memoli6767
Üye
-
Konu Sahibi
-
apk dosyasını bir türlü yüklemiyor yüklenmedi diye hata veriyor
apk dosyasını bir türlü yüklemiyor yüklenmedi diye hata veriyor
a.selam arkadas benim sunuma attigimda bir yere kayit felan yok su sekilde deneye bilirsin senin elindeki Sygic klasörünün adini degistir yada harf rakam ekle benim sunuma ekledigim Sygic apk indir ister yükle kendisi indirdsin Sygic klasörü olustursun istersen sunuma ekledigim Sygic klasörünüde mapslarida indir ondan sonra yükleme yap @mail adresi vs hic bir sey vermeyeceksin sol asagiya tikla devam etslm benim en sevdigim version v14.3.4 acaba en son cikan versionda sorunlar kalktimi ve adress verdigim zaman bir yere kayit olmam gerekiyordu yanlis hatirlamiyorsam
Ustalar samsung gt-s5360 a Sygic v15.3.3 Apk ve Sygic v15.3.2 Apk yüklemeye calistim ama "paket cözümleme de sorun var " diye hata veriyor. Android sürümü 2.6.3. Rom yükledim ve satilmayan uygulamarin kurulumuna izin ver secenegini isaretledim.
Sorun nerde olabilir? acaba telefonla uyumlu degil mi?
arkadasim Sygic navi ac ayarlara gir Haritalari yönet buraya gir Avrupa yazan yere girip istedgin ülkenin mapsini göreceksin vede indire bilirsinki yeni versionda yani 15.3.4 yüklediysen 2015.03 mapslarini indirebilrisinsygic de 2015.03 haritayı yükledim ama programda bunu nerden görebilirim
arkadasim sygic v14.3.4 bunu bir dene olmasi gerekir yada sunuma ekledigim Sygic klasörünü indirp ondan sonra dene
v15.x serisini ama Android 4.x bunlardan basliyordu yanlis hairlamiyorsan v15.x serisi
Adanalım arkadaşım hayırlı olsun becerenlerden ol ben her zaman ordayımTesekkür memoli 6767, Sygic v15.3.7 Apk, yi yükledim ve kurdum sorunsuz calisiyor, tel samsung s4 lollipop 5.0.1 sagolasin
arkadasim yenilendikce o sekilde eklendi ama mapsin icinde var hiz kameralari haberde vermekte digerleri radarlarda etstira ücreliSevgili MEMOLİ neden hız kameraları ve canlı trafik bölümleri kapalı gözüküyor
arkadasim tek Sygic icin olan dosyayimi istiyorsun zaten sanirin tek onu eklememistim digerleri olmasi lazim tek Sygic klasörüyse eklerim@memoli6767 dosyalarınızı userscloud ve zippyshare vb. sitelere eklerseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?