Superfone SF9090 Oyun - Program

Sponsorlu Bağlantılar

babacan61

Üye
    Konu Sahibi
Superfone SF9090 Oyun - Program
Selamun Aleyküm arkadaşlar..Ben superfone sf 9090i modelli telefonun kullanıcısıyım...telefon çoğu özelliğiyle çin mallarını solluyor hele kamerası harka diyebilirim..tv si mükemmel...neyse işde ama bana bu telefona yazılım lazım oyun-program gibisinden LÜTFEN YARDIM EDİN NOLUR ARKADAŞLAR....BU HANGİ UZANTIYI DESTEKLER? NASI BİŞELER YÜKLENİR ?

• Beğen
Tepkiler: Wroldbar ve birebir-1

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar..Ben superfone sf 9090i modelli telefonun kullanıcısıyım...telefon çoğu özelliğiyle çin mallarını solluyor hele kamerası harka diyebilirim..tv si mükemmel...neyse işde ama bana bu telefona yazılım lazım oyun-program gibisinden LÜTFEN YARDIM EDİN NOLUR ARKADAŞLAR....BU HANGİ UZANTIYI DESTEKLER? NASI BİŞELER YÜKLENİR ?

Ahh babacan ahh... Ben de TV modelini kullanıyorum. Dediğin gibi bir çok çin malı telefonu solluyo.. Çok kral bi telefon ama gel gör ki ne oyun ne tema ne program... hiçbiri yok. Yetkilileri 1 ay içinde her şeyi yapacaklarını belirtiyolar ama pek umutlu sayılmam.. Eğer bir yerde bulursam oyun vs. ilk sana haber çakıcam kardeşim ;)

babacan61

Üye
    Konu Sahibi
Ahh babacan ahh... Ben de TV modelini kullanıyorum. Dediğin gibi bir çok çin malı telefonu solluyo.. Çok kral bi telefon ama gel gör ki ne oyun ne tema ne program... hiçbiri yok. Yetkilileri 1 ay içinde her şeyi yapacaklarını belirtiyolar ama pek umutlu sayılmam.. Eğer bir yerde bulursam oyun vs. ilk sana haber çakıcam kardeşim ;)
eyvallah kardeşim saol teşekür ediyorum çok saol..Bendekide tv modeli 10 numara bi telefon bana bayiden dedilerki sana 2 sene garanti belgeli sonra sen telefonu kırmadığın sürece 2 senede ben veriyorum..Harbiden kral bi telefon ama işde ne temaaa ne oyun nede program :(

deniz_177

deniz_177

Üye
yazılım yuklersen coker solımm

babacan61

Üye
    Konu Sahibi
bu mesajı yazdığımdan sonra 1 sene geçti hala bi gelişme yok bulabilen yok ***EDİT***Mesajınızda argo kelime kullanmayınız***

Odysseus

Odysseus

Üye
bu mesajı yazdığımdan sonra 1 sene geçti hala bi gelişme yok bulabilen yok .

Bir senedir söylüyoruz zaten. Her yerd konular açılıyor cevaplıyoruz. Suçlamanıza gerek yok. Java olan ve uygulama yüklenebilen modellere konularımı araştırarak ulaşabilirsiniz. Saygılar

birebir-1

Üye
çok güzel bir çalışma olmuş elinize eme ginize saglık kardeş

mc_muco_34

Üye
Arkadaşlar ben superfon m-8 metal serisini kullanıyorum telefondajava özelliği sayesinde bir çok oyun,program,navigosyon haritaları,okey,tavla v.s birçok şey kullanılabiliyor.Bence tek eksikleri tema.Telefonumda 4 Gb hafiza kartı var ve telefon hiç donmuyor hafizakartında 3 gb oyun program v.s ile dolu her türlü programı java sayesinde kullanabiliyorum.Oyun filan yüklemek isterseniz Googleden veya http://www.maxicep.com adresinden aramalara java destkli oyun indir yazarak bir çok şey Yükleyebilirsiniz.....

Üst Alt