s4 mini hafıza kartına yüklemek istiyorum ,okudum da biraz karışık geldi..teşekürler
arkadasim hagisini yüklemek istediginide yazsaydin iyi olurdu ama sanirim Sygic v15.2.3
bir kac yolu var Sygic icin ben bir tanesini yazayim yardimci olmaya calisayim
Sygic apk indirip yüklediginde kendisi gerekli olan indirmeyi yapar tlf,nun hafizasina
Sygic klasörü olusturur (apk yükledikten sonra internet baglantin olmak sartiyla) indirme
devam ederken maps secme yeri gelir buraya geldiginde Europe secip buradaki Türkiye
haritasini indirip benim ekstra ekledigim content-info var onuda indirip Sygic/Mas klasörünün
icindekiyle degisirsen süresiz vede hud ve dashcam özelliginide aciksekilde görecekisn
süresiz kullana bilirsin sd hafiza kartinada kullanmak istersen senin tlf,nun Android 4.4.2 veya 5.0
ise sd hafiza kartina tasirsin Sygic klasörünü kendisi navi actiginda otomatikmen Android/data
buradaki bölüme kopyalar zaten naviyi actiginda sordugunu ok,leyeceksin sd hafiza kartinda kalan Sygic klasörünüde
sile bilirisin.. Internetin yoksa sunum bölümüne bir bak orada var gerekli olan indirmen gerekenler..
anlamadign yada yapamadigin yerlerde ben olayim diger arkadaslar olsun her zaman icin yardimci olmaya calisiyoruz
emin olki bu yazimdan cok daha kolay yükleyip calistirmasi..
S
&S