suudi arabistanda n900 satılıyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Öztek

Üye
1 hafta önce Kore malını Riyadh Gallery'deki Nokia mağazasından 2299 riyale satın aldım.
Başka yerlerden baktıklarımda hep T-Mobile yazıyordu.
Hocam yanılıyor olmayasınız sakın? yada benmi yanılıyorum? ben şuan riyada 800Km mesafedeyim ama internetten bulduğum firmayı telefondan aradım ve gayet açık ve net konuştular + firma garanti firması yani tıpkı bizim KVK gibisinden bir firma Mashael al Samah adlı garanti firması hatta kargo için +35 riyal istedi yetkili kişi yani 1685 riyal dedi.

Fiyat listesi aşağıda, resimde kırmızı ile işaretli alana bakın:

Ben yine karıştırdım bu cihazın sahtesini ve orjinalini bir türlü anlayamadım gitti. son kez bu firmayı arayıp net bir bilgi alayım yine.

yengec_657

Üye
N900 Güvenlik Kodumu unuttum nasıl bulabileceğim hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar Çok Acil Yardım Lütfen.

WebShareX

WebShareX

Üye
Hocam yanılıyor olmayasınız sakın? yada benmi yanılıyorum? ben şuan riyada 800Km mesafedeyim ama internetten bulduğum firmayı telefondan aradım ve gayet açık ve net konuştular + firma garanti firması yani tıpkı bizim KVK gibisinden bir firma Mashael al Samah adlı garanti firması hatta kargo için +35 riyal istedi yetkili kişi yani 1685 riyal dedi.

Ben yine karıştırdım bu cihazın sahtesini ve orjinalini bir türlü anlayamadım gitti. son kez bu firmayı arayıp net bir bilgi alayım yine.

Öztek

Üye
WebShareX, msn yada telefonla görüşebilme imkanınız varmı? bu n900 fiyat oynaması ve sahtelik tespiti kafamı karıştırdı açıkçası. arabistandan bilgili biriyle birebir görüşmeden netleştiremiyeceğim mevzuyu.
Özel mesajla msn yada cep numaranızı alabilir miyim? bir mahsuru yoksa...

WebShareX

WebShareX

Üye

msn adresim yukardaki resimde var ekle :)
sonunda .tr var unutma (:

mcsergeant

mcsergeant

Üye
bende geçen gün umreden geldim. oradan n900 aldım.

murcill

Üye
bende geçen gün umreden geldim. oradan n900 aldım.

Hoşgeldin arkadaşım.Allah kabul etsin.
Kayınpederim de şuan umredeler.Dün akşam beni arayıp N900 cep telefonu burada çok ucuza satılıyor,alalım mı diye sordular. Fiyatı 110 TL imiş.. Fiyatın çok ucuz olması kafamı karıştırdı.
Siz kaça aldınız? Ayrıca orada sahte telefon olma ihtimali var mıdır? Varsa nasıl anlayabiliriz? Ona göre haber vereceğim alıp almamları gerektiğini.

Yardımcı olursan sevinirim?

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
110 tlye n900 olmaz kesin çin malıdır ben 1960 riyale aldım yani 800tl ye denk geliyo yaklaşık olarak

murcill

Üye
110 tlye n900 olmaz kesin çin malıdır ben 1960 riyale aldım yani 800tl ye denk geliyo yaklaşık olarak

Peki Çin malı veya Kore malı nasıl anlaşılır, veya bizimkiler nasıl anlayabilir.Ayrıca Çin malı demek sahte demek ki? Fazla bilgim olmadığından soruyorum.

Teşekkürler,

mcsergeant

mcsergeant

Üye
Hoşgeldin arkadaşım.Allah kabul etsin.
Kayınpederim de şuan umredeler.Dün akşam beni arayıp N900 cep telefonu burada çok ucuza satılıyor,alalım mı diye sordular. Fiyatı 110 TL imiş.. Fiyatın çok ucuz olması kafamı karıştırdı.
Siz kaça aldınız? Ayrıca orada sahte telefon olma ihtimali var mıdır? Varsa nasıl anlayabiliriz? Ona göre haber vereceğim alıp almamları gerektiğini.

Yardımcı olursan sevinirim?
Amin inşallah.

arkadaşa kesinlikle katılıyorum, zaten orada satılan telefonların çoğu çin malı. bende medineden 775 tl ye aldım.

Peki Çin malı veya Kore malı nasıl anlaşılır, veya bizimkiler nasıl anlayabilir.Ayrıca Çin malı demek sahte demek ki? Fazla bilgim olmadığından soruyorum.

Teşekkürler,

Mekke aziziye diye bir yer var, orada sadece telefon satan dükkanlar var cadde üzerinde.
Alırken çin malı mı kore malı mı diye sorsunlar, kutunun üzerinde made in korea yazıyor zaten. Medine de mescidi nebevi nin arkasında bin dawood un bulunduğu bina da telefonları toptan satan bir dükkan var, perakende de satıyor.

omeru47

omeru47

Üye
haydar kardeş pahalıya almışsın valla benim arkadaşta arabistandan aldı 700 TL ye

birsutanem

Üye
Aceba N900 ü suriyede bulabilir miyim?bilgisi olan var mı?

birsutanem

Üye
eğer suriye de satılıyosa gidip alacam teşekkürler

sedatpkr

Üye
Bu telefonlar suudi arabistanda satilmakta ancak bu telefonlarin orjinali KORE mali olarak uretildi FINLANDIYA mali olanlarin sahte oldugu seklinde bir bilgiye sahibim. Orjinalleri KORE mali cin malini kesinlikle tavsiye etmem. Ilgili arkadaslara duyurulur.

bigbosssx

Üye
eğer türkiyeden getirticek arkadaşlar varsa doğu bankta 800 ytleyede satılıyor orjinal nokia kore yapımı

ediesel

Üye
yüzlerce defa söyledim yine söylemeye devam edeceğim. N900 türkiyede aksaray iletişim denen paralel ithalatçı şirketinde çok uygun fiyata satılıyor. Hemde 2 yıl garantili. Kayıt derdi bilmem ne derdi yok. Alın güle güle kullanın.

ucoglu

Üye

peki bu firma ile türkçemi yoksa arapçamı konuştunuz arkadaşım ayrıca bu firmanın internet adresi varmı sizde

ediesel

Üye
Ben anlayamıyorum yaw. Diyorum ki hiç uğraşmayın burada da şuanda uygun fiyata hiç sorunsuz garantili ve herşeyi ile düzgün çalışan n900 alınabilir diyorum. Adresini de veriyorum ama halen arabistandan almak isteniyor. Pes valla. Ne diyim.

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
kaç para olduğunu da yazarsan belki ilgilenirler

Üst Alt