suudi arabistanda n900 satılıyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
suudi arabistanda n900 satılıyor mu ?
ben n900 almayı düşünüyorum, annemde suudi arabistana gidicek (umreye) birkaç gün sonra (gitmişken yurtdışına ordan aldıryım diyorum)

sorum orda n900 satılıyormu, satılıyorsa burda sorun fln çıkarır mı ?

şimdiden yardımınız için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: laz-er-adam

bigbosssx

Üye
nokianın suudi arabistan sayfasında n900 var demekki o ülkede satılıyor sorun derken türkiyedeki tüm n900ler gibi telefon bozulduğunda burda garanti alamazsın suudi arabistana geri götürmen gerekir telefonu onun dışında bir sorun olucağını zannetmen. kayıt ettirdikten sonra istediğin gibi kullanabilirsin eğer telefonda sorun çıkarsada garantisini bozup istanbulda tamir eden yerler var bilgiğim kadarı ile ama bu yerler orjinal nokia yerleri değil türkiyede hiçbir şekilde n900le ilgili nokiadan destek alamazsın

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
saol bi sorum daha olucak acaba klavyesi arapça mı olur?

haydar006

Üye
ben oradan getirttim. şu ana kadar bir sorunuda çıkmadı. Yalnız alırken çin üretimi mi? diye sor, daha ucuz muş .
Fillandiya malı var. 1000 tl ye almıştım... Medine de var...

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
ben oradan getirttim. şu ana kadar bir sorunuda çıkmadı. Yalnız alırken çin üretimi mi? diye sor, daha ucuz muş .
Fillandiya malı var. 1000 tl ye almıştım... Medine de var...

çok saol kardeşim :)

zap_pik

Üye
ben suudi arabistan yasiyorum ve n900 kullaniyorum tamammen ingilizce arapca hic birsey yok
henuz cakmasini gormedim ama olabilir dikkat etmelisiniz
fiyati en son 2100 sar. di simdi ne kadardi bilmiyorum.

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
ben suudi arabistan yasiyorum ve n900 kullaniyorum tamammen ingilizce arapca hic birsey yok
henuz cakmasini gormedim ama olabilir dikkat etmelisiniz
fiyati en son 2100 sar. di simdi ne kadardi bilmiyorum.
862 tl ye denk geliyo. uygun bi fiyat saol bilgilendrdiğin için :)

shirincell

Üye
Ben de 2100 SARA arabistandan aldım. Görsel ve klavye anlamında bir farklılık yok. ARapça da yok harflerde. Ancak global garanti bile olsa Türkiyede o garantiden yararlanamazsın. Medinede mescidi nebevinin en arkasına denk gelen bin davood mağazasının yanındaki yer altı mağazasının en altında sadece 1 yerde var. Orası da akşam 6 dan sonra açıyor. Öz Osmanlı nın yanındaydı sanırım. Bangladesli biri var.Sadece orijinal Nokiaları orada bulursun.Başka bir yerden hiç birşey hatta pil bile alma.YAzık paralarına. Bu arada pazarlık yapmayı ihmal etme derim. Nokianın finlandiya üretimi çin üretimi diye bir şeyi kalmadı. Beta testleri için üretilen finlandiya modelini kesinlikle almayın. Orijinal Nokia N900 made in korea oluyor. TV out kablosu thailand, şarj cihazı,kulaklığı ve pili china ekran temizleme bezi made in turkey :) usb data şarj kablosu da da thailanddı sanırım ama çaldırdım maalesef :( en orijinali böyle. Bilginize güzel kardeşim...

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim kardeşim :)

Paranoya

Paranoya

Üye
Bende getitirmeyi düşünüyordum . Bilgileriniz için sağolun :oke:

BLUE MAGİC

Üye
Ewt çok doğru orjinal üretım nokıa n900 sadece korede uretiliyor ...

kerata seni

kerata seni

Üye
Kuvvetle muhtemel satılıyordur,lakin türkçe dil desteği olmaya bilir, ayrıca klavyesinde arapça harflerde bulunur.

WinKy.

WinKy.

Üye
Arkadaslar cihaz'la ilgili bisey sormak istiyorum nette arastırdım ama ilk üretim oldugunu saglıklı olmucagını duydum...Bilgisi olan arkdas paylasırsa ,aydınlatabilirse sevinirim.Tskler.
Prototype, Made in Finlandia olunca ne oluyor???

ungood20

ungood20

Üye
satılan yerler varmı diye sorulsa =) uygulama sıkıntısı var şuan
makul cihaz androidli olmalı
şuan paran cok deilse galaxy s al

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben arabistanda satılıyor mu diye sordum ordan alıcam
niye ban satılan yer varmı diye sor diyosun
ben kararımı vermişim
--bana akıl verme--
uygulama sıkıntısı işletim sisteminin yeni olmasından kaynaklanıyor

BySefAzrail

Üye
Ya n900 umrede orjinali nerde satılıyor ve en az kaça satılıyor şmdiden teşk...

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yorumları okursan görürsün nerde kaça satıldığını

BySefAzrail

Üye
Kardeş kesin orjinalmidir ve orjinal n97 ne kadrdır para sıkıntı olabilioda :hmmm

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
n97i alcaksan türkiyeden al niye oraya gidesin n900 alırken de sor diyolar orjinalmi değilmi diye

BySefAzrail

Üye
n97i alcaksan türkiyeden al niye oraya gidesin n900 alırken de sor diyolar orjinalmi değilmi diye

n97 orda daha ucuz olmasmı hani türk parası orda değerliya n900'e prm yetmesse n97 alrm yani ne krdr n97

Üst Alt