Sygic v14.3.4+Sygic v15.4.10+Yeni 2015.06 ta Türkiye ve DiGER Navi programlari

Sponsorlu Bağlantılar

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
Upload programı ile cebellesiyorum

hc500

hc500

Üye
merhaba bu şekilde bir yanlış gps uyarısı alıyorum

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim gps,in az cektigi yerdesindir gps,ni actiysan tabiki eskilerde gps göstergesi gidip geliyordu bunlardada yanlis gps sinyali
diye uyari veriyor...

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim link verecegine sunum yapsanya daha iyi olmazmi ben iki yerden eklerim sadece burdaki yani memleketimdeki arkadaslarim
icin uplaoded.net vede zippyshare.com,dan istersen bir bak 1.sayfaya ozaman göreceksin...

hc500

hc500

Üye
arkadasim link verecegine sunum yapsanya daha iyi olmazmi ben iki yerden eklerim sadece burdaki yani memleketimdeki arkadaslarim
icin uplaoded.net vede zippyshare.com,dan istersen bir bak 1.sayfaya ozaman göreceksin...
kusura bakmayın link başka adres değil sizin için uploadedi rahat indirebilsinler diye link jenaratör premium indirme yani

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın link başka adres değil sizin için uploadedi rahat indirebilsinler diye link jenaratör premium indirme yani
arkadasim problem degil daha güzel daha hizli indirme imkani varsa nicin yapmazsinki yoksa senin ekledigin problem degil birde tekrar kontrol et
calismiyordu...

hc500

hc500

Üye
arkadasim problem degil daha güzel daha hizli indirme imkani varsa nicin yapmazsinki yoksa senin ekledigin problem degil birde tekrar kontrol et
calismiyordu...
Ben şimdi oradan indirdim hepsini

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
Zippshare sorunsuz sekilde indirdim ve kurdum çalışıyor teşekürler

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
hc500

hc500

Üye

baka bilirsin arkadasim ve ya diger arkadaslarda baka bilirler
Niyetim bu konuyu uzatmak değil ama çocuk da değilim kardeşim işte resmi :)

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim sen yanlis anlamadin benim yazdigim sen eklemissin o calismiyor senin indirmene sözüm yok
benim yasim emin olki senin tamininden cok cok yukarida ben hoby olarak takilirim bu ise
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

arkadaslar Navitel navi apk vede Türkiye mapsi yenilemistim part 3 eklerken problem oldugu icin yeniledim..
Navitel Türkiye maps icin part 3 eklendi

hc500

hc500

Üye
arkadasim sen yanlis anlamadin benim yazdigim sen eklemissin o calismiyor senin indirmene sözüm yok
benim yasim emin olki senin tamininden cok cok yukarida ben hoby olarak takilirim bu ise
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

arkadaslar Navitel navi apk vede Türkiye mapsi yenilemistim part 3 eklerken problem oldugu icin yeniledim..
Navitel Türkiye maps icin part 3 eklendi

Son düzenleme:
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

arkadaslar Sygic v15.3.10 Apk eklenmistir

memoli36

memoli36

Üye
baska haritalari nasil yukleyebiliriz eski surumde aygic downloader cikiyordu istedigimizi yukleyebiliyorduk yada baska sitelerden mi bulacagiz?

memoli36

memoli36

Üye
ekde varmis sonradan gordum sygic mapdownload tesekkurler baylasim icin

memoli36

memoli36

Üye
Programi acinca download cikiyor geri kapaniyor yapamadim

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Programi acinca download cikiyor geri kapaniyor yapamadim
arkadaşım Sygic naviyi ac ayarlar,haritaları yönet bölümüne girdiginde
istedigin ülkeleri indire bilirsin maps indirme programına tekerar bakarım...

memoli36

memoli36

Üye
arkadaşım Sygic naviyi ac ayarlar,haritaları yönet bölümüne girdiginde
istedigin ülkeleri indire bilirsin maps indirme programına tekerar bakarım...
acamadan direkt kapaniyor android kitkat 4.4.4 surumdeyim telefona yukledim sd karta yukledim gene olmadi

Üst Alt