memoli6767
Üye
hangi tlf,na yüklemek istedigini yaz sd hafiza kartinami tlf,nun hafizasinami ona göre yazarimvideolu anlatım yokmu ben hiçbişey anlamadım
sunum sayfasina yani 1sayfayida okursan iyi olur..
hangi tlf,na yüklemek istedigini yaz sd hafiza kartinami tlf,nun hafizasinami ona göre yazarimvideolu anlatım yokmu ben hiçbişey anlamadım
Eski sürüme döndüm sorun yokarkadasim kesin bir sey söylemek mümkün degil bende GPS problemi yok
tlf,nu kapatip acarsin acik olup olmadigina bakarsin gps,in ondan sonra tekrar denersin
yinede problem varsa eksiye dönersin...
S&S
arkadasim Avrupa haritalarida 2014.09 yeni ciktiginda zamanim olursa konu tekrar kapatilmazsa buraya eklemeye calisirimMükemmel bir program emeği geçen herkese teşekkürler sağolun
Karakutu yazıssı neden türkçeye çevrilemiyor acaba çevrilmişken hepsi türkçe olsa daha güzel olmaz mıydı
Neden türkiye haritasının güncellemesi 1 yıl geriden geliyor acaba bilen var mı
arkadasim benim ekledigin Sygic klasörüyle degistir olmasi gerekirustam 15.1.4 üzerine 15.2.2 kuruyorum googleplay marketten bişi indirmeye çalışıp indirmede hata veriyor ve kapanıyor.15.2.2 yi nasıl kurarım teşekkürler
teşekkür ederim denicem kardeşim.samsung galaxy s5 lollipop android 5.0 yazılım yüklüarkadasim benim ekledigin Sygic klasörüyle degistir olmasi gerekir
malesef herpsinde degil ama degisik degisk tlf,larda senin yasadigin
problemler olusmaya basladi yine neleri degistirmeye calisiyorlarsa
4.4.2 ve üzeri olan tlf,larda sd hafiza kartinda kullaniyorsan benim yaazdiklarimi
okursun sunum bölümünden Sygic klasörünü indirirken
arkadasim benim ekledigin Sygic klasörüyle degistir olmasi gerekir
malesef herpsinde degil ama degisik degisk tlf,larda senin yasadigin
problemler olusmaya basladi yine neleri degistirmeye calisiyorlarsa
4.4.2 ve üzeri olan tlf,larda sd hafiza kartinda kullaniyorsan benim yaazdiklarimi
okursun sunum bölümünden Sygic klasörünü indirirken
Sygic klasörü elindeki mapslari atatrsin Sygic/Maps klasörüne
Sygic.rar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sifre.memoli6767
teşekkür ederim denicem kardeşim.samsung galaxy s5 lollipop android 5.0 yazılım yüklü
arkadasim ayarlarina gir bir bakta hud ve karakutu acikmi yani kilit olmamasi gerekir varsa benim olsunhocam problemsiz kurdum açılınca ülke seçeneği ile harita indirmeye yönlendirdi.şimdi türkiye haritasını indirdim ve çalıştı problemsiz teşekkür ederim
arkadasim DashCam yazar yoksa orada asagiya in + isaretine tikla gir oradan isaretlenmemis olabilirhocam dashcam,hud,seyahat defteri,sos,fotoğrafa git,iş var ve açık ama kara kutu yok menüde.15.1.5 kurmuştum onda vardı kara kutu açıktı
ha tamam hocam kara kutu dashcam olduysa o var menüde açık çalışıyorarkadasim DashCam yazar yoksa orada asagiya in + isaretine tikla gir oradan isaretlenmemis olabilir
bütün dillerde ayni yazmaya basladilar artik karakutu adini