Sygic v14.3.4+Sygic v15.4.10+Yeni 2015.06 ta Türkiye ve DiGER Navi programlari

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon aldım sıfır 15.2.2 hafıza kartına yükledim sonra yükledim açmaya çalıştığım zaman google play den kaynak dosyalar indirilirken bir hata oluştu diyor sorun nedir acaba

arkadasim hangi tlf,nu aldin bilmiyorum onun icinkesin bir seyler yazamam ama benim 1sayfaya ekledigim Sygic klasörünü indirp
denemeni tavsiye ederim S5,Note4 bu ikisinde hepsinde degil ama bazilarinda problem cikiyor yazdigimi denersin olmazsa tlf,nun
ne oldugunuda yazarsan yardimci olmaya calisirim..

S&S

• Beğen
Tepkiler: metinakrep

metinakrep

Üye
ALLAH senden razı olsun memoli kardeş verdiğin klasörü hafıza kartına attım sonra sygici kurdum oldu şimdi haritayıda indirdim süper çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
amin diyendende razı olsun..

Son düzenleme:

leribol

Üye
S5'de (Android 5.0) telefon hafızasında çalışıyor ama SD karta atınca "SD karttan kullanılamaz" içerikli bir uyarı veriyor.
Çözümü var mıdır, yoksa telefon hafızasından mı kullanmak zorundayız.

(Sygic Sürüm 15.2.2.)

• Beğen
Tepkiler: Buhara15
theyunus

theyunus

Üye
S5'de (Android 5.0) telefon hafızasında çalışıyor ama SD karta atınca "SD karttan kullanılamaz" içerikli bir uyarı veriyor.

(Sygic Sürüm 15.2.2.)
Aynen

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

(Sygic Sürüm 15.2.2.)
arkadaşım tlf,nun hafızasıda çalıştıktan sonra sd hafıza kartına taşı naviyi aç kendisi sd hafıza kartına tasidigin Sygic köasörünü kullanamayacagini sordugunda ok,le otomatikmen Android/data/com.sygic.aura/files/ buraya kopyalayacak sd hafıza kartında kalan Sygic klasörünü
sileceksin..Yani Sygic naviyi actigında sd hafıza kartına tasidiginda çıkan yazıyı ok,le bekle işi bittiginde
açılacak ondan sonra sd hafiza kartinda kalan sygic klasörünü silersin yukarıda yazdigim gibi..

S&S

Son düzenleme:

leribol

Üye
desteğin için teşekkürler.

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaslar Sygic v15.2.3 Apk eklenmistir
kullanmakta oldugunuz Sygic üzerine yükliye bilirsiniz
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

S&S

Son düzenleme:
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: theyunus ve mhmtkrtp
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Ya kardeşim adam gibi şu konuyu toparlayın ya bu dağınıklık nedir kafam karma Karışık oldu.

• Beğen
Tepkiler: theyunus
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
@memoli6767 Aile reisi kızdı. Çabuk toplayın ortalığı... Kardeş bana düşmez ama öncelikle usulübün çok yalnış. İkincisi ne yapmak isterken kafan karıştı ise onu sor forumu takip edenler yardımcı olur asıl meselede bu değil mi zaten ;)

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Ya kardeşim adam gibi şu konuyu toparlayın ya bu dağınıklık nedir kafam karma Karışık oldu.
kardesim benim burada karisik olan nedir hepsi ayri ayri bunlarin buraya toplanmasin sebebide hepsini ayri ayri sunuma atmistim
daha önce 1 yilmiydi 2 yilmi oldu hatirliyamiyorum hic bi sey yazmadan haber vermeden hepsini silip attilar navi sunumu yasak
diye bende zaman zaman buraya bakarken pek cok arkadasin kapatilan navilere tesekküre tiklayip indirmeye calistiklarini gördü
konulari kapattiklari halde tamamen silip atmadiklari icin her arkadas indireyim diye ugrasmaya basladi benimde icim rahat etmedi
eski sundugum Sygic kapatilmamis onu aldim yenilerin hepsini onun icin buraya ekledim simdi ne dersin arkadasim
adam gibi toparlayin bu daginiklik nedir denirmismi???

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Anladım kardeşim neyse şimdi ben indirdim en baştaki sygic/maps nereden bulup atacağım tam yolunu yazarmasın.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Anladım kardeşim neyse şimdi ben indirdim en baştaki sygic/maps nereden bulup atacağım tam yolunu yazarmasın.
arkadasim Sygic apk yükle kendisi indirecektir Sygic kalsörünü olusturu internetin varsa
tam olarak indirdikten sonra Türkiye mapsinida inidirdikten sonra benim ekledigim
content-info var onu indirip Sygic/Maps klasörünün icindekiyle degiseceksin internetin yoksa 1 sayfadaki Sygic klasörünü vede Türkiye haritasini indirceksin
Sygic klasörünü acacaksin Maps klasörü var onunicine tacaksin bu sekilde yaparsan normal calisir

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye

Son düzenleme:
  • Beğen
theyunus

theyunus

Üye

Bu şekilde devam edecek artık takip edersen biraz zamanla anlıyorsun ben öyle yaptım

muscom

Üye
arkadaslar Sygic v14.3.1 kit kat 4.4xxxxx icin sd kartta calisir

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sygic v14.3.4_ crk,li HUD + ta 2014.09

Sygic v15.2.3_ crk,li HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.09

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
BUDA NAVIGON EUROPE NAVI V5.4.1 crk APK+ Q1.2015 Türkiye maps
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
NAVITEL CONTENT NAVI. + 28.02.2015 Türkiye mapsi
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
tomtom_Turkey _945_6256
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

S&S
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

arkadaslar Sygic v14.3.1 kit kat 4.4xxxxx icin sd kartta calisir

Sygic v14.3.4_ crk,li HUD + ta 2014.09

Sygic v15.2.3_ crk,li HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.09

BUDA NAVIGON EUROPE NAVI V5.4.1 crk APK+ Q1.2015 Türkiye maps

NAVITEL CONTENT NAVI. + 28.02.2015 Türkiye mapsi

tomtom_Turkey _945_6256

S&S
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

wolf_34

Üye
hangi tlf,na yüklemek istedigini yaz sd hafiza kartinami tlf,nun hafizasinami ona göre yazarim
sunum sayfasina yani 1sayfayida okursan iyi olur..
s4 mini hafıza kartına yüklemek istiyorum ,okudum da biraz karışık geldi..teşekürler

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
s4 mini hafıza kartına yüklemek istiyorum ,okudum da biraz karışık geldi..teşekürler

arkadasim hagisini yüklemek istediginide yazsaydin iyi olurdu ama sanirim Sygic v15.2.3
bir kac yolu var Sygic icin ben bir tanesini yazayim yardimci olmaya calisayim
Sygic apk indirip yüklediginde kendisi gerekli olan indirmeyi yapar tlf,nun hafizasina
Sygic klasörü olusturur (apk yükledikten sonra internet baglantin olmak sartiyla) indirme
devam ederken maps secme yeri gelir buraya geldiginde Europe secip buradaki Türkiye
haritasini indirip benim ekstra ekledigim content-info var onuda indirip Sygic/Mas klasörünün
icindekiyle degisirsen süresiz vede hud ve dashcam özelliginide aciksekilde görecekisn
süresiz kullana bilirsin sd hafiza kartinada kullanmak istersen senin tlf,nun Android 4.4.2 veya 5.0
ise sd hafiza kartina tasirsin Sygic klasörünü kendisi navi actiginda otomatikmen Android/data
buradaki bölüme kopyalar zaten naviyi actiginda sordugunu ok,leyeceksin sd hafiza kartinda kalan Sygic klasörünüde
sile bilirisin.. Internetin yoksa sunum bölümüne bir bak orada var gerekli olan indirmen gerekenler..
anlamadign yada yapamadigin yerlerde ben olayim diger arkadaslar olsun her zaman icin yardimci olmaya calisiyoruz
emin olki bu yazimdan cok daha kolay yükleyip calistirmasi..

S&S

Üst Alt