Sx1 Neden Vazgeçilmez

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmya

kmya

Üye
SX1 erkek telefonu çünkü SX1 bi kadın gibidir. zamanla bağlanıyorsunuz ancak kadınlardan anlayan birisi bu telefonu sevebilir.ama çapkın olanlar kız arkadaş gibi telefon değiştirirler.SX1 çok güzel vakit geçirmenizi sağlar diğer teller yazılımını kurcalattırmaz içi dışı bir değil yani ama SX1'im size gönlünü açar sizinle bütünleşir onu istediğiniz gibi kurcalamanıza izin verir,sevmeyen sevmez,yapıcak bişey yok kimseye zorla sevdiremeyiz, kimsenin sevmesinede ihtiyacımız yok çok şükür zaten ya SX1'i çok seversiniz yada nefret edersiniz.
O bir yaşam tarzı ben SX1'imin üstüne başka telefon alamam heralde tamamen kullanılmaz hale gelince (ALLAH korusun) cep telefonu kullanmayı bırakıcam...saygılar herkesin fikrine saygı göstermek lazım...

Lion Heart

Lion Heart

Üye
<div class='quotetop'>(kmya &#064; Apr 16 2006, 01&#58;43 AM) [post=316919]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
SX1 erkek telefonu çünkü SX1 bi kadın gibidir. zamanla bağlanıyorsunuz ancak kadınlardan anlayan birisi bu telefonu sevebilir.ama çapkın olanlar kız arkadaş gibi telefon değiştirirler.SX1 çok güzel vakit geçirmenizi sağlar diğer teller yazılımını kurcalattırmaz içi dışı bir değil yani ama SX1&#39;im size gönlünü açar sizinle bütünleşir onu istediğiniz gibi kurcalamanıza izin verir,sevmeyen sevmez,yapıcak bişey yok kimseye zorla sevdiremeyiz, kimsenin sevmesinede ihtiyacımız yok çok şükür zaten ya SX1&#39;i çok seversiniz yada nefret edersiniz.
O bir yaşam tarzı ben SX1&#39;imin üstüne başka telefon alamam heralde tamamen kullanılmaz hale gelince (ALLAH korusun) cep telefonu kullanmayı bırakıcam...saygılar herkesin fikrine saygı göstermek lazım...
[/b][/quote]
Siz iyice kafayı takmışsınız. Ben diyecektim sen kendin yazmışsın SX1 bozulunca belliki telefon kullanmayacaksınız.

kmya

kmya

Üye
<div class='quotetop'>(Lion Heart &#064; Apr 16 2006, 05&#58;25 PM) [post=317230]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(kmya &#064; Apr 16 2006, 01&#58;43 AM) [post=316919]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
SX1 erkek telefonu çünkü SX1 bi kadın gibidir. zamanla bağlanıyorsunuz ancak kadınlardan anlayan birisi bu telefonu sevebilir.ama çapkın olanlar kız arkadaş gibi telefon değiştirirler.SX1 çok güzel vakit geçirmenizi sağlar diğer teller yazılımını kurcalattırmaz içi dışı bir değil yani ama SX1&#39;im size gönlünü açar sizinle bütünleşir onu istediğiniz gibi kurcalamanıza izin verir,sevmeyen sevmez,yapıcak bişey yok kimseye zorla sevdiremeyiz, kimsenin sevmesinede ihtiyacımız yok çok şükür zaten ya SX1&#39;i çok seversiniz yada nefret edersiniz.
O bir yaşam tarzı ben SX1&#39;imin üstüne başka telefon alamam heralde tamamen kullanılmaz hale gelince (ALLAH korusun) cep telefonu kullanmayı bırakıcam...saygılar herkesin fikrine saygı göstermek lazım...
[/b][/quote]
Siz iyice kafayı takmışsınız. Ben diyecektim sen kendin yazmışsın SX1 bozulunca belliki telefon kullanmayacaksınız.
[/b][/quote]
yapcak bişey yok anı sıkılamadan yaşicaz.bağımlısıyız abi napalım olmaz SX1siz

perfectlover

Üye
SX1 Vazgeçilmez. Çünkü:
1. Piyasaya çıkış tarihinden itibaren 3 yıl geçmiş olmasına rağmen hala modern bir telefon.
2. Nokia marka cep telefonlarında olduğu gibi her bir özelliği ayrı bir telefonda değil. Bu ne demek diye sorarsanız açıklayayım. Bir nokia modelinde kızılötesi var ama bluetooth yok. Ötekinde bluetooth var ama kızılötesi yok. Bir başka Nokia modelinde radyo yok ama bu iki özellik var. Bunun gibi pek çok değişiklik yapmış Nokia. Amacı ürün çeşitliliğini arttırmak. Oysa SX1 öyle mi? Herşey birarada.
3. Sx1 geliştirilmeye müsait bir telefon. Firmware değiştirip yeni özellikler katabiliyorsunuz.
4. Bugün piyasaya çıkan telefonlarda bile ondaki özellikler yok. Neymiş 2 MP kameraymış. Çok kaliteli görüntü istiyorsan, git dijital kamera al. Ama bunu telefondan bekleme.

abuvice

abuvice

Üye
5. onu alan kişinin zekası.. süpper bir yorum..

taz_crash

taz_crash

Üye
Sx1 bırakılırmı yaa sırf ben okulda cameralı tel yasak die gittim baska tel aldım cam sız ama diger gunler

kopamıyom Sx1 im den

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Hayret bişii Neyi İspatlamaya Çalışıyorlar anlamıyorum. Hadi Sizin telefon en iyisi İmate&#39;ler,N91&#39;ler halt etmiş bu arada Yukarda yine geçen bi olay herşeye açık telefon yeni özellikler kazandırılıyor denmiş. O zaman bu telefona Wireless özelliği ekleyin. Not: N80 ve N91 Wi-fi&#39;li bakalım bu tarz Wi-filer Piyasa çıkınca ozaman da konuşacakmısınız böyle millet wi-fi ile Herşeye bağlanırken Sizde artık Televizyon kumandası olarak kullanmaya devam edersiniz. Altı üstü telefon be herif yukarda Şiir yazmış

gknky

gknky

Üye
6600 özentisi . ... .
6600 daha kral bi alet . ... .

dagi

Üye
ya arkadaşlar telefonun neyi eksik ,eksiği varsa kötüdür, eksiği yok yok............radyo, blt,kızlö,kamara,m3,resim düzenleme,ses kayıt.......lütfen azıcık kendinize gelin 6600 gibi 5 tanesini arkasına takar öyle rampa cıkar yanına birde 6230 dahil edebilirsiniz.

gknky

gknky

Üye
yavaş ya ne olup 6600 arkasına takarmış hahahahahahahaha

CooL'n'Quiet

Üye
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Apr 18 2006, 06&#58;36 PM) [post=318779]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Hayret bişii :) Neyi İspatlamaya Çalışıyorlar anlamıyorum. Hadi Sizin telefon en iyisi İmate&#39;ler,N91&#39;ler halt etmiş :) bu arada Yukarda yine geçen bi olay herşeye açık telefon yeni özellikler kazandırılıyor denmiş. O zaman bu telefona Wireless özelliği ekleyin. :) Not: N80 ve N91 Wi-fi&#39;li bakalım bu tarz Wi-filer Piyasa çıkınca ozaman da konuşacakmısınız böyle :) millet wi-fi ile Herşeye bağlanırken Sizde artık Televizyon kumandası olarak kullanmaya devam edersiniz. :DD Altı üstü telefon be herif yukarda Şiir yazmış :)
[/b][/quote]

+1 (ama sx teki 1 değil yanlıs anlamayın :)

teenwolfx

Üye
Param olsa şu an vazgeçerim ancak yeni alacağım telefon SX1 den çok iyi mi olacak bu tartışılır. 6600 ile kıyaslamayalım arkadaşlar SX1 in 6600 a karşı üstünlüğünü herkes kabul ediyor artık. Şu yeni yazılım çıkar ve Symbian 7 olursa çok daha iyi olacak. Nihayetinde bir telefon fazla abartmayalım.

BU arada bu yazımı okuduktan sonra kullanmayı bilmeyenler gibi saçma yorumlar yazmayın çünkü telefonu birçoklarından iyi kullanıyorum ki şu anda kullandığım yazılımda patch li bir yazılım.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Bir tezatlık var yazıda

Param olsa şuan vazgeçerim diyorsun, Demek ki beğenmiyorsun.
ama akabinde "yeni alacağım telefon SX1 den çok iyi mi olacak" diyorsun madem İyi olmayacaksa neden vazgeçerim diyorsun ?

Sen paraya bi bastır bakalım Sx1&#39;i 10&#39;a katlayan telefon alıyormusun almıyormusun

express

Üye
abi siz neyin kavgasını yapıyorsunuz ben çankayaya giriyorum 150 ytl veriyorum adam bana full karizma bi sx1 çıkartıyor eve gidiyorum bi fw çakıyorum tema flan ne warsa kulanıyorum baba ayrıca 150 ytl ye bi mp3 player radyo ve kamera sahibi oluyorum ustunede oyun kurup gece gunduz oyun oynuyorum benim sx1 im önü açık be paşam sistemle istediğimiz gibi oynuyoruz istediğimizi ekleyip istediğimizi çıkartıyoruz.. ha bu arada bi arkadaşımız demişti bastıralm parayı alırsın sende başka bi telefon herkezin poposundaki don tommy değilki biz milyar basalım bi telle ha wi fi felan demişsiniz walla ben çokta ihtiyaç görmüyorum o hikayeye boşver yakında benim telefoum s7 olur yarın bi gun s8 de olur bakarsın ben dert etmem warsın s6 olsun ben sx1 modlamışım mp3 uün yanına sahilde otuturken oyun açmışım kolumdaki kız arkadaşımı unutmuşun geç kardeş bundan gerisi hikaye sen ne yaparsan yap 150 ytl ye almışım ben canawar gibi taş gibi sx1 aman aman nazardan saklasın

>> ha bu arada sx2 gelsin bi bakalım nudan sonra anca bi ona geçilir zaten

bdie içimde kalmış biri demişki hatalı telefon masaustunde kitlenio diyor canımın içi sx1 ine adam gibi bi fw at bu tel gelişmelere açık bi velet hiçbizamn kitlenmedi benim elimde canawar sx1

lhdal

Üye
SX1 bildiğim kadarıyla ödüllü bir telefon ve çıktığı zaman %5 gibi bir piyasa payını ele geçirmiş.

Eleştirilerde tek eksisinin farklı tuş takımı olduğu söyleniyor. Eğer bu da herkesin alıştığı biçimde olsa şüphesiz efsane telefonlara arasında ilk beşe girerdi.

Öncelikle kazıklama amacı taşımayan bir telefon. Her özellik var.

Cımbızla çekilmiş gibi bir o özelliği eklenip bir öbürü çıkartılan telefonlara benzemiyor. Kısacası dürüst bir telefon. Tuş takımı eksisi ama onu da görerek alıyorsun sonuçta.

cenkozgen

cenkozgen

Üye
aboo ucmus millet ya. oldu olacak kavga falan edin..
şahsi fikrime gelecek olursam: ben sx1 i begenirim. istediği kadar sistemi geri kalsın. n-gage almasam sx1 alırdım heralde. hazır yeriyken 2 sey sormak istiyorum. 1- bi arkadasıma sx1 alacaktık ki telefoncu söyle bi şey söyledi : "sürekli sistem çöküyor (yada ona benzer bişi söyledi) ve 1 ay sendeyse 15 gün serviste kalıyor " diye tabi arkadasım bunu duyunca vazcaydı ama . fw updatesiyle sx1 in o sorunu halledilebiliyo mu? ayrıca o telefoncunun dedikleri doğrumu? 2- kamerasının özellikleri ne?

saygılar

helper007

helper007

Üye
Ben Sx1&#39;le 6600 arasında kalmıştım.Alacağım telefonu 2-3 sene kullanmak niyetindeydim.
Eğer SX1 alsaymışım görüyorum ki telefon elimde kalmayacakmış.YAni çok özelliği var diye neden bozulacağını bile bile telefonu alayım ki?
Bence 6600 çok çok daha iyi.

DeRBeDeR_85

DeRBeDeR_85

Üye
bencede bende sx1 yeni kullanıcısıyım belki fiyat konusunda ucuz ve satılmıyorsada bence süper bir telefon kim ne derse desin

kmya

kmya

Üye
kardeşim burada açılan başlık "Sx1 Neden Vazgeçilmez" demekki SX1 den vazgeçemeyenler neden vazgeçemediğini yazacak. Neden hala ısrarla SX1 i karalamaya çalışıyorsunuz gidin sizde kendi telefonunuzun markasına göre uygun forumda bilmem ne neden vazgeçilmez diye başlık açın oraya yazın alla alla.Zaten bi kere SX1 kullanmayanın buraya yazması saçma sanene kötüyse kötü, vazgeçemiyorsan Sx1 den yaz yoksa sadece oku.Çamur atma insanların zevklerine saygılı olalım biraz lütfen. "O" telefon bizim için bi hobi uğraşmaktan onunla vakit geçirmekten zevk alıyoruz....

chuancey

chuancey

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kmya &#064; May 27 2006, 02&#58;37 AM) [post=343719]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kardeşim burada açılan başlık "Sx1 Neden Vazgeçilmez" demekki SX1 den vazgeçemeyenler neden vazgeçemediğini yazacak. Neden hala ısrarla SX1 i karalamaya çalışıyorsunuz gidin sizde kendi telefonunuzun markasına göre uygun forumda bilmem ne neden vazgeçilmez diye başlık açın oraya yazın alla alla.Zaten bi kere SX1 kullanmayanın buraya yazması saçma sanene kötüyse kötü, vazgeçemiyorsan Sx1 den yaz yoksa sadece oku.Çamur atma insanların zevklerine saygılı olalım biraz lütfen. "O" telefon bizim için bi hobi uğraşmaktan onunla vakit geçirmekten zevk alıyoruz....
[/b][/quote]
ben de bu konuyu açarken sx1 ciler için açmıştım ama millet birden sx1 i karalama kampanyası başlattı neyse onlarla aynı seviyeye inmeyecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt