SWYPE 2.1.4435 Güncelleme Hatası Giderilmiş Sürüm!! Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Enola19

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim telefonum hack'li ve belle refresh kurulu şu an sorunsuz kullanıyorum.
Çalışmayan arkadaşlar şunu denesinler.
-Programı tamamen kaldırın
-Orjinal (güncelleme hatası veren) 2.01.4435 sürümünü kurun
-Kurulum sonrası çalıştırmadan;
-Aşağıdaki dosyayı x-plore ile "c\sys\bin" içine atın değiştirilsin mi sorusuna evet deyin.(bilmeyenler rompatcher ile "open4all'ı" açık yapacaksınız)

Bir deneyin sonra sonucunu burada paylaşın lütfen olursa ilk mesajı düzenleyeyim

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
olmadı kardeşim program çıktı ama devreye girmiyo

Enola19

Üye
    Konu Sahibi
Senin telefonun fp2 zannedersem bende n8 var belki dosya uyum sorunu vardır. Dosyayı c'ye kuruyorsun demi. ne hata veriyor

Bir dosya daha buldum şunu denermisin yine c:\sys\bin içine atıcan eğer gene olmazsa bakıcaz :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
yok kardeşim olmadı. Tel fp1 hackli ve c ye kuruyorum haya vermiyor ama bak şimdi bu verdiğini atınca klavye çıkmıyo hatta telin kendi klavyesi bile çıkmıyo telefon kasıldıkça kasılıyo. Bundan öncekini atınca da program devreye girmiyo ama telin klavyesi açılıyo. Kardeşim bence sen telden programın tüm uzantılarını al resource,system, apps gibi yerlerden onu at buraya.

Enola19

Üye
    Konu Sahibi
Ben sana dosyaları yollasam da aynen çalışmayacaktır malesef. Çünkü sende fp1 yüklü. sen buraya sende daha önce çalışan swype sürümünün dosyasını yükle vaktim olduğunda senin dosyanı düzenleyip yollayayım tekrar.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Isallah olur

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
betalabs da olan program işte bende çalışan

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
C7 kullanıyorum ve oldu teşekkürler sorunsuz kullanıyorum

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
allah allah bizde neden olmuyo bu zıkkım ya

Enola19

Üye
    Konu Sahibi
betalabs da olan program işte bende çalışan
tamam sen betalabs tan indirdiğin dosyayı bi yere yükleyip adres ver belki betalabs sizin için başka bir dosya yüklemiştir dosya aynı gözükebilir ama ayarları farklıdır falan

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Turkce dil yokmu bulamadimda ?

OPC

OPC

Üye
Turkceyi bulamadim nasil yapicaz. Telefonun sozlugune turjce yukledim yeniden baslattim yine yok turkce

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
Arkadaşlar ben buradan yapmadım ama c:sys:bin e o dosyayı attım ve şu an swype den yazıyorum telefon 603 fp2 hack li

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
kardeşim telden giriyırum adres veremiyorum ama betalabs daki tam uyumlu tüm tellerle

serinaga

serinaga

Üye
İlginç arkadaşlar, ben konuyu paylaşan arkadaşın verdiği rar içerisindeki swype dosyasını rardan çıkartıp, eski sürümü silip kurdum. Hiç hata felan vermedi. Tel C7 ve belle, refresh yüklü değil.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Olumsuz

MaxipmaN

Üye
betalabsta çıkmıyo ki çıldırcam

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Her telefon da olmuyormu ? Bende oldu çok şükür :)

Enola19

Üye
    Konu Sahibi
İlginç arkadaşlar, ben konuyu paylaşan arkadaşın verdiği rar içerisindeki swype dosyasını rardan çıkartıp, eski sürümü silip kurdum. Hiç hata felan vermedi. Tel C7 ve belle, refresh yüklü değil.

zaten öyle kurulsun diye dosyayı hazırlayıp burada paylaştım. :) birçok telefona ve sürüme paylaştığım dosya sorunsuz yükleniyor arkadaşlar ama bazı istisnalar çıkıyor malesef

- - - Eklendi - - -

kardeşim telden giriyırum adres veremiyorum ama betalabs daki tam uyumlu tüm tellerle

ben o sürümü indirip gerekli dosyayı düzenlemeye kalktım ancak yeni bire şifreleme kullanmaya başlamışlar malesef değiştiremedim ama yabancı linkleri takip ediyorum eğer kıran olursa burada paylaşıcam

Üst Alt