Sygic v14.3.4+Sygic v15.4.10+Yeni 2015.06 ta Türkiye ve DiGER Navi programlari

Yeni sürümde zippyshare yazıyor ama.Link uploaded'e atıyor.

Konu Sahibi
Teşekkürler.
Yükledimde apk bozukmuş kardeşim.Açıldığında google play hatası alıyorum.
bozuk degil arkadasim senin yüklemek istedgin tlf hangisi bazi tlf,larda yüklemede problem cika biliyor
prblem olsa diger indirenlerde ayni problemi yasardi ayrica ben denemeden navi programlari eklemiyorum sunuma senin icin yinede yeniledim...

Hayır genel olarak o sürümlerde var.Başka sitedende indirdim o sorun.Lisans'ı zorlaştırmışlar galiba

Konu Sahibi
Hayır genel olarak o sürümlerde var.Başka sitedende indirdim o sorun.Lisans'ı zorlaştırmışlar galiba
arkadasim her degisin serilerde bazi tlf,larda problem cikmakta onun icin simdi Sygic klasörünü hazirladim ekliyorum umarim
problem yasayan arkadaslarin problemini cözmüs oluruz
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sygic klasörü indirlecek indirilen Türkiye mapsi Sygic/Maps klasörünün icine atilacak internet kapali sekilde Sygic apk yüklenecek
konusma dili Almanca ayarlarda girip dili degisirsiniz
.
.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
Ama şuan maps klasörünü indiriyorum ondan sonra tekrar yazarım

Tepkiler: memoli6767
Bende de aynı hata var. Şimdi bu yeni eklediğini kurdum. Hata devam ediyor.

Konu Sahibi
Bende de aynı hata var. Şimdi bu yeni eklediğini kurdum. Hata devam ediyor.
aarkadaslar diger arkadaslarda yazdigim gibi her version degistigi icin bazi tlf,larda problem cikmakta onun icin ekstra Sygic klasörü ekledim
yapilmasi gerekenleride yazdim Sygic klasörünü indirip ona göre yapiniz... Benim sunuma ekledigim sygic apk ile alakali bir sorun degil
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Navigon Europa v 5.4.6 Apk eklenmistir 1.sayfada

Tepkiler: karamanliyim

kuzat

Üye
teşekkürler

Rohat.hh

Üye
Herseyden önce calissin calismasin EMEK EN YÜCE DEGERDIR, emeginizden dolayi tesekkür ederim.

Konu Sahibi

NAVIGON
yenilenmistir arkadaslar

arkadaslar Sygic v15.3.9 Apk eklenmistir bilginize

Navitel-fu ll-9.6.0.Apk
ve Türkiye haritasi 2015.06.05 eklenmistir..

Son düzenleme:
Tepkiler: Adanalim

farrow

Üye

Adanalim

Üye

NAVIGON
yenilenmistir arkadaslar

arkadaslar Sygic v15.3.9 Apk eklenmistir bilginize

Navitel-fu ll-9.6.0.Apk
ve Türkiye haritasi 2015.06.05 eklenmistir..
arkadaslar Sygic v15.3.9 Apk eklenmistir bilginize, Tesekkür memoli6767 usta, s4,de sorunsuz yüklendi ve calisiyor eline saglik

15.3.7 sen den yüklemiştim. Teşekkür ederim. 15.3.9 nasıl yükleyeceğim eskiyi sileyim mi yoksa direk yükleyebilir miyim

Konu Sahibi
15.3.7 sen den yüklemiştim. Teşekkür ederim. 15.3.9 nasıl yükleyeceğim eskiyi sileyim mi yoksa direk yükleyebilir miyim
arkadasim üzerine yükliye bilirsin yanliz Sygic tlf,nun hafizasindaysa hic bir degisiklik yapmaz eger Andorid 4.4.2 ve üzeri tlf,da
sd kartta kullaniyorsan sygic klasörünü Android/data klasörüne kopyalamstir tekrar skarta tasir yeniden üzerine yeni
özlliklerini ekler bazi degisilikler yapar problem yasarsan yazarsin tlf,nunu bilmedigim icin kisaca yazdim..