Sygic v14.3.4+Sygic v15.4.10+Yeni 2015.06 ta Türkiye ve DiGER Navi programlari

Sponsorlu Bağlantılar

Adanalim

Adanalim

Üye
arkadaslar Sygic v15.0.4 Apk eklenmistir kücük bir düzeltmeler yapilmis
kullanmakta oldugunuzun üzerine yükliye bilirsiniz
Sygic_15.04_160_crk.rar

Sifre:memoli6767

S&S
Tsk memoli6767, süper calisiyor ve Selam Arkadaslar, benim handy samsung s4 versiyon 4.4.2 ve üzerine Sygic 15.0.4 yükledim. Bugün farkettimki handy,nin Widgets bölümünde Sygic 4x3 widgets,i var sizdede varmi? ve ne ise yariyor? bilgilendirmeniz dilegiyle. tsk
arkadaslar Sygic v15.0.4 Apk eklenmistir kücük bir düzeltmeler yapilmis
kullanmakta oldugunuzun üzerine yükliye bilirsiniz
Sygic_15.04_160_crk.rar

S&S
Tsk memoli6767, süper calisiyor ve Selam Arkadaslar, benim handy samsung s4 versiyon 4.4.2 ve üzerine Sygic 15.0.4 yükledim. Bugün farkettimki handy,nin Widgets bölümünde Sygic 4x3 widgets,i var sizdede varmi? ve ne ise yariyor? bilgilendirmeniz dilegiyle. tsk

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:

aLastis

Üye
Slm sygic yükledim ama yanlış gps sinyali diyor hep

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Slm sygic yükledim ama yanlış gps sinyali diyor hep
arkadas GPS actiginda GPS gel git yaptiginda yanlis GPS sinyali olarak haber veriyor eskilerde sinyal seviyesini
gösterirdi bu serileride böyle ayarlamiylar...
S&S

aLastis

Üye
İlginç çünkü konum buluyor ama yanlış gps sinyali diyor sürekli

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar Sygic v15.0.5 crk,li Apk eklenmistir kullanmakta odugunuz 15.0.4,dün
üzerine yükliye bilirsiniz...

Sygic_15_05crk_160.rar

PW:memoli6767
__________________________________________________________________________________________
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

arkadaslar Sygic v 15.0.7 Apk crk,li eklenmistir
Sygic_15.0.7_crk.rar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

arkadaslar kullanmakta oldugunuzun üzerine yükliye bilirsiniz

Son düzenleme:
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Sygic v 14.3.4 yani tek HUD özelligi olan bana göre cok daha kullanisli olan Sygic naviye dönmek istiyen
arkadaslar icin buraya hazir Sygic klasörünü ekliyorum indirdiginiz Sygic/Maps klasörünün icine
buradan indirdiginiz Türkiye mapsini atip sygic v 14.3.4 apk yüklediginizde problemsiz kullana bilirsiniz
dil Almanca ayarlamistim sizdede Almanca cikarsa yapamniz gereken ayarlar
menü/Einstellungen/Regional/Sprache buradan Türkce ayarlarsiniz Sprache üzerindeki yerdende Türkce sesi ayarliya bilirsiniz..
4tane apk var icinde 1-2-3-4 istediginizi yükliye bilirsiniz son versoin tabiki 3.4 olan
Sygic.rar

asagidaki TR mapsinida indirdiginiz Sygic/Maps klasörünün icine atmayi unutmayiniz

S&S

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Bunlar beta sürüm ama sygic v15'in altından kalkamadı gibi geliyor bana. Yakınları keşfet kısmını bir türlü düzeltemediler.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar beta sürüm ama sygic v15'in altından kalkamadı gibi geliyor bana. Yakınları keşfet kısmını bir türlü düzeltemediler.
14.3.4 finaldi ondan sonra 15.0.x serisine gectiler ama hic biri önceki serileri tutmadi bana göre en güzeli v14.3.4 onun icin
tekrar dönmek istiyen arkadas olursa diye yeni TR mapsiyla yeniledim

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sygic v 14.3.4 yani tek HUD özelligi olan bana göre cok daha kullanisli olan Sygic naviye dönmek istiyen
arkadaslar icin buraya hazir Sygic klasörünü ekliyorum indirdiginiz Sygic/Maps klasörünün icine
buradan indirdiginiz Türkiye mapsini atip sygic v 14.3.4 apk yüklediginizde problemsiz kullana bilirsiniz
menü/Einstellungen/Regional/Sprache buradan Türkce ayarlarsiniz Sprache üzerindeki yerdende Türkce sesi ayarliya bilirsiniz..
4tane apk var icinde 1-2-3-4 istediginizi yükliye bilirsiniz son versoin tabiki 3.4 olan

Sygic.rar

asagidaki TR mapsinida indirdiginiz Sygic/Maps klasörünün icine atmayi unutmayiniz

S&S

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
arkadaslar Navigon Europe Apk eklenmistir elinizdeki Navigon Europenin üzerine yükliye bilirsiniz
yeni yükliyecek arkadaslar icin gerekli aciklama sunum bölümünde var...

NAVIGON_europe.5.4.0.crk.rar

yada buradan

Q1.2015 Turkey maps

S&S

Son düzenleme:
corus54

corus54

Üye
Tesekkurler

• Beğen

aozaslan66

Üye
memoli usta sygic navigasyon konusunda sizden çokseyler öğrendim.sygic artık kolay kuruluyor.ancak son türkiye haritası 9-2014 olarak var 2015 yılına ait harita varsa yükleyebilirmisin.teşekkür ederim

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
memoli usta sygic navigasyon konusunda sizden çokseyler öğrendim.sygic artık kolay kuruluyor.ancak son türkiye haritası 9-2014 olarak var 2015 yılına ait harita varsa yükleyebilirmisin.teşekkür ederim
arkadasim henüz daha 2015 mapslar sunumlara eklenmidi yenisi ciktiginda sunuma atarim tabiki
tekrar navi sunumlari yasak diye hepsini kaldirmazlarsa zaten bu bölüm acik kaldigi icin navilerin hepsini
buraya atim sizlere yardimci olabilmek icin...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Sygic_14.3.4_Apk_crk.apk

Sygic_14.3.4_Apk_crk.apk

Sygic.rar

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

arkadaslar Navigon Europe Apk eklenmistir elinizdeki Navigon Europenin üzerine yükliye bilirsiniz

yada buradan

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: aozaslan66
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

arkadaslar Sygic v15.09 Apk eklenmistir kullanmakta oldugunuz
v15.0.X üzerine yükliye bilirsiniz

Sygic_15.0.9_crk.rar

S&S

Son düzenleme:
corus54

corus54

Üye
Cansin can tesekkur memoli6767

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

yada buradan

Q1.2015 Turkey maps

S&S

esmeerr

esmeerr

Üye
Hata verdi kaynak dosyalar indirilirken hata oluştu not resourced file from google playstore diyor elimdeki çalışan sygictende oldum ne yapmalıyım

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Hata verdi kaynak dosyalar indirilirken hata oluştu not resourced file from google playstore diyor elimdeki çalışan sygictende oldum ne yapmalıyım
arkadas yüklü olan Sygic kaldirma bölümüne gir verileri sil,önbellegi temizle önce bunlari yap ondan sonra kaldir Sygici
tlf,nu kapat ac ondan sonra yükle normlade olmasi gerekir yine problem olursa hangi Sygici hangisinin üzerine yüklemeye calisiyorsun
hangi tlf yazarsan yardimci olmaya calsirim...

S&S

esmeerr

esmeerr

Üye
Dediklerinin aynısını harfi harfine yaptım ama değişen birsey olmadı kullandığım sycig 11 di

Üst Alt