suudi arabistanda n900 satılıyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

ishak18

ishak18

Üye
evet fiyatı ne kadar yakında almayı düşünüyorum

Öztek

Üye
peki bu firma ile türkçemi yoksa arapçamı konuştunuz arkadaşım ayrıca bu firmanın internet adresi varmı sizde

Arapça konuştum, hatta şuan 1550 riyal'a indirmişler fiyatı. niyeti bozdum her ne kadar şüpheli olsam da bu firmadan almayı düşünüyorum önümüzdeki pzts. günü havale işlemini gerçekleştirip telefonun gönderilmesini bekleyeceğim.

Firmanın resmi sitesi:

N900 sayfası:

ishak18

ishak18

Üye
Arapça konuştum, hatta şuan 1550 riyal'a indirmişler fiyatı. niyeti bozdum her ne kadar şüpheli olsam da bu firmadan almayı düşünüyorum önümüzdeki pzts. günü havale işlemini gerçekleştirip telefonun gönderilmesini bekleyeceğim.

Firmanın resmi sitesi:

N900 sayfası:

aldınmı kardeş n900 ü sonuç

Öztek

Üye
aldınmı kardeş n900 ü sonuç
Evet aldım ve 10 yıla kadar bakım ve onarım belgesiyle birlikte geldi, Korea malı olarak geldi. şuan kullanmaktayım ve cihazımdan gayet memnunum hiçbir sakat durumu yok açıkçası. Türkiye'ye gideceğimde bir tane daha almayı düşünüyorum bu cihaz harikalarla dolu. çok uğraştığım için bataryası bir gün bile dayanmıyor ama uygulamaları falan insanı ayrı bir dünyaya sürüklüyor.

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
İSTeyen varsa 800 liraya satabilirim.1 aylık ve çiziksiz.

ishak18

ishak18

Üye
Evet aldım ve 10 yıla kadar bakım ve onarım belgesiyle birlikte geldi, Korea malı olarak geldi. şuan kullanmaktayım ve cihazımdan gayet memnunum hiçbir sakat durumu yok açıkçası. Türkiye'ye gideceğimde bir tane daha almayı düşünüyorum bu cihaz harikalarla dolu. çok uğraştığım için bataryası bir gün bile dayanmıyor ama uygulamaları falan insanı ayrı bir dünyaya sürüklüyor.
:oke:

venomboy_85

venomboy_85

Üye
ırak-süleymaniyedeyim 389$ a aldım.kore malı...

Üst Alt