swype güncelleme problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
swype güncelleme problemi
selam arkadaşlar.. s60v5 telefonumda kurmuş olduğum ve bir süredir kullandığım program güncelleme uyarısı vererek artık çalışmamaya başladı. ilk başta uyarı vermediği için telefonun dokunmatiğiyle ilgili problem olduğunu düşündüm ama güncelleme uyarısı verip de varsayılan klavyeyi alfasayısal tuş takımı yapınca sorun düzeldi. ama swype güncel olmadığı için kullanamıyorum. son sürümünü indirmek için nokia mağazadan denediğimde yalnızca bilgisayarla indir seçeneği tıklanabiliyor ama ona da tıklayınca sürekli hata veriyor nokia suite üzerinde. internet bağlantınızı kontrol edin vs gibi bir hata. ben bu programı bir türlü indiremiyorum. nokia drop diye bir şey varmış o da hata veriyor inmiyor. telefonun kendi tarayıcısını kullanarak get.drop.nokia.com adresine gidiyorum bu tarayıcı desteklenmiyor diyor, operayı deniyorum desteklemiyor diyor. ben ne yapıcam nasıl güncelleyeceğim acaba bilen varsa lütfen yardımcı olsun, çok sevinirim. teşekkürler..

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Kardeşim be banada oldu mağazadaki kullandığımızdan daha eski sürüm yeniside yokki

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
e ne yapacağız ki. swype'ın orijinal sitesine girdiğimde direk olarak mağazadakinin linkini veriyor, ama ordan da indiremiyorum işin ilginci.. telefon sapıtıyor swype moduna geçince şimdi, normal tuş takımına alınca anca düzeliyor.. swype'ımı geri istiyorum

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Aynn nokia yı aradım store oviden aratın gönderen yerinde internet sitesi yazıyo dedi deniyorum şimdi

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bulursan paylaşıver ya can sıkıyor

pissed26

pissed26

Üye
mağazadan denemek için indirdim iniyo kardeşim bence sende problem var.Yalnız verdiğim link telefon için pcden boşuna tıklama

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
cantent demişsin orası content olacak kardeşim denedim ben şimdi indirdim ama sürüm 1.00 iniyor bunda. daha geriye gidiyor. tıklayınca daha açılmadan kendini otomatik kapatıyor program.. şahdı şahbaz oldu yani :) telefonu kapatıp açtım tekrar programı açmayı denedim swype girişini açmak için, aynı hatayı verdi.. tamamen gitti yani artık..

pissed26

pissed26

Üye
cantent demişsin orası content olacak kardeşim denedim ben şimdi indirdim ama sürüm 1.00 iniyor bunda. daha geriye gidiyor. tıklayınca daha açılmadan kendini otomatik kapatıyor program.. şahdı şahbaz oldu yani :) telefonu kapatıp açtım tekrar programı açmayı denedim swype girişini açmak için, aynı hatayı verdi.. tamamen gitti yani artık..
swype'nin resmi sitesinden tıkladım ovi'ye gönderdi ordan çıkan linkide sana verdim kardeşim elimden bişey gelmiyo elimde bi swype var istersen onu yollayım msnden bende bi sorun çıkmıyodu

- - - Eklendi - - -

buyur kardeşim bide bunu indirip dene bakalım
:hmmm

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
kardeşlik ben problemi çözdüm. şöyle ki, telefonun tarihini 25.11.2011'e alırsan program çalışıyor. ama ben tarihin geri olmasını istemediğim için tekrar şimdiki tarihe aldım. çözüm isteyen varsa bunu deneyebilir çalışıyor bu yöntem..

pissed26

pissed26

Üye
kardeşlik ben problemi çözdüm. şöyle ki, telefonun tarihini 25.11.2011'e alırsan program çalışıyor. ama ben tarihin geri olmasını istemediğim için tekrar şimdiki tarihe aldım. çözüm isteyen varsa bunu deneyebilir çalışıyor bu yöntem..
sorunu çözdüysen o zaman problem yok kardeşim:yuru

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
tek problem zamanın 1 yıl geride kalmak zorunda olması, o yüzden ben bunu göze almadım takvimi de düzenli kullanıyorum çünkü. şu an telefonun kendi klavyesini kullanıyorum. yeni bir çözüm bulunana kadar idare edicez ama ille de swype devam etmek istiyorum diyenler varsa denesin bunu derim ;) :)

pissed26

pissed26

Üye
s3 bölümünde okuduğum habere göre swype emekliye ayrılmış artık kullanılmayacakmış diyolar en iyisi bekleyip gelişmeleri takip etmek :)

serinaga

serinaga

Üye
Haydi güle güle swype kardeş, iyiydik ama !?

- - - Eklendi - - -

Haydi güle güle swype kardeş, iyiydik ama !?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt