memoli usta sygic navigasyon konusunda sizden çokseyler öğrendim.sygic artık kolay kuruluyor.ancak son türkiye haritası 9-2014 olarak var 2015 yılına ait harita varsa yükleyebilirmisin.teşekkür ederim
arkadasim henüz daha 2015 mapslar sunumlara eklenmidi yenisi ciktiginda sunuma atarim tabiki
tekrar navi sunumlari yasak diye hepsini kaldirmazlarsa zaten bu bölüm acik kaldigi icin navilerin hepsini
buraya atim sizlere yardimci olabilmek icin...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sygic v 14.3.4 yani tek HUD özelligi olan bana göre cok daha kullanisli olan Sygic naviye dönmek istiyen
arkadaslar icin buraya hazir Sygic klasörünü ekliyorum indirdiginiz Sygic/Maps klasörünün icine
buradan indirdiginiz Türkiye mapsini atip sygic v 14.3.4 apk yüklediginizde problemsiz kullana bilirsiniz
dil Almanca ayarlamistim sizdede Almanca cikarsa yapamniz gereken ayarlar
menü/Einstellungen/Regional/Sprache buradan Türkce ayarlarsiniz Sprache üzerindeki yerdende Türkce sesi ayarliya bilirsiniz..
4tane apk var icinde 1-2-3-4 istediginizi yükliye bilirsiniz son versoin tabiki 3.4 olan
Sygic_14.3.4_Apk_crk.apk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sygic_14.3.4_Apk_crk.apk
Sygic.rar
asagidaki TR mapsinida indirdiginiz Sygic/Maps klasörünün icine atmayi unutmayiniz
Sifre:memoli6767
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
arkadaslar Navigon Europe Apk eklenmistir elinizdeki Navigon Europenin üzerine yükliye bilirsiniz
yeni yükliyecek arkadaslar icin gerekli aciklama sunum bölümünde var...
NAVIGON_europe.5.4.0.crk.rar
yada buradan
Sifre:memoli6767