suudi arabistanda n900 satılıyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

WinKy.

WinKy.

Üye
n97 orda daha ucuz olmasmı hani türk parası orda değerliya n900'e prm yetmesse n97 alrm yani ne krdr n97
Dostum hayatının hatasını yapma....N97'lerin cogunda donma ,takılma ,hafızasının kafayı yeme vs gibi problemleri var...Yurt dısından N900 alma gibi bi sansın varken tutupda N97 alman çok abes kaçar, hata yapma derim....2 kurus fazla ver N900 almanı öneririm.Sahsi fikrimdir.

Saygılar.Selametle.

mert_1047

mert_1047

Üye
Üstad ben 5800 kullanıyorum eğer düzgün alırsan problem yok hatta garantili olanlar bile var aynı zamanda suriyeden getirilmiş n97 ve x6 da kullanduım eğer dikkatli incelenp alınırsa problem çıkmaz birde bir ay içinde giriş çıkış yapmış bi pasaportla kayıt ettirdinmi çok rahat kullanırsın yanlız çakma olmamasına dikkat etmen gerek!

--------------- Ekleme ---------------

n97 yi bi tanıdık 800 e aldım demişti çin üretimli ama orjinal x6 16 gb ıda 600 kağıda almış.!

BySefAzrail

Üye
Üstad ben 5800 kullanıyorum eğer düzgün alırsan problem yok hatta garantili olanlar bile var aynı zamanda suriyeden getirilmiş n97 ve x6 da kullanduım eğer dikkatli incelenp alınırsa problem çıkmaz birde bir ay içinde giriş çıkış yapmış bi pasaportla kayıt ettirdinmi çok rahat kullanırsın yanlız çakma olmamasına dikkat etmen gerek!

--------------- Ekleme ---------------

pwki orj olduqunu nrdn anlarim ve nrdn bulabilrm pazr günü umreye gidcmde allhın izniyle daha 13yaşımda oraları grcm:evet:

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
bence n97 alma benim kuzenimde çok arıza yapıyormuş n900 al eğer telefonları kurcalamayı seviyorsan

BySefAzrail

Üye
severimde n900 ün çakması nası olr alsam bide orjinali en ucuz nerdedr??? şimdiden teşk

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
Ben de 2100 SARA arabistandan aldım. Görsel ve klavye anlamında bir farklılık yok. ARapça da yok harflerde. Ancak global garanti bile olsa Türkiyede o garantiden yararlanamazsın. Medinede mescidi nebevinin en arkasına denk gelen bin davood mağazasının yanındaki yer altı mağazasının en altında sadece 1 yerde var. Orası da akşam 6 dan sonra açıyor. Öz Osmanlı nın yanındaydı sanırım. Bangladesli biri var.Sadece orijinal Nokiaları orada bulursun.Başka bir yerden hiç birşey hatta pil bile alma.YAzık paralarına. Bu arada pazarlık yapmayı ihmal etme derim. Nokianın finlandiya üretimi çin üretimi diye bir şeyi kalmadı. Beta testleri için üretilen finlandiya modelini kesinlikle almayın. Orijinal Nokia N900 made in korea oluyor. TV out kablosu thailand, şarj cihazı,kulaklığı ve pili china ekran temizleme bezi made in turkey :) usb data şarj kablosu da da thailanddı sanırım ama çaldırdım maalesef :( en orijinali böyle. Bilginize güzel kardeşim...

burda anlatmış. bende en fazla bu kadar biliyorum .annemede burayı söyledim ordan alıcak .çünkü ben gitmiyorum umreye

BySefAzrail

Üye
burda anlatmış. bende en fazla bu kadar biliyorum .annemede burayı söyledim ordan alıcak .çünkü ben gitmiyorum umreye

pek isime yaradı sayılmaz ama yinede saqol kardes...:bye2:

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
bende bu kadar biliyorum malesef

omeru47

omeru47

Üye
zap_pik arkadas klavyesi nasil aldigin N900 un :)

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
bende alıcam sa'dan inşallah klavyesi arapça olmaz

haydar006

Üye
Klavye arapça değil. Tamamen ingilizce versiyon. kendi sitesindekinin birebir aynısı. Ben almıştım. Geçen Almanyadan getirtilen n 900 e baktım klavyesi farklı.

ozgenes

Üye
suudi arabistan n 900 un satisa sunuldugu ilk ulkelerden biri yedi ay oldu ozaman ikibinaltiyuz sr idi artik turkcede oldu harika bir sey yeni aldigimda # * karekterlerini tanimiyor dolayisiyle kontor yuklenmiyordu yeni guncellemelerden sonra oda halloldu hangi tarihli bu sorunuz bilmiyorum ama ....

WinKy.

WinKy.

Üye
Klavye arapça değil. Tamamen ingilizce versiyon. kendi sitesindekinin birebir aynısı. Ben almıştım. Geçen Almanyadan getirtilen n 900 e baktım klavyesi farklı.
Kardes Almanyadan gelen cihazın, klavyesinin nereleri farklı?Ne gibi farklılıklar gözünüze çarpdı.Gördüklerinizi paylasabilirseniz sevinirim.Tskler.

haydar006

Üye
Almancadaki harfler vardı. Klavye ingilizce dizilimden biraz farklı.(bir kaç harf için). Almancanız yoksa, türkçe veya ingilizce klavye kullananlariçin biraz tuhaf kaçıyor.. Arkadaşa türkçe dil paketini yükleyip vermiştim.

Revengeful

Emekli Yönetici
satılıyor, ama arapçadır

zap_pik

Üye
Ciddeden Merhaba
Arkadaslar Cidde de filistin Caddesine ugragraniz aklinizin alamayacagi kadar telefoncu var ama sekil olarak pek guveniri gorunmuyorlar ben hic tercih etmedim ama tercih eden cok fazla arkadasim var ve bir sikinti yasamadilar.
Ben N900 alali 7 aya yaklisti ilk ciktiginda aldim ve hic bir yerde arapca klavyeli gormedim klavyenin makinenin kalitesi harika testleri youtube var internet sitesinde gorundugunden bir farki yok kore uretimidir.Ben kendime Zonik magzasindan aldim genc arkadaslar kendileri gelecekse gezmelerini tavsiye ederim enteresan ve biryerdir. Internetten bir goz atin isterseniz fikriniz olur. Simdiden hayirli olsun alacak arkadaslara

yar mekke

Üye
:evet:evet saudıarabıyada n900 satılıyor ben aldım yaklasık fıyatı turk lırasıyla 1000 lıra

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
yardım eden herkese çok teşekkürler annem teli almış sa'dan klavye türkçe hiç bir sorunu yokmuş hatta satıcı türkçe yükliyim sonra alırsınız demiş fiyatına gelince 1900 riyalmış yaklaşık 800 TL oluyor

Öztek

Üye
Arkadaşlar sizleri Suudi Arabistan'daki (2 ağustos 2010) son fiyatı hakkında aydınlatmak için kayıt oldum, Kore malı n900'ün Suudi Arabistan genelindeki fiyatı 1650 SAR yani bu fiyat TL bazında yaklaşık 670 TL'ye tekabül ediyor zaten esas n900'ün Kore üretimi oluğunu da göz önünde bulundurursak bu fiyat gayet cazip görünüyor, TR dil paketini online bir şekilde kendiniz bile yükleyebilirsiniz. Allah'ın izniyle bu hafta bir n900 alacağım TR paketini internet üzerinden kendim yüklemeyi düşünüyorum çünkü Suudi'de bu cihazın dil paketini değiştirmeye yelkenen satıcı bulamadım kendimce bir değişim yapmaya çalışacağım internet ortamındaki bilglerle.

Kısacası Suudi Arabistan fiyatını öğrenmk isterseniz şuan Kore malı n900: 1650 riyal.

WebShareX

WebShareX

Üye
Arkadaşlar sizleri Suudi Arabistan'daki (2 ağustos 2010) son fiyatı hakkında aydınlatmak için kayıt oldum, Kore malı n900'ün Suudi Arabistan genelindeki fiyatı 1650 SAR yani bu fiyat TL bazında yaklaşık 670 TL'ye tekabül ediyor zaten esas n900'ün Kore üretimi oluğunu da göz önünde bulundurursak bu fiyat gayet cazip görünüyor, TR dil paketini online bir şekilde kendiniz bile yükleyebilirsiniz. Allah'ın izniyle bu hafta bir n900 alacağım TR paketini internet üzerinden kendim yüklemeyi düşünüyorum çünkü Suudi'de bu cihazın dil paketini değiştirmeye yelkenen satıcı bulamadım kendimce bir değişim yapmaya çalışacağım internet ortamındaki bilglerle.

Kısacası Suudi Arabistan fiyatını öğrenmk isterseniz şuan Kore malı n900: 1650 riyal.

1 hafta önce Kore malını Riyadh Gallery'deki Nokia mağazasından 2299 riyale satın aldım.
Başka yerlerden baktıklarımda hep T-Mobile yazıyordu.

Üst Alt