Svox TTS Motoru Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

palpolisi

palpolisi

Üye
Romantik başçavuş programın adı ne? S4

payne46

Üye
Çok sagolasin dostum nezamandir bunu arıyorum. Emeğine sağlık :)

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bunu deneyin lisans hatası yok
Eğer bildirim çubuğunda "Please reinstall the app" hatasını alanlar ayarlar> uygulamalar> svox cem> bildirimleri göster işaretini kaldırın!!

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: i42-42
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
ya çalışıyor çalışmasına da 24 saat sonra lisans istiyor motorun verilerini uygulamalardan temizlemek gerekiyor dil apk si ok ama motor hala orjinal olduğu için yakalıyor onunla ilgili çalışmalarım devam ediyor bakalım ne olacak
bi üst mesajda yeni bir dosya ekledim ben kullanıyorum lisans hatası yok. istersen bunu paylaş!

Eserse

Üye
Arkadaşlar Cem ile olanı kullanıyorum ama mesaj geldiğinde veya bazı durumlarda İngilizce karışık bir şeyler söylüyor. :) Sesler karışıyor çözümü var mı?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o senin cihazınla alakalı bu sadece yazıyı okur eğer yazı ingilizce ise onu okur

kanat_58

kanat_58

Üye
Valla çok güzel olmuş tebrik ederim ben ceyda kullaniyordum onu kaldırıp bunu deniyorum türkçeleştirme içinde ayrıca tesekkur ederim emeğine saglik

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim yalnız konuda bildirmeyi unuttum bildirim göster ayarını kapatin yoksa demoya alıyor

Eserse

Üye
Lg G2 kullanıyorum fakat mesaj geldiğinde 1 new message gibi bir şey söylerken bir yandan da mesajın başlığını okuyor cümleler karışıyor. Dil seçeneklerinden Tr seçtim hep ama düzelmedi.

i42-42

Üye
Swox Cem'in teleffuzu Leyla kadar net değil. Keşke Leyla lisanslı olsaydı.;). Çalışmalarının devamını dilerim üstad

şabka

Üye
Teşekkür ederim kardeşim bir haftadır ariyorum böyle bir programı ayarladım gayet iyi Teşekkürler

viran06

viran06

Üye
Paylasim icin tsk ederim kardes.

Son düzenleme:
sahin02

sahin02

Üye
Eyvallah.. Tesekkurler

viran06

viran06

Üye
Svox TTS Motoru Türkçe - MaxiPDA

Uygulama ses motorudur. Telefonunuzun özelliği varsa bu ses motoru ile gelen aramalarda arayanın ismini söyletebilir gelen mesajları okutabilir ve sesli kitap okutabilirsiniz.

Eğer gelen aramaları söyle özelliğiniz yoksa fu ll Screen Caller ID PRO uygulamasını kurup bu özelliği svox ile birleştirip kazandırabilirsiniz.

Kurulum:
1.SVOX_Classic_TTS_3.1.5_I.apk uygulamasını kurun
2.Cem_3.1.4 ve veya Leyla_3.1.4 apk uygulamalarını kurun
3. Ses verilerini (zip içindeki svox klasörünü) elle sdcard içine atın veya cem ve leyla uygulamalarını açıp açılışta netten otomatik yükleyebilirsiniz.
Not: İlk kurulumda bir kereliğine net bağlantısı gereklidir.

Motor ayarlaması:
1. Ayarlar - Dil ve giriş - Metin-Konuşma çıktısı bölümünden tercih edilen motorunu SVOX Classic TSS işaretleyin.
2. SVOX Classic TSS yanındaki ayarlar butonuna tıklayın.
3. SVOX Classic TSS Ayarlarına tıklayın
4. Kurulumu doğru şekilde yaptıysanız Açılan ekranda alt kısımda Turkhis Voice Seçeneği çıkar.
5. Buraya tıkladığınızda kullanmak istediğiniz sesi seçin.
6. Bir üst menüye geri gelin ve Dil kısmından Türkçe (Türkiye, Leyla) veya Türkçe (Türkiye, Cem) seçin
7. Bitti

Telefonunuzun özelliği varsa Örnek: LG G3 için: Ayarlar - Ses - En sonda Mesaj/çağrı ses bildirimlerini açın. Artık gelen aramalarda arayanın ismi söylenecektir.

Sanırım samsunglarde eller serbest modu açıldığında gelen aramaların isimleri söyleniyor.

Telefonunuzun özelliği yoksa kurarak Ayarlardan metin okutmayı aktif edin. Bu Uygulamayı şimdilik buradan indirin çevirisini tamamlayıp ayrıntılı anlatım konusunu en kısa zamanda açılacaktır. Bu uygulama gelen çağrılarının adını söyleme özelliği dışında rehberdeki kişilerin fotoğraflarını facebook hesabınızdan sekronize etme özelliği de vardır. Ve çağrı ekranınızı istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. x gelen arama cümlesini istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. x arıyor aç telefonu veya x çaldırıyor acaba ne ayak ? gibi

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Türkçeleştirmesi tamamen bana aittir. (noss_bar)

Sertifika hatası almamak için cihazınızda kurulu olan sürümü kaldırın.

Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!

Bir beğen butonuna tıklamak çok zor olmasa gerek tabiki gerçekten beğendiyseniz...
Hocam bir kac gün duzgun calisti ama sonra lisans hatasi verdi. Ve suan çalışmıyor lisans hatasinin onune nasil gececegiz.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bildirimlerini kapat uygulamanın ve verilerini sil

viran06

viran06

Üye
Oyle yaptım yine ayni hatayı verdi. Kaldirip tekrar yukledim calisti yine bildirimleri nerden kaldırıyoruz ben bildiirm diye bir ayar görmedim kardes.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uymalanın verilerini silme ekranın olduğu kısımda üztte bildirimleri göster in işaretini kaldıracaksın

tarama

Üye
samsung galaxy note 1 de android 2.3.6 sürümü için SVOX_Classic_TTS_3.1.5_I.apk kurulmuyor. "Derleyici hatası: paket cozumlemede sorun var" uyarısı veriyor.2.3.6 desteklenmiyor mu?

Son düzenleme:
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Büyük ihtmalle desteklemiyordur

Üst Alt