memoli6767
Üye
arkadasim biraz bekle crk,siz olan apk deniyeyim su anda problemsiz indiriyor crk,lida yüklenirde problemsiz calsirisaHafıza kartım var Android/data/com.sygic.aura yok.
Wifiden internete bağlanıyorum.
buraya ekliyecegim
arkadasim biraz bekle crk,siz olan apk deniyeyim su anda problemsiz indiriyor crk,lida yüklenirde problemsiz calsirisaHafıza kartım var Android/data/com.sygic.aura yok.
Wifiden internete bağlanıyorum.
arkadasim bu orjinal olan az sonrada Sygic v15.1.4 yeni apk ekliyecegimTeşekkürederim
Bundada hata verdi.telefondan desem yeni format attım.ayrıyeten 4.4.2den 5.0ra yükselttim.arkadasim bu orjinal olan az sonrada Sygic v15.1.4 yeni apk ekliyecegim
Sygic_Original-159-v15.0.0.apk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadasim S5 yükliyorum su anda problemsiz indiriyor indirmeyi bitirdikten sonra yeni sunuma ekledigim Sygic v15.1.4 apk yükliyecegimBundada hata verdi.telefondan desem yeni format attım.ayrıyeten 4.4.2den 5.0ra yükselttim.
Kardeş Teşekkürederim şimdi oldu.İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım.Daha öncede s3 te kullanmıştım yine hiç bir sorun çıkarmamıştı.Allah razı olsun.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
arkadaslar yeni Sygic apk eklenmistir 4.4.2 ve 5.0 android olan tlf,larda sd hafiza kartinda kullanan
arkadaslar daha önce yazdigim sekilde yapmaniz gerekir
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
arkadasim S5 yükliyorum su anda problemsiz indiriyor indirmeyi bitirdikten sonra yeni sunuma ekledigim Sygic v15.1.4 apk yükliyecegim
tlf,nun daha önce yazdigim sekilde kaldir Sygici ondan sonra yükle..
S3,de 15.1.2 yüklü idi üzerine problemsiz yüklendi 15.1.4 apk
Kardeş Teşekkürederim şimdi oldu.İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım.Daha öncede s3 te kullanmıştım yine hiç bir sorun çıkarmamıştı.Allah razı olsun.
arkadasim tlf,nun hafizasinda Sygic klasörü olusur onun icinden yada benim ekledigim TR mapsiniSygic v15.1.5_ crk,li HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.09
bu başlıktaki
sadece Sygic_15.1.5_crk.rar
bunu indirdim kurdum başka bişey kuracakmıyım ? sd kart yok sistem 4.4.2 Gmd2 telefon
bu hud özelliğini nasıl aktif edeceğim?
dostum anlatımın çok berbatama sonunda yaptım
sadece almanca oldu tr yapamadım :S
tamamdır dilide hallettim çok sagolasın![]()
arkadasim kesin bir sey söylemek mümkün degil bende GPS problemi yokYanlış GPS sinyali diyor konum mevcut değil diyor sokakta bulamadı wifiye bağlıyken bulamadı ama daha önce bulmuştu simdi niye böyle eski sürümde yoktu böyle bi sorun