Svox TTS Motoru Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet farkettim sesleri düzenledim sanırım motoru da düzenleoem lazım şimdilik kaldırmak yerine svox motorunun verilerini Ayarlar uygulamalar bölümünden temizlemek yeterli olur oluyor da

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Ne biçim sesiniz var leyla cem :(

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anlamadım

Yusuf_EMRE

Üye
Kardeşim ***** işi ne oldu var mı bir gelişme

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok karışık bir durum ses apk ları düzenledim motor lisansı yakalıyor motoru düzenledigim de ses apk si motoru görmüyor yapan Iyi yapmış araştırmalarım ve çalışmalarım devam ediyor önce imza kontrolünü sonra lisans kontrolünü devre dışı bırakmam gerek daha önce lisans li brezilya ses apk sini tek tek düzenleyerek türkçe ye çevirdim sanırım imza dan yakalıyor çok karışık çok

• Beğen
Tepkiler: By YusufEMRE

mırtıb

Üye
teşekkürler

Yusuf_EMRE

Üye
Elini emeğine sağlık kardeşim bak artık olmuyorsa sağlık olsun yapacak birşey yok

• Beğen
sbilen

sbilen

Üye
24 saate bir ayarlardan sıfırlamak gerekiyor, bunada şükür. Eline sağlık.

• Beğen

maybek

Üye
Çok güzel bir program. Ama lisans olayı biraz can sıkıyor. İnşallah en kısa zamanda hallolur. Teşekkkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çalışmalarım devam ediyor rootlu cihazlarda lisans olayını (daha doğrusu imza) halletmek daha kolay gibi geliyor neyse eninde sonunda olacak teknoloji dünyasında imkansız diye bir şey yoktur

sbilen

sbilen

Üye
1 gün sonra lisans hatası aldım.kaldırıp tekrar kurdum düzeldi ama muhtemelen yine hata verecek. var mı çaresi?

hergün aynı saatte aynı hatayı veriyor. ayarlardan önbelleğini temizleyince düzeliyor. hergün tekrarlamak gerek

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: eline sağlık

asixz

Üye
leyla bende satın alınmıs durumda onun ustunden calısma yapıcaksan ozelden ulas

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pm attım

gvsl

gvsl

Üye
Teşekkürler bugün kurdum sorunsuz çalışıyor.(Tablet'de sesli kitap okuma için)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya çalışıyor çalışmasına da 24 saat sonra lisans istiyor motorun verilerini uygulamalardan temizlemek gerekiyor dil apk si ok ama motor hala orjinal olduğu için yakalıyor onunla ilgili çalışmalarım devam ediyor bakalım ne olacak

palpolisi

palpolisi

Üye
S4 lisans istiyor levent

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir üstündeki mesajı oku :)

• Beğen
Tepkiler: palpolisi
romantik

romantik

Üye
Arkadaşlar samsung App ta uygulama var hem bedava hem kaliteli sadece samsung lar için 90 küsür mb her şeyi konuşabiliyor (bayan)

cagajosef

Üye
Romantik uygulamanin adi ne

Üst Alt