Sx1 Neden Vazgeçilmez

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chuancey

chuancey

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Neden Vazgeçilmez
arkadaşlar ben 2 senedir sx1 kullanıyom nedense bi şekilde insan sx1 e bağlanıyor sizde öylemisiniz yani insan bu telefondan niye kopamıyor yorumlarınızı bekliyorum

katibim

katibim

Üye
yanlış; ben sadece iki gün tahammül edebildiydim.

chuancey

chuancey

Üye
    Konu Sahibi
deme yav şöyle diyim arada sorun çıkarıyo ama sorunsuz bi telefon gülü seven dikenine katlanır

CooL'n'Quiet

Üye
yoo hiçte vazgecilmez deil ben 10 ay tahammül edebildim simdi deiştirmenin yollarını arıorum :D
efsaneleştirmeyin telefonu ondaki symbian6.1 artık win95 gibi oldu yeni cıkan hiçbişeyi calıstırmıo java zaten facia paso donuyu kendini resetlio tuşları arkaya koymadıklarına şükür abooooooov sxq satıyom alan varmıııı :D

chuancey

chuancey

Üye
    Konu Sahibi
ok düşüncelerinize saygı duyuyorum sizde haklısınız ne diyem

JunG

JunG

Üye
kullanmasını bilmeyenler ve öğrenme kapasitesi kısıtlı olanlar için tavsiye etmem
bende çooooook memnunun satmayı da düşünmüyorum. yenibir telefon almayıda.

chuancey

chuancey

Üye
    Konu Sahibi
eywallah jung hızır gibi yardıma koştun kullanmayı bilcen arkadaş

CooL'n'Quiet

Üye
<div class='quotetop'>(JunG &#064; Apr 13 2006, 03&#58;11 PM) [post=314778]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kullanmasını bilmeyenler ve öğrenme kapasitesi kısıtlı olanlar için tavsiye etmem :)
bende çooooook memnunun satmayı da düşünmüyorum. yenibir telefon almayıda.
[/b][/quote]

eğer bu sözün banaysa...
düşündüün için tşk ederim senin kullandıın işletim sistemi için ben program yazıyorum bos zamanlarımda yani kullanmayı biliorum eywallah.ha işletim sisteminide biliorum ilk symbian üretimi OS6.1 3650 ve 7650 ile aynı sistemdir.ilk cıktıı içinde en dandiğidir.
kullanmayı biliorum
ancak telefon kullanmama izin vermiyor cünkü donuyor&#33; sürekli donuyor masaüstündeyken bile donan bi telefon.O cihaz hatalı 1milyardan 400e düşen bi telefondan ne beklersinki?
ayrıca 6.1 sistemi artık yeni uygulamaarı desteklememektedir. cünkü cogu 7.0 ve 8.0 için cıkmaktadır.
javası midp1.0 classıdır. yani ilk java sınıfı yani java oyunlarınında cığunu desteklemez bu telefon...daha detaylı bilgi veremmi :)

balli31

balli31

Üye
1. fiyatı
2. karizması
3. kamerası
4. radyosu
5. onu alan kişinin zekası

irun

irun

Üye
vazgeçilmez olduğunu kim söyledi

chuancey

chuancey

Üye
    Konu Sahibi
ben söyledim ve sx1 kullanan çoğu arkadaşta ayni fikri savunuyor

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Devekuşu misali toprağın altından kafanızı çıkarmadıkça bu düşünce hep savunulacak.

birde yorumlardan çıkardığım bir sonuç sanki sadece zeki insanlar bu telefonu kullanabiliyormuş.

ee diğer model marka kullananlar geri zekalımı? beyler duygusal yaklaşmayın realite konuşun. her

yeni eskir ve herşeyin daha iyisi çıkar ki Sx1&#39;in lafı bile geçmiyor piyasada...

chuancey

chuancey

Üye
    Konu Sahibi
yo başka tel kullananlara bişiy demiyorum ama başka tel kullanıpta sx1 i kötülüyenlere kızıyorum

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
nokiacıların benqu-siemensleri kıskanma içgüdüsü işte sataşıyor zırto

SX1_Mania

Üye
Gecen sivi temasi oldu ve epeyce serviste kaldigi surede nokia kullandim daha dogrusu kullanmaya calistim ama yapamadim.Ne mesaj yazabildim ne isinabildim nokia ya.Bugun tekrar dusundum yine bozulsa alirmiyim diye cevabim evet alirim oldu:D SX1 vazgecilmez alisan insan icin bence

Lion Heart

Lion Heart

Üye
<div class='quotetop'>(SX1_Mania &#064; Apr 15 2006, 06&#58;46 PM) [post=316515]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Gecen sivi temasi oldu ve epeyce serviste kaldigi surede nokia kullandim daha dogrusu kullanmaya calistim ama yapamadim.Ne mesaj yazabildim ne isinabildim nokia ya.Bugun tekrar dusundum yine bozulsa alirmiyim diye cevabim evet alirim oldu:D SX1 vazgecilmez alisan insan icin bence
[/b][/quote]
1.si SX1&#39;in yenisini bulamazsın çünkü üretimden kalktı. (tutulmadığı için.)
2.si Nokia ile Siemens&#39;in tuştakımı farkı mesaj yazarken 0 ve 1 tuşlarının işlevi değişiyor o kadar. Zaten en geç 1 haftada alışırsın mesaj yazmaya. Ayrıca BenQ-Siemens&#39;in bazı modelleri Nokia keypadini bazı modelleri de eksi Siemens keypadini kullanıyor.
3.sü SX1 artık eskidi bu gerçeğide görmek lazım.

irun

irun

Üye
telefon fanatizmi bu olsa gerek. beyfendi bu konuda otorite ya o söylediyse öyledir.
arkadaşlar bahsettiğiniz telefonu kullanmadım bilmem, ama ne o ne benim kullandığım nede başka bi telefon vazgeçilmez falan değildir. nihayetinde bir cihaz ya saçmalamayın.
kendinizi bişeylere adamak istiyosanız daha anlamalı, daha içi dolu bişeyler bulun. yazıktır yaa

Lion Heart

Lion Heart

Üye
"iron" sana kat&#305;l&#305;yorum. Hayatta kimse ve hiçbir &#351;ey vazgeçilmez de&#287;ildir.

turgay89

turgay89

Üye
arkadaslar sx1 hakkındaki yorumlara saygım sonsuz.. ama abartmıomuyuz?? hayır sx1in sucu gunahı nee?? garibim yıllardır 6600 la kapıstırıldı yetmedi en ii muzik calanlara aday oldu o da yetmedi tutku haline geldi&#33;&#33;

yapmayın arkadaslar altı ustu bi telefon yaa...

ceymur

Üye
herkez haklı ama bence 2003 yılında çıkan stero,mp3.bluetooth,infrared,65 colors,pili çıkarmadan mmc kartı değişebilen,176x220 pixel 35x44 ekranı olan,Fm radyosu dahil,1000 mAH pile sahip,daha ne yazayım yani taktir 2004 yılında eniyi tasarım ödülü velenler tarafından görüldü ha yıl 2006 ben hala kullanıyorum ve ..........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt