jayjay16
Üye
Neden öyle bir şey olsunki. Ben de kendi düzenlediğim c6v20 + v52 li FW'yi kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. Bir de şöyle deneyelim. Vereceğim linkteki dosyaları, rompatcherin open4all yaması aktifken E:\ 'nin köküne kopyalayın. Daha sonra bir dosya yöneticisi ile E:\sys\bin\GSPluginSwypeApp_0x200333F8.exe programını çalıştırın. Karşınıza gelen ekrandaki "Çalışma durumu" kısmını "Aktif" yapın. (Zaten aktifse bir kere pasif yapıp sonra tekrar aktif yapın.) Telefonunuzu yeniden başlatın, bakın bakalım çalışıyor mu mesaj yazarken.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha da yapacak bir şey kalmadı ne yazıkki. Fw yi yapan arkadaşla bir de konuş, belki bulur sebebini.
Bahsettiğim şekilde yaptınız değil mi?
En sol altta yer alan swype tuşundan, hemen yanındaki SEM tuşuna sürükleyin, o dediğiniz ekran çıkar.kardeş bu kes kopğyala yapıştır ın olduğuyer nasıl çıkıyor
TR karakterler var fakat şöyle;
ı için y harfine
ğ için d harfine
ş için t harfine uzun basmanız yeterli ya da sürükleyerek yazıyorsanız o tuşlar için söylediğim tuşların üzerinden geçmeniz yeterli.
@eerdogan85, bir de ilk mesajdaki yardım bölümü kısmında yer alan diğer yöntemle kurulum yapmayı deneyin.
Nokia Beta Labs'daki sürümü kurabiliyorsanız onu kurun. Eğer sorunsuz kurulursa, sonra da ilk mesajdaki yardım bölümü kısmında yer alan sis dosyasının açık halini, olduğu gibi E'ye kopyalayın, telefonu yeniden başlatın, büyük ihtimalle çalışacaktır.Onuda denedim bahsettiğiniz E:\sys\bin\GSPluginSwypeApp_0x200333F8.exe yi çalıştırmıyor.
Ya bi türlü kuramadım güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor. Halbuki telefonum hackli ve rompatcher + installserver yüklü. Sistem klasörlerine ulaşabiliyorum ama programı yükleyemiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?