Swype v2.1.1332

Sponsorlu Bağlantılar

Repeal

Repeal

Üye
Bu program hayatımda gördüğüm en hızlı program. normalde gayet hızlı yazarım, kendime göre ayarladım, şimdi yıllık yazılarımı hatasız olarak hızlıca yazıyorum. klavyeden daha hızlı. Ayrıca küçük klavye sorunu yok, eğer alfanumaretik seçerseniz alfanumaretik çıkıyor, küçük qwerty seçerseniz problem ortadan kalkıyor. bug değil o bir özellik ( its not a bug, its a feature) Çok hızlı ve hatasız yazıyorum, videonun 3 4 katı hızda diyim, gören şapırıyor :D

eneserkoc

eneserkoc

Üye
Bu program hayatımda gördüğüm en hızlı program. normalde gayet hızlı yazarım, kendime göre ayarladım, şimdi yıllık yazılarımı hatasız olarak hızlıca yazıyorum. klavyeden daha hızlı. Ayrıca küçük klavye sorunu yok, eğer alfanumaretik seçerseniz alfanumaretik çıkıyor, küçük qwerty seçerseniz problem ortadan kalkıyor. bug değil o bir özellik ( its not a bug, its a feature) Çok hızlı ve hatasız yazıyorum, videonun 3 4 katı hızda diyim, gören şapırıyor :D

o dediğini nasıl yapacaz kardeş ya :D

asd41

Üye
Helal Be OLdu

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
Yatay ekran oluyor Sadece ? Diger Turlu nasıl Yapcazzz?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Klavye seçeneklerinden küçük qwerty seçemiyor musunuz?

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
TeşekkurLer .d Biraz Kurcalamam gerekirmiş .d saoLun .

eneserkoc

eneserkoc

Üye
valla bu küçük qwerty neyse ben bulamadım onu xS

rezgar

rezgar

Üye
Kardeş bunun samsung s5600 için olanı yokmu ?

bycix

bycix

Üye
hacksiz c5-03 kullanıyorum yükleyebilirmiyim bu programı ?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
bycix

bycix

Üye
dangerousyaso hocam ben bu sizin paylaştığınız konuyu tel hacksız olması nedeniyle yükleyemedim (Nokia C5-03) fakat beta sayfasındakini indirdim yükledim. bide turkish yazan dil dosyasını indirdim programı ardından dili kurmayı denedm program kuruldu fakat dil sertifika sorunu verdi. teli kapatıp açtım EN olarak çalışıyor ben bunu tr olarak nasıl kullanabilirim yada daha doğrusu en olsun farketmez türkçe kelimeleri bir kerette bunun sözlük haznesine nasıl bilgisayardan yükleyebilirim klavyeden yazarak yada sizin hazırladığınız icindeki bu dosyayı alıp benimle paylaşmanız mümkünmüdür :) ya da ne biliyim işte (: yardımlarınız için teşekkürler. Nokia yazmasada C5-03 te de çalıştı klavye

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Bu dosyadan ( ) çıkan system klasörünü telefonunuzda swypeyi kurduğunuz yere kopyalayın, varolanların üzerine yazsın mı derse evet deyin. Eğer klavye halen EN ise telefonun klavyesinden Q harfine uzunca basın ve karşınıza gelen ekrandan Türkçeyi seçin.

bycix

bycix

Üye
sağol hocam sen yazmadan halletmistim sorunu fakat maxicep bağlantısında bir sorun olduğu için yazamadım buradan yine çok teşekkür ederim başka arkadaşların işine yarayacaktır illaki :) swype Tr kullanmanın keyfini çıkarıyorum şimdilik yalnız ben tırnakla kullanıyorum ekranın ustundekı jelatınde tırnak izleri olmaya basladı bu telin ekranını çizmemize sebep olur mu acaba :) yada bu jelatın veyahut stylus gibi bişey kullansak iyi olacak parmakla tam çizgiyi oluşturmak zor oluyor. Kendi tavsiyelerinizi yazarsanız iyi olur :)) birde hocam bu benim kullandığım beta olayı gün vs sorun çıkartır mı bazen kullanırken mesajı yazarken kapanıyor mesaj programdan olsa gerek bu olay sizin paylaştığınız sürümde oluyor mu?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Ben hemen hemen 1 aydır kullanıyorum, herhangi bir kapanma durumu ile karşılaşmadım. Epey de kelime kaydettim hafızasına. Bu arada ekranınızda koruyucu şeffaf bant yoksa mutlaka alın. En azından kalıcı hasarları sıfıra indirmiş olursunuz.

eneserkoc

eneserkoc

Üye
ya ben ne güzel kullanıyordum önceden bu orjinal dil geldi kasma yapmaya basladı burdaki önceden kullandıgım swype'ı sildim yenisini yükledim Tr dilide yükledim kurdum tr kelime tahmini yaparken acayip kasıyor :S diğer dillerde kasmıyoru sırf Tr'de kasıyor bu niye böyle yaptı ben anlamadım :S

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Hemen nedenini söyleyeyim: Eskisinde kelimeler 700KB 'lık bir dosya içerisindeydi. Bu sürüm de ise bu dosyanın boyutu yeni eklenen kelimelerden ve Türkçe karakterli kelimelerden ötürü 2,48MB civarında. Doğal olarak bu kasma olayının yaşanması mümkün. Türkçe karakterler olmasın derseniz, eski sürümün linkini verebilirim.

Revengeful

Emekli Yönetici
Sagol

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

eneserkoc

eneserkoc

Üye
eski kullandıgımı tekrar kullanmak istiyorum hani n8 için özel olarak link vardı ilk sayfada onu :/

alialim97

Üye
tel den indirmek zor oluyor

--------------- Ekleme ---------------

yeniden upload eder misiniz

Üst Alt