dosya.tc/server3/QvMSnG/Startup.rar.html Bu arada teşekkürler. C7-00 orjinal belle hackli sürüm gayet başarılı Link İlk mesaja eklenirse memnun olurum. Genişletmek için tıkla ... Sen yapmışsın, uğraşmıssın bide upload etmişsin. Seni kıracağıma kafamı kırayım . Besmele fikri güzel. İlk mesaja ekliyorum kardeşim eline emeğine sağlık.
koray777' Alıntı: Telefonunuz BESMELE ile açılsın. s3.dosya.tc/server3/QvMSnG/Startup.rar.html Bu arada teşekkürler. C7-00 orjinal belle hackli sürüm gayet başarılı Link İlk mesaja eklenirse memnun olurum. Genişletmek için tıkla ... Sen yapmışsın, uğraşmıssın bide upload etmişsin. Seni kıracağıma kafamı kırayım . Besmele fikri güzel. İlk mesaja ekliyorum kardeşim eline emeğine sağlık.
koray777 Üye Çok sağol kardeşim beni onurlandırdın. Orjinal Arapçasını ve ardından Türkçe malini ekledim ama talep olursa ayrı ayrı da ekleyebilirim.
Çok sağol kardeşim beni onurlandırdın. Orjinal Arapçasını ve ardından Türkçe malini ekledim ama talep olursa ayrı ayrı da ekleyebilirim.
yusuf_bey Üye Konu Sahibi koray777' Alıntı: Çok sağol kardeşim beni onurlandırdın. Orjinal Arapçasını ve ardından Türkçe malini ekledim ama talep olursa ayrı ayrı da ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla ... rica ederim ne demek. Kafana göre takıl.
koray777' Alıntı: Çok sağol kardeşim beni onurlandırdın. Orjinal Arapçasını ve ardından Türkçe malini ekledim ama talep olursa ayrı ayrı da ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla ... rica ederim ne demek. Kafana göre takıl.