C7 belle RM-675 V.111.030.0609 CFW (GÜNCELLENDİ hata giderildi ve sorunsuz)

Sponsorlu Bağlantılar

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
slm kardeşim allah senden bin kat razı olsun ne kadar sevındım kı anlatamam telefonum cokmustu bu vermıs oldugunuz yazılımla actım allah sevdıgınle dunya da bahtıyar ve ıhtıyar eylesın ahıretttedede beraber eylesın kardesım allaha emanet ol

kardeşim ALLAH cc razı, yar ve yardımcın olsun. Bu güzel dua ve dileklerin milyon katını sana versin. Çok mutlu oldum. :))

emelli

emelli

Üye
bence şuanki cfw lerden en iyisi bu sorunsuz tekrar teşekkürler kardeş

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
widget'ler ayrıca var mı elinde ?
yada paketin ismi nedir ?

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim vidgetler normal belle vidgetleri. Fakat modifiyeli modifiye dosyalarını paylaşıyorum. Rardan çıkan dosyaları C/reseurce/apps klasörü içerisine atıp telefonu yeniden başlat.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Kardeşim vidgetler normal belle vidgetleri. Fakat modifiyeli modifiye dosyalarını paylaşıyorum. Rardan çıkan dosyaları C/reseurce/apps klasörü içerisine atıp telefonu yeniden başlat.

Eyvallah kardeşim, teşekkür ediyorum

---------------------------------------

Denedim ama değişen bir şey olmadı ?

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kullandığın yazılımda widgetler rofs2 rofs3 veya core'a gömülüdür o zaman. hangisine gömülü ise Nokia cooker ile açıp reseurce/apps dosyalarını tektek kontrol et mif dosyalrı hangisinde ise widgetler oradadır. oraya at kardeşim ''üstüne yazılsınmı'' sorusuna evet de yeniden flash atman lazım o zaman. mutlaka çalışıyor merak etme defalarca cfw hazırladım bunlarla

Üst Alt