memoli6767
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşım öncelikle tlf,nunun olsun sd kartta olsun Sygic klasörü kalmasın yükledigin Sygicabisi bende sony xperia z3 var 5.0.2 sürüm dediğin gibi tasıma işlemi yapıyorum...sonra klasör oluşturuyor ama aktarıyoe gibi yapıyor yalnız bitince kalsör boş android data yani... acıncada kapanıyor hemen.. ne yapabiliim
arkadasim ikiside ayni link ben indirmede problem yasayan vede uploaded.net üye olup satin almadiysanhangi linkleri indireceğiz kurulum için sırasıyla ne yapmamız gerekli yazarmısınız?
burada 2link var ikisinide indirmemiz gereklimi?
Sygic v15.2.5 Apk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sygic_15.2.5_crk.rar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadasim benim bildigim devam edemezsin nicin benim buraya attigimi iindirip yükleyip denemiyorsun HUD var DashCam var icindeBirşey soracağım google play store dan cihazı indirsem türkiye haritasını indirip 7 gün demo kullansam sonrada 9.99€ YA HUD SATIN ALSAM cihazı Türkiye haritası ile fu ll kullanmaya devam edebilir miyim? AVRUPA +HUD paketi 29.99 € ben tüm Avrupa haritasını istemiyorum işime de yaramaz zaten. Lütfen bilgisi olan cevap verebilir mi
Satın almak istememin sebebi bu da bir hak emek sonuçta kul hakkıdır adamlar dirsek çürümüş para kazanmak için bir uygulama geliştirmiş onu crackleyip kullanmak emek hak hırsızlığı olur düşüncesi güttüğüm için satın almak istiyorum.arkadasim benim bildigim devam edemezsin nicin benim buraya attigimi iindirip yükleyip denemiyorsun HUD var DashCam var icinde
Avrupa 2015.03 mapslarida eklerim istersen harita indirme programida sunum bölümüne iyice bak arkadasim daha navi programlarida var
2015.03 Türkiye haritasini zaten ekledim 1 sayfaya sunum sayfasina baktiginda göreceksin
sen bilirsin arkadasim satin alirsin hepsini yeni reklami var ucuzluk var bu ara interneten bir baktaSatın almak istememin sebebi bu da bir hak emek sonuçta kul hakkıdır adamlar dirsek çürümüş para kazanmak için bir uygulama geliştirmiş onu crackleyip kullanmak emek hak hırsızlığı olur düşüncesi güttüğüm için satın almak istiyorum.
Link verebilir misiniz hocamsen bilirsin arkadasim satin alirsin hepsini yeni reklami var ucuzluk var bu ara interneten bir bakta
satin alirsin
buraya bakarsin arkadasimLink verebilir misiniz hocam
arkadasim ikiside ayni link ben indirmede problem yasayan vede uploaded.net üye olup satin almadiysan
bir sefer indirdigin zaman uzun süre bekliedikten sonra indirildigi icin Zippyshare.com üzerindende sunum
yeni apk eklendi arkadaslar
Sygic v 15.3.2 Apk 1sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?