muratgn
Üye
swype güncelleme problemi
selam arkadaşlar.. s60v5 telefonumda kurmuş olduğum ve bir süredir kullandığım program güncelleme uyarısı vererek artık çalışmamaya başladı. ilk başta uyarı vermediği için telefonun dokunmatiğiyle ilgili problem olduğunu düşündüm ama güncelleme uyarısı verip de varsayılan klavyeyi alfasayısal tuş takımı yapınca sorun düzeldi. ama swype güncel olmadığı için kullanamıyorum. son sürümünü indirmek için nokia mağazadan denediğimde yalnızca bilgisayarla indir seçeneği tıklanabiliyor ama ona da tıklayınca sürekli hata veriyor nokia suite üzerinde. internet bağlantınızı kontrol edin vs gibi bir hata. ben bu programı bir türlü indiremiyorum. nokia drop diye bir şey varmış o da hata veriyor inmiyor. telefonun kendi tarayıcısını kullanarak get.drop.nokia.com adresine gidiyorum bu tarayıcı desteklenmiyor diyor, operayı deniyorum desteklemiyor diyor. ben ne yapıcam nasıl güncelleyeceğim acaba bilen varsa lütfen yardımcı olsun, çok sevinirim. teşekkürler..
telefonu kapatıp açtım tekrar programı açmayı denedim swype girişini açmak için, aynı hatayı verdi.. tamamen gitti yani artık..