SwiftKey Keyboard v v4.1.3.149 (Editörün Seçimi)

Sponsorlu Bağlantılar

justblood

justblood

Üye
Arkadaslar bu klavyede ustteki tahmin eden yeri nasil kapariz

S@H!N

Üye
SwiftKey
3_3.0.4.343_maxicep.com.apk. Ben bunu kurdum fakat tuşa basarken titreşim kapatmanın nasıl kapatiriz

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

Samet.25

Ben kararsiz kaldim suan ai type keyboard kullaniom sekli filan guzel kullanimida guzel ama bilemedim bu daha mi iyiki

• Beğen

S@H!N

Üye
ses ve haptit geri bildirim seçeneğinden. Kapatıyoruz bilmeyenler için söylüyorum.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ben kararsiz kaldim suan ai type keyboard kullaniom sekli filan guzel kullanimida guzel ama bilemedim bu daha mi iyiki

Ben artık bu olmadan telefonu kullanmıyorum.T9 kelime tahmini yapıyordu bu cümle tahmini yapıyor.Koca bir cümleyi birkaç tıkta yazabilmek çok rahat.

batuberk

Üye
teşekkürler kardeş

venturi

Üye
Selam, haftada bir SMS ve Gmail'den ogren secenegini kullaniyordum ve bayagi faydali oluyordu. Bu secenege tikladigimda artik hicbir tepki vermiyor. Programi silip tekrar yukledim sonuc ayni. Telefon Note II, onerisi olan veya ayni sorunla karsilasmis olan varmi?

aviatorcihan

Üye
çok guzel bir uygulama teşekkürler

ntquartex

ntquartex

Üye
Ben de bunu kullaniyorum fakat klavyede Turkce karakterlerin yer almamasi ve buyuk l harfi yazilamiyor. Bu kadar iyi bir yazilimda bu tarz ufak detaylari dusunmemeleri ilginc

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ben de bunu kullaniyorum fakat klavyede Turkce karakterlerin yer almamasi ve buyuk l harfi yazilamiyor. Bu kadar iyi bir yazilimda bu tarz ufak detaylari dusunmemeleri ilginc

Türkçe karakterler için tuşa uzun basmanız yeterli.Ama dediğiniz gibi büyük I harfi yok...

venturi

Üye
learn from sms seçeneği çalışmıyor...

venturi

Üye
Selam, haftada bir SMS ve Gmail'den ogren secenegini kullaniyordum ve bayagi faydali oluyordu. Bu secenege tikladigimda artik hicbir tepki vermiyor. Programi silip tekrar yukledim sonuc ayni. Telefon Note II, onerisi olan veya ayni sorunla karsilasmis olan varmi?

Cozumu buldum, settings->Personlization->Clear Language Data->Learn from SMS yapinca tekrar SMS'den ogrenmeye basliyor

sakıpk

Üye
teşekkür

Üst Alt