arkadasim 1.sayfada hepsininde Zippyshare üzerindende olmasi lazimUpload programı ile cebellesiyorum
link vermek yanlış belki amaarkadasim 1.sayfada hepsininde Zippyshare üzerindende olmasi lazim
kusura bakmayın link başka adres değil sizin için uploadedi rahat indirebilsinler diye link jenaratör premium indirme yaniarkadasim link verecegine sunum yapsanya daha iyi olmazmi ben iki yerden eklerim sadece burdaki yani memleketimdeki arkadaslarim
icin uplaoded.net vede zippyshare.com,dan istersen bir bak 1.sayfaya ozaman göreceksin...
arkadasim problem degil daha güzel daha hizli indirme imkani varsa nicin yapmazsinki yoksa senin ekledigin problem degil birde tekrar kontrol etkusura bakmayın link başka adres değil sizin için uploadedi rahat indirebilsinler diye link jenaratör premium indirme yani
Ben şimdi oradan indirdim hepsiniarkadasim problem degil daha güzel daha hizli indirme imkani varsa nicin yapmazsinki yoksa senin ekledigin problem degil birde tekrar kontrol et
calismiyordu...
Ben şimdi oradan indirdim hepsini
Niyetim bu konuyu uzatmak değil ama çocuk da değilim kardeşim işte resmiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
baka bilirsin arkadasim ve ya diger arkadaslarda baka bilirler
arkadasim sen yanlis anlamadin benim yazdigim sen eklemissin o calismiyor senin indirmene sözüm yok
benim yasim emin olki senin tamininden cok cok yukarida ben hoby olarak takilirim bu ise
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
arkadaslar Navitel navi apk vede Türkiye mapsi yenilemistim part 3 eklerken problem oldugu icin yeniledim..
Navitel Türkiye maps icin part 3 eklendi
arkadaşım Sygic naviyi ac ayarlar,haritaları yönet bölümüne girdigindeProgrami acinca download cikiyor geri kapaniyor yapamadim
acamadan direkt kapaniyor android kitkat 4.4.4 surumdeyim telefona yukledim sd karta yukledim gene olmadiarkadaşım Sygic naviyi ac ayarlar,haritaları yönet bölümüne girdiginde
istedigin ülkeleri indire bilirsin maps indirme programına tekerar bakarım...