Swype v2.1.1332

Konu Sahibi
Nokia Beta Labs için:

Önce buradaki dosyayı indirip telefonunuza kurun:

Daha sonra bu dosyayı da indirip telefonunuza kurun:

Daha sonra telefonunuzdaki dosya yöneticisi ile uygulamayı hafıza kartına kurduysanız E:\system\apps içinde yer alan SwypeLanguagePack_Turkish klasörünün içindeki tüm dosyaları E:\system\apps\swype klasörü içerisine taşıyın. Var olan dosyaların üzerine yazılsın mı derse evet deyin. Tabi tüm bunları yaparken klavyenizin alfasayısal tuş takımında seçili olması gerektiğini unutmayın!

rezgar

Üye
hacsiz 5800 da çalışıyormu ?

Yaptım çok teşekkürler arkadaşlar 5800 için dangerusun 2 mesaj oncekı msjındakılerı yapın sonra msj yazma yerine girin solda q tusunda en yazıyor basılı tutun menu gibi bişi gelcek ordan türkçeyi seçin hayırlı olsun tekrardan teşekkürler

ka'in

Üye
teşekürler.güzel

tetani

Üye
herşey güzelde mesaj yazmaya başladığımda ne yazdığımı göstermiyor beyaz pencere halinde duruyor ne zamanki gönder seçeneğine gelsem toplu halde ne yazdıklarımı gösteriyor buna bi çare yokmudur?

Konu Sahibi
Nasıl göstermiyor? Klavye şablonu orjinal 5800 klavyesi ile aynı, yani yazdığınızı anında görebilirsiniz. Dayhand input ile karıştırıyor olmayasanız?

güzel bir program ama yazma dili türkçe seçince kelime tahminide kelimler çok geç geliyoe

Konu Sahibi
Hız ve hassasiyet bölümündeki barı 180 dolaylarına getirin. Kelimeleri tahmin etme hızı biraz daha artacaktır.

proyu sertifikaldım ama "istenilen uygulama erişimine izin verilmedi" diye bi yazı çıkıyor

Konu Sahibi
proyu sertifikaldım ama "istenilen uygulama erişimine izin verilmedi" diye bi yazı çıkıyor
Bir de bu yöntemi deneyin.

Nokia Beta Labs için:

Önce buradaki dosyayı indirip telefonunuza kurun:

Daha sonra bu dosyayı da indirip telefonunuza kurun:

Daha sonra telefonunuzdaki dosya yöneticisi ile uygulamayı hafıza kartına kurduysanız E:\system\apps içinde yer alan SwypeLanguagePack_Turkish klasörünün içindeki tüm dosyaları E:\system\apps\swype klasörü içerisine taşıyın. Var olan dosyaların üzerine yazılsın mı derse evet deyin. Tabi tüm bunları yaparken klavyenizin alfasayısal tuş takımında seçili olması gerektiğini unutmayın!

Oldu kardeş ilgilendiğin ve pro için sağol

geneluye

Üye
çok güzel paylaşım bulmuşsun eline sağlık

bildiğin gibi ben n8'ime yapmıştım swype'ı tekrar silip bunu yapsam bir şeyi değişecek mi?
edit:araştırmadan konuştugum için hep böyle oluyor :P nokia beta laps sitesine girdim Türkçe dilini yükledim telefona ekledim kurdum şimdi ne güzel Türkçe harflerde var =)) çok Teşekkürler tekrar herşey için..

-efşan

Üye
teşekkürler güzel bi paylaşım emeğine sağlık arkadaşım

bi sorun oluştu :P ben bu swype'ı sildim telefondan komple sonra tekrar yükledim Türkçe paketini fln hep yaptım bazı bilinmeyen kelimeleri ekleyebiliyodum önceden artık onu yapamıyorum harfleri teker teker yazdıgımda kutu çıkmıyor artık :S vede swype'da hafif kasma war :S

Konu Sahibi
Programın ayarlarını kurcaladınız mı? Yani, Uygulamalar -> swype ayarlarına girip bazı ayarları değiştirdiniz mi?

hayır =) kendi ayarlarında ben deymedim hiç.ama ilk kurdugumda sizin n8 için tavsiye ettiğiniz swype linkinde böle bişe olmuyodu sildim bunu yükledim kelime tahmininide açtım kelime tahmini yaparken kasma yapıyo :S

Progrm için teşekkürler...Bazen fazla mesaj yazınca programdan kendiliğinden çıkıyor sizde de oluyor mu?

qpel

Üye
evet manuel yazınca bende çoğu kez atıyor bende şu kelime önerme kısmını göstermiyorum öyle çıkmadı program düzeltmeleri en sonda yapıyorum

Konu Sahibi
Programın ayarlarından, kelime tahmini ve kelime seçme ekranı ayarlarını kapalı yapın çoğu hatadan ve yavaşlıktan kurtulursunuz. Bir de hız ve doğruluk barını da 150 civarı yapın.