Sygic v14.3.4+Sygic v15.4.10+Yeni 2015.06 ta Türkiye ve DiGER Navi programlari

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartım var Android/data/com.sygic.aura yok.
Wifiden internete bağlanıyorum.
arkadasim biraz bekle crk,siz olan apk deniyeyim su anda problemsiz indiriyor crk,lida yüklenirde problemsiz calsirisa
buraya ekliyecegim

yaren_70

Üye
Teşekkürederim

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

yaren_70

Üye
arkadasim bu orjinal olan az sonrada Sygic v15.1.4 yeni apk ekliyecegim

Sygic_Original-159-v15.0.0.apk
Bundada hata verdi.telefondan desem yeni format attım.ayrıyeten 4.4.2den 5.0ra yükselttim.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
arkadaslar yeni Sygic apk eklenmistir 4.4.2 ve 5.0 android olan tlf,larda sd hafiza kartinda kullanan
arkadaslar daha önce yazdigim sekilde yapmaniz gerekir
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Bundada hata verdi.telefondan desem yeni format attım.ayrıyeten 4.4.2den 5.0ra yükselttim.
arkadasim S5 yükliyorum su anda problemsiz indiriyor indirmeyi bitirdikten sonra yeni sunuma ekledigim Sygic v15.1.4 apk yükliyecegim
tlf,nun daha önce yazdigim sekilde kaldir Sygici ondan sonra yükle..
S3,de 15.1.2 yüklü idi üzerine problemsiz yüklendi 15.1.4 apk

Son düzenleme:

yaren_70

Üye
Kardeş buda olmadı herhalde telefonda bir sıkıntı vardır.ama çözemedim. Her neyse başka bir navigasyon artık denerim.yinede alakan için teşekkürederim.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sygic klasörü vede Sygic v15.1.4 apk eklenmistir

indirmede problem yasayan arkadaslar icin hazir Sygic klasörü
hangi ülkleri isterseniz Sygic/Maps kalsörüne atiniz

Son düzenleme:

yaren_70

Üye
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
arkadaslar yeni Sygic apk eklenmistir 4.4.2 ve 5.0 android olan tlf,larda sd hafiza kartinda kullanan
arkadaslar daha önce yazdigim sekilde yapmaniz gerekir

arkadasim S5 yükliyorum su anda problemsiz indiriyor indirmeyi bitirdikten sonra yeni sunuma ekledigim Sygic v15.1.4 apk yükliyecegim
tlf,nun daha önce yazdigim sekilde kaldir Sygici ondan sonra yükle..
S3,de 15.1.2 yüklü idi üzerine problemsiz yüklendi 15.1.4 apk
Kardeş Teşekkürederim şimdi oldu.İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım.Daha öncede s3 te kullanmıştım yine hiç bir sorun çıkarmamıştı.Allah razı olsun.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Teşekkürederim şimdi oldu.İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım.Daha öncede s3 te kullanmıştım yine hiç bir sorun çıkarmamıştı.Allah razı olsun.

Ne güzel bir kardeşimizin daha problemi çözüdü.
Allah cc diyendende razı olsun..

S&S

Son düzenleme:

tarama

Üye
Samsung galaxy note 1 de android 2.3.6 için, Sygic v15.1.4 Apk yüklemiyor, "derleyici hatası, paket cozumlemede sorun var" diyor. Acaba android 2.3.6 ya uyumsuz mu? Hangisi 2.3.6 ya uyumlu?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 14.3.4.dü dene uyumluydu sanirim tam hatırlıyamıyorum ama denemis olursun...

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar Sygic v15.1.5 Apk eklenmistir
kullanmata oldugunuz Sygic üzerine yükliye bilirisiniz

sebo7

sebo7

Üye
Sygic v15.1.5_ crk,li HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.09
bu başlıktaki
sadece Sygic_15.1.5_crk.rar

bunu indirdim kurdum başka bişey kuracakmıyım ? sd kart yok sistem 4.4.2 Gmd2 telefon

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Sygic v15.1.5_ crk,li HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.09
bu başlıktaki
sadece Sygic_15.1.5_crk.rar

bunu indirdim kurdum başka bişey kuracakmıyım ? sd kart yok sistem 4.4.2 Gmd2 telefon
arkadasim tlf,nun hafizasinda Sygic klasörü olusur onun icinden yada benim ekledigim TR mapsini
atacaksin benim sunuma ekledigim content-info var Sygic/Maps klasörünün icinde onuda degisitridiginde
normal kullana bilirsin indirmede problem yasayan arkadaslar icinde Sygic klasörü ekledim indirmede
problem yasarsan benim ekledigim Sygic klasörünü atarsin...

S&S

sebo7

sebo7

Üye
bu hud özelliğini nasıl aktif edeceğim?
dostum anlatımın çok berbat :) ama sonunda yaptım :) sadece almanca oldu tr yapamadım :S
tamamdır dilide hallettim çok sagolasın :)

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
bu hud özelliğini nasıl aktif edeceğim?
dostum anlatımın çok berbat :) ama sonunda yaptım :) sadece almanca oldu tr yapamadım :S
tamamdır dilide hallettim çok sagolasın :)

arkadasim idare edeceksin artik benim gecirdigim hastalik vede ameliyatlari bilsen bu sunduguma bile inanamazsin bunu basarmasi gibi ihtimal yok dersin...

S&S

• Beğen
Tepkiler: sebo7
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Yanlış GPS sinyali diyor konum mevcut değil diyor sokakta bulamadı wifiye bağlıyken bulamadı ama daha önce bulmuştu simdi niye böyle eski sürümde yoktu böyle bi sorun

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış GPS sinyali diyor konum mevcut değil diyor sokakta bulamadı wifiye bağlıyken bulamadı ama daha önce bulmuştu simdi niye böyle eski sürümde yoktu böyle bi sorun
arkadasim kesin bir sey söylemek mümkün degil bende GPS problemi yok
tlf,nu kapatip acarsin acik olup olmadigina bakarsin gps,in ondan sonra tekrar denersin
yinede problem varsa eksiye dönersin...

S&S

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Sygic v15.2.0 Apk eklenmistir
kullanmakta oldugunuz Sygic v15.1.5 üzerine yükliye bilirsiniz
::::: ::::::::
::::::::::

::::::::

Son düzenleme:

wolf_34

Üye
videolu anlatım yokmu ben hiçbişey anlamadım

Üst Alt