Sygic v14.3.4+Sygic v15.4.10+Yeni 2015.06 ta Türkiye ve DiGER Navi programlari

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
15.0.9 sürümünü kurdum uygulamanın klasörü oluşmadı sd kartta
uygulamaya tıklayıncada hata veriyor
dowload failed becaus you may not have purchased this app
telefon lg g3 android 5,0 yüklü
sygic klasörünü indirip atınca oldu sanırım
arkadas Sygic klasörünü indirdiginde oldugunu yazmissin

yanliz senin problemin vede ayni problemi yasayan arkadaslarinda problemi google hesap google + google playstore vs ayarlari yapmamasindan
kaynaklaniyor...

S&S

m4libu

Üye
arkadas Sygic klasörünü indirdiginde oldugunu yazmissin

yanliz senin problemin vede ayni problemi yasayan arkadaslarinda problemi google hesap google + google playstore vs ayarlari yapmamasindan
kaynaklaniyor...

S&S
valla kardeşim bugüne kadarki 3. telefonum hepsine yüklemiştim sıkıntı çıkmamıştı ilk defa oldu
hiç bi telefonumada ekstra bi ayar yapmamıştım

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeşim bugüne kadarki 3. telefonum hepsine yüklemiştim sıkıntı çıkmamıştı ilk defa oldu
hiç bi telefonumada ekstra bi ayar yapmamıştım
arkadas tek senin tlf icin degil yazdiklarim genelde yazdigim ayarlar yapilmadiginda problem cikar
senin tlf cözünürlügü yüksek oldugu icin kapsamaya bilir yani takdir edersinki elimizde her tlf yok
denesekde kesin bir sey yaza bilsek onun icin problem yasayan arkadaslar olmuyor hatali kisa bir sey yazip
yardim bekliyor bende olasiliklilari yazip yardimci olmaya calisiyorum...

S&S

lofty78

Üye
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır Sygic 13.2.2 versiyonunu kullanıyordum. Telefonuma reset attım ve programı kaldırdım. Şimdi sygic 15.0.9 versiyonunu kurdum ama arayüzünü ve kullanımını beğenmedim. Eski sürümü indirebileceğim yeni güncellemesi olan bir uygulama var mı? Bilgi verirseniz sevinirim.
Bir de Sygic 13.2.2 versiyonunu kullanırken favorilerimde onlarca adres vardı. Bunları sygic/ res/ db kalsöründen yedekledim. Daha önce forumda bu dosya(db) favoriler klasörü diye okumuştum. Ancak yeni versiyonlu programda çalıştıramadım. Eski arayüzlü olan sygic 13.2.2 programını indirsem kullanabilir miyim? Yardımcı olur musunuz?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır Sygic 13.2.2 versiyonunu kullanıyordum. Telefonuma reset attım ve programı kaldırdım. Şimdi sygic 15.0.9 versiyonunu kurdum ama arayüzünü ve kullanımını beğenmedim. Eski sürümü indirebileceğim yeni güncellemesi olan bir uygulama var mı? Bilgi verirseniz sevinirim.
Bir de Sygic 13.2.2 versiyonunu kullanırken favorilerimde onlarca adres vardı. Bunları sygic/ res/ db kalsöründen yedekledim. Daha önce forumda bu dosya(db) favoriler klasörü diye okumuştum. Ancak yeni versiyonlu programda çalıştıramadım. Eski arayüzlü olan sygic 13.2.2 programını indirsem kullanabilir miyim? Yardımcı olur musunuz?
arkadas burada aradigin en bastaki bölüme göz attiginda göreceksin
Sygic Navi v14.3.4 +Sygic v 15.0.9 +Yeni 2014.09 ta Türkiye maps - MaxiCep
db klasörü icin kesin bir sey diyemem ama denersin

S&S

tequilaq

tequilaq

Üye
sygic yıllardır farklı versiyonlarını kullanırım ama senin bu konuya ilk defa rastlıyorum yani bu kadar özenli bir iş çıkarılır valla helal olsun hiçbir soruya yer bırakmamışsın :) bu arada hani şu türkçe ses ve tts sesleri için eskiden biraz uğraştırırdı 15 versiyonunda tamamen kalkmış herşeyi menülerden indiriyorsunuz. hepsini sorunsuz indirdim ellerine sağlık sağolasın

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
kanat_58

kanat_58

Üye
Ozurdilerim benim kafam karıştı sıfırdan yüklemek istiyorum en son versiyon olanın ve turkey mapsin rica etsem ordan seçip yorum olarak atarmisin

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Ozurdilerim benim kafam karıştı sıfırdan yüklemek istiyorum en son versiyon olanın ve turkey mapsin rica etsem ordan seçip yorum olarak atarmisin
arkadasim Sygic apk yükledikten sonra indirmesi gerekenleri indirdikten sonra
Sygic/Maps klasörünün icine atarsin TR mapsini ayni zamanda content-info tekside degistir..
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: theyunus ve aozaslan66
kanat_58

kanat_58

Üye
Çok tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar Navigon v5.4.1 apk eklenmistir
yeni yapacak arkadaslar tlf,nunuzda gerekli ayarlari yaptiktan sonra Apk yükleyiniz
wlan üzerinden gerekli olan indirmeleri bitirdikten sonra tek vatikan mapsini
indirir sizler Türkiye mapsinida secip indiriniz indirme isini bitirdikten sonra
Naviyi kapatip aciniz tekrar kapatiniz daha sonra benim buraya ekledigim
Türkiye mapsni indirdiginiz mapsin üzerine atiniz
kendi indirdigi maps daha eski oldugu icin ben Q.2015 en yeni TR mapsini
sunuma ekledim..

S&S

Son düzenleme:
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

arkadaslar Sygic v15.1.0 Apk eklenmistir kullanmakta oldugunuz 0.9 üzerine yükliye bilirsiniz
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

android 4.4.2 ve 5.0 olan tlf,larda ext.sdkartta kullanan arkadaslar
Andorid/data/com.sygic.aura/files/ buradaki Sygic klasörünü tlf,nunuzun hafizasina tasidiktan sonra Sygic v15.1.1 apk
yükleyiniz gerekli indirmeyi tamamladiktan sonra ext.sd karta tasiyiniz tidiktan sonra Sygic navi actiginizda kopyalayip
Andrid/data/com.sygic.aura/files/Sygic klasörü olusturacaktir ext sd karta kalan Sygic klasörünüde silebilirsiniz

S&S

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Burada yenisi arkadalar Sygic v15.1.1 apk eklenmisitir kullanmakta oldugunuz Sygic v15.1.0
ve digerlerinin üzerine yükliye bilirsiniz

Andorid/data/com.sygic.aura/files/ buradaki Sygic klasörünü tlf,nunuzun hafizasina tasidiktan sonra Sygic v15.1.1 apk
yükleyiniz gerekli indirmeyi tamamladiktan sonra ext.sd karta tasiyiniz tidiktan sonra Sygic navi actiginizda kopyalayip
Andrid/data/com.sygic.aura/files/Sygic klasörü olusturacaktir ext sd karta kalan Sygic klasörünüde silebilirsiniz

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

arkadaslar Sygic v15.1.2 Apk eklendi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: gissever

yaren_70

Üye
S. A Arkadaşım son versyonu indirip kurdum proğramı açtığımda dosyaları indireceği sırada google playere bağlanamadı hatası vermeye başladı. diğer versyonlarıda denedim aynı hatayı veriyor. Daha önce böyle bir hata vermemişti. Yardımcı olurmusun?
Daha önce 14.3.2 kullanıyordum.hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. 14.3.2 yi tekrar kurdum aynı hatayı vermeye başladı
Ha bu arada Telefonum not 3 9005

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
S. A Arkadaşım son versyonu indirip kurdum proğramı açtığımda dosyaları indireceği sırada google playere bağlanamadı hatası vermeye başladı. diğer versyonlarıda denedim aynı hatayı veriyor. Daha önce böyle bir hata vermemişti. Yardımcı olurmusun?
Daha önce 14.3.2 kullanıyordum.hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. 14.3.2 yi tekrar kurdum aynı hatayı vermeye başladı
Ha bu arada Telefonum not 3 9005

a.k slm
arkadasim internet üzerinden normal indirme yapmasi gerekir cünkü belli seyler yenilendigi icin
ama senin google hesabin yoksa senin yasadigin problemi yapar
yani google kayitli olman gerekir güvenlik ayarlarini yapmissindir zaten google playstore giris yaptiktan sonra tekrar denersin..
sunuma ekledgim Sygic klasörünü indiriptede deniye bilirsin..
not 3 android 4.4.2 veya üzeriyse yazdigim ayarlari yaptiktan sonra yukarida yazdigim sekilde yapmalisin
öncelikle tlf,nu kapa ac ondan sonra ayarlara bakarsin tekrar denersin..

S&S

Son düzenleme:

yaren_70

Üye
Katdeş play store hesabım açık ben sygıc proğramını en az 3-4 yıldır kullanıyorum ilk defa böyle bir sıkıntı yaşıyorum.sıfırdan tekrar bütün dosyaları indirip tekrar kurdum. Yine aynı hatayı veriyor. Şöyle yazıyor down loading resource file from google play failed telim 4.4.2 versyon yüklü. 14.3.2 yi silip 15.1.1 yükledikten sonra bu sorun başladı. Eski versyonları bir bir tekrar yükledim yine aynı hatayı verdi.tekrar söylüyorum apk dosyasını kurup proğramı açtığımda internetten birşey indireceği sırada bu hatayı veriyor.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Katdeş play store hesabım açık ben sygıc proğramını en az 3-4 yıldır kullanıyorum ilk defa böyle bir sıkıntı yaşıyorum.sıfırdan tekrar bütün dosyaları indirip tekrar kurdum. Yine aynı hatayı veriyor. Şöyle yazıyor down loading resource file from google play failed telim 4.4.2 versyon yüklü. 14.3.2 yi silip 15.1.1 yükledikten sonra bu sorun başladı. Eski versyonları bir bir tekrar yükledim yine aynı hatayı verdi.tekrar söylüyorum apk dosyasını kurup proğramı açtığımda internetten birşey indireceği sırada bu hatayı veriyor.

arkadasim benim 4.4.2 olan tablet var onda Sygic klasör hazilayip eklerim onu denersin
Yanlız sd hafiza kartinda kullaniyorsan yazdigim sekilde yapmalısın
Güvenlik ayarlarınıda yazmıştım onuda yapmazsan yüklenmez
Sygic kaldirmak icin ayarlara gir burada yani yüklediklerini detayli olarak
kaldir önbellegi temizle veriyi sil bunlari yaptıktan sonra kaldır
tlf.nunu kapat ac ondan sonra dene eger yazdigim ayarları yaptıktan sonrada
yüklenmezse tek ihtimal oda kaldigin ülkede problem olur..
bende yıllardır sunuma atarım pek cok navi programı senin yasadigin
problemlerin hepsi çözüldü senin problemde çözülecek insaallah..

S&S

yaren_70

Üye
Arkadaşım öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.uygulamayı telin hafızasına kuruyorum. BugünTelefona format attım ve arkasından 4.4.2 den 5 e yükselttim ve yine telefonun hafızasına yükledim yine aynı hatayı verdi.uygulamayı ayarlar uygulama yöneticisinden kaldırdım yine kurdum.ama yine aynı.pardon güvenlik ayarları demişsin telefonun güvenlik ayarlarındanmı ayar yapılacak ne tür bir ayar yapılacak biraz daha açarsan sevinirim? Sygic ten ayarlanacak diyorsan sygic açılır açılmaz birşeyler indirmeye çalışıyor indiremediği için hata veriyor.tamam dryince sygic kapanıyor o yüzden ayarlara giremiyorum.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
a
Arkadaşım öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.uygulamayı telin hafızasına kuruyorum. BugünTelefona format attım ve arkasından 4.4.2 den 5 e yükselttim ve yine telefonun hafızasına yükledim yine aynı hatayı verdi.uygulamayı ayarlar uygulama yöneticisinden kaldırdım yine kurdum.ama yine aynı.pardon güvenlik ayarları demişsin telefonun güvenlik ayarlarındanmı ayar yapılacak ne tür bir ayar yapılacak biraz daha açarsan sevinirim? Sygic ten ayarlanacak diyorsan sygic açılır açılmaz birşeyler indirmeye çalışıyor indiremediği için hata veriyor.tamam dryince sygic kapanıyor o yüzden ayarlara giremiyorum.
arkadasim tlf,nun ayarlarina girip Bilinmeyen kaynaklar bunu isaretlemelisinki crk,li programlari yükliye bilmen icin bu ayari yaptiktansonra
Sygic klasörü klamasin tlf,da olsun sd hafiza kartinda olsun ondan sonra tekrar dene yüklemeyi normalde problemsiz yüklenmesi gerekir
bütün idirmeleri bitirdikten sonra Türkiye haritasinida indirsin normal calsir duruma geldikten sonra
Sygic/Maps klasörünün icindeki content-info var benim sunuma attigimla onu degiseceksin süresizlesir.
sen öncelikle yükle indirmeleri yapsin gerindede yardimci olmaya calsirim...

S&S

yaren_70

Üye
Arkadaşım öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.uygulamayı telin hafızasına kuruyorum. BugünTelefona format attım ve arkasından 4.4.2 den 5 e yükselttim ve yine telefonun hafızasına yükledim yine aynı hatayı verdi.uygulamayı ayarlar uygulama yöneticisinden kaldırdım yine kurdum.ama yine aynı.pardon güvenlik ayarları demişsin telefonun güvenlik ayarlarındanmı ayar yapılacak ne tür bir ayar yapılacak biraz daha açarsan sevinirim? Sygic ten ayarlanacak diyorsan sygic açılır açılmaz birşeyler indirmeye çalışıyor indi
a

arkadasim tlf,nun ayarlarina girip Bilinmeyen kaynaklar bunu isaretlemelisinki crk,li programlari yükliye bilmen icin bu ayari yaptiktansonra
Sygic klasörü klamasin tlf,da olsun sd hafiza kartinda olsun ondan sonra tekrar dene yüklemeyi normalde problemsiz yüklenmesi gerekir
bütün idirmeleri bitirdikten sonra Türkiye haritasinida indirsin normal calsir duruma geldikten sonra
Sygic/Maps klasörünün icindeki content-info var benim sunuma attigimla onu degiseceksin süresizlesir.
sen öncelikle yükle indirmeleri yapsin gerindede yardimci olmaya calsirim...

S&S
Arkadaşım söylediğin ayarı daha önce yaptım.sygic dosyası kuruluyor.açtığımda internetten birşeyler yüklemek istiyor.ama yükleyemiyor şu hatayı veriyor google playden kaynak dosyalar indirilirken hata oluştu. Diye bir yazı çıkıyor. Ve altında iptal yazısı var iptal yazısına basınca sygic kapanıyor.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.uygulamayı telin hafızasına kuruyorum. BugünTelefona format attım ve arkasından 4.4.2 den 5 e yükselttim ve yine telefonun hafızasına yükledim yine aynı hatayı verdi.uygulamayı ayarlar uygulama yöneticisinden kaldırdım yine kurdum.ama yine aynı.pardon güvenlik ayarları demişsin telefonun güvenlik ayarlarındanmı ayar yapılacak ne tür bir ayar yapılacak biraz daha açarsan sevinirim? Sygic ten ayarlanacak diyorsan sygic açılır açılmaz birşeyler indirmeye çalışıyor indi

Arkadaşım söylediğin ayarı daha önce yaptım.sygic dosyası kuruluyor.açtığımda internetten birşeyler yüklemek istiyor.ama yükleyemiyor şu hatayı veriyor google playden kaynak dosyalar indirilirken hata oluştu. Diye bir yazı çıkıyor. Ve altında iptal yazısı var iptal yazısına basınca sygic kapanıyor.
arkadasim ben S5,de Sygic klasörü hazirlayip buraya eklerim onunla denersin..
yanliz wi-fi üzernden internete baglan öyle dene eger tlf,daki internetde denersende senin problemin olur..
birde tlf,nundami deniyorsun sd hafiza kartin varmi eger tlf,nunda sd hafiza karti varsa
Android/data/com.sygic.aura buraya bak Sygic klasörü olmasin icinde.
S&S

yaren_70

Üye
Hafıza kartım var Android/data/com.sygic.aura yok.
Wifiden internete bağlanıyorum.

Üst Alt