ahmet meço
Üye
arkadasim normal radarlar calisir kilitli olanlar premium cok cok fazla olan radarlar icin bildigin bir yerde varsa radarSelamlar memoli Sygic 1523 ü general mobile lime yükledim bir rota çizdim burada hız kameralı üzerinde kilit var ayriyetten para istiyor ne yapmalıyım bunlarıda kullanmamız şart
Tamam kizma1 sayfaya bakiver arkadasim...
Tesekkur ederim
Tamam kizma
arkadasim indirdigni winrarla acacaksin sifre ister senden memoli6767 yazcaksin Sygic 15.2.5 Apk cikacak bunu tlf.nundaolmadı. dosyaları çıkartırken crackli apk ayrıştırma hatası veriyor. farklı programlar la çıkarttım rar dan ancak olmadı... başka bir cracli apk buldum onunlada olmadı ne yapmalıyım. daha önce başka bir versiyonunda olmuştu
Huawei G301 Winrarla çıkarttım ama olmuyor diger dosyalar normal...paket ayrıştırma hatası diyor..arkadasim indirdigni winrarla acacaksin sifre ister senden memoli6767 yazcaksin Sygic 15.2.5 Apk cikacak bunu tlf.nunda
güvenlik ayarlarini yapacaksin yüklenmesi icin tikladiginda yüklenecek normalde senin tlf uyumlu olduktan sonra problem
olmamasi gerekir yanliz S5 veya Note4 bunlarin belli serilerinde yükleme degin indirme problemi oluyordu son cikan apk
problem cikan S5,de denedim hic problem olmadi istersen sen hangi tlf birde nasil yapmaya calistigini yazarsin yazdiklarima
tekrar bir bak ondan sonra yazarsin yardimci olmaya calisirim..
arkadasim öncelikle güvenlik ayarlarini yapki buradan indirdigin apk,leri yükliye bilesinHuawei G301 Winrarla çıkarttım ama olmuyor diger dosyalar normal...paket ayrıştırma hatası diyor..
öncelikle senin tlf,nun ayarlarindan güvenlik ayarlarina gir bilinmeye kaynaklar bunu ok,leArkadaşlar biri yardımcı olabilir mi ? Bende bu uygulama hiç yok sıfırdan yüklemek istiyorum napmam lazım hangisini indircem ? Telefon samsung A3 android 4.4.4
arkadasim ben denmedim ndrive bir kac yil önce S3,de denedim hosuma gitmedi burada benim sunuma attigimArkadaşlar ya bu ndrive çalışmıyor lolipop 5.1.1de sygic i de yukledim hafıza karti olmadan çalışmıyor mu bu program yükleniyor fakat sygic diye klasör olustursam da olmuyor harita çalışmıyor tam programa girince indiriliyor diyor sonra hata veriyor haritayı görmüyor elle klasör oluşturup atsam da olmuyor yeniyim bu islerde
evet arkadasim bu sekilde indirip gerekli ayarlari yaparsin email adresi vermiyeceksin sol asagidaki yere tiklayarak devam edeceksin sordugunda digerlerinide yazmistim yapacagnida sen yazdigina göre normal sekilde calisir..O 1 ve 2 deki leri indirdim dediğin gibi şuan apk yı yükledim 180 mb türkiye harıtasını indiriyo. Sanırım verdiğin ektekilerle değiştiricem tamam anladım bakalım indiriyo şuanÇok teşekkürler inşallah yapablirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?