XXXturi01
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet dejiler baya kaliteliymiş. ben kaliteli ve 100 tlnin aşağısında olan batarya alacağım. rovimex markada varmış onuda alabilirim belkiDeji bulabilirseniz güzel olur. Ama o yoksa en ucuzundan alın geçin üretim tarihi yeni olsun yeter.
Telefonla alakası hiç yoktur benceBenim tuşlu samsungda da hızlı doluyomuş gibi gösteriyor ama çok az doluyor bi 8 saat şarjda dursun bakalım nolcak
Batarya değil de telefonla alakalı da olabilir
Ama sorun bataryadaysa yeni alırsın
Ama bunlarin orjinal bataryaları ikinci el oluyor bu yüzden ömrü azalmış oluyor. Mecbur yan sanayi alacamçıkma orjinal varsa belki iş yapar. onun dişanda alacağın her yan sanayi bataryada sorun olma ihtimali var
o zamanda bişey beklemeyecceksin işte. ben çok aldım ama bazısı 1 ay bazısı 6 ay bazısınında ne zaman bozulacağı belli olmuyor. şansına kalmişAma bunlarin orjinal bataryaları ikinci el oluyor bu yüzden ömrü azalmış oluyor. Mecbur yan sanayi alacam
Rovimex marka varmış herhalde o kaliteliymis bayada uygunmuş fiayti alayimmi? Orjianl bataryada dediğim gibi sıfırı yok ikinci eli var ve onlarda kullanıldığı için pek dayanmaz. Bana sadece bir gün götürsün şarjı yetero zamanda bişey beklemeyecceksin işte. ben çok aldım ama bazısı 1 ay bazısı 6 ay bazısınında ne zaman bozulacağı belli olmuyor. şansına kalmiş
yan sanayide marka öneremem maalesef alıp deneyeceksin şansınaRovimex marka varmış herhalde o kaliteliymis bayada uygunmuş fiayti alayimmi? Orjianl bataryada dediğim gibi sıfırı yok ikinci eli var ve onlarda kullanıldığı için pek dayanmaz. Bana sadece bir gün götürsün şarjı yeter
Ama işte orjinal bataryada ikinci eli var. Kullanımına bağlı orjinal bataryanin ömrü değişiyor. Nokia 2220me orjinal bl 4c batarya takiliydi şarj çok iyi gidiyodu sebebi telefonu bana veren kişi çok kullanmamisti telefonu sadece arama için kullanmıştı. Ama batarya bozuldu şarj olmuyodu. Yani yan sanayiden başka secenek yok.yan sanayide marka öneremem maalesef alıp deneyeceksin şansına
Onada dikkat edeceğim. Birde dediğim gibi elimde 2 tane daha batarya vardı c2-01e taktım onlardada aynı yine fullkrn bı anda bitiyor. Sorun telefondanmi? Çok garip birşey. Telefonda sorun varsa ne yapacağım? Umarım telefonda sorun yoktur. Rovimex marka alacağım yada telefoncularida gördüklerimden üretim tarihi yeni ve kapasitesi 1020 mah olan bir şey alacağım. Ama sorun telefondaysa büyük sıkıntı.Yeni üretim batarya almalısınız. Eski tarihliler çöp .
batarya bozuk hocam, ayrıca eğer telefon şarj dolu gösteriyorsa onu şarjda takılı tutmanız bir şey değiştirmez çünkü cihaz bataryanın dolu olduğunu düşüneceği için gelen gücü kısacaktırNokia telefonum için birkaç ay önce aldığım Subzero 1020 mah BL-5C bataryam gayet iyi performansa sahipti. Nokia C2-01de bataryayı kullanıyorum bataryanın şarjı tamamen dolu iken bı anda Batarya zayıf uyarısı geliyor ve bataryanın şarjı kırmızı çubuğa düşüyor sonrada Batarya boş deyip şarj tamamen bitiyor. 3 kez yaşadım problemi toplam tahmini günde 4-5 saat kullandım telefonu yani 4-5 saat falan dayaniyor sonra şarj bitiyor. Bu problemi nasıl cozebilirim? Birde batarya çok hızlı şarj oluyor acaba kapasitesi düştüğünden dolayimi böyle? Bataryayı tamamen dolsa bile iyice şarjda beklettimki kapasitesi dusmusdur iyice şarj alsın belki sorun düzelir dedim ama yine olmadı. Nasıl bataryayın sorununu çözüp sağlığina geri dondurebilirim?
Birde bu sorun olmadan bir hafta önce forumdaki Symbian^3 Batarya Kalibrasyonu adlı konudaki yöntemleri denemiştim acaba bu kalibrasyon yönteminden dolayımi sorun çıktı? Yardım edebilirmisiniz?
Bataryanın garanti belgeside var garantiye göndersem yaparlarmi? Ve bataryanın üstünde biraz ezilmeler ve altında bataryanın lityum dışında demiri gözükecek şekilde kırık olmuş bundan dolayı da olabilirim bu sorun. Sorun cozulmesse yeni batarya alcam hangi marka alırsam batarya kaliteli ve çok uzun şarjı giden ve ömrü uzun batarya olsun alacağım batarya. Hangi marka alayım?
Yazım yanlışlarından kusura bakmayın.
Batarya sorunlu ömrü bitmişOnada dikkat edeceğim. Birde dediğim gibi elimde 2 tane daha batarya vardı c2-01e taktım onlardada aynı yine fullkrn bı anda bitiyor. Sorun telefondanmi? Çok garip birşey. Telefonda sorun varsa ne yapacağım? Umarım telefonda sorun yoktur. Rovimex marka alacağım yada telefoncularida gördüklerimden üretim tarihi yeni ve kapasitesi 1020 mah olan bir şey alacağım. Ama sorun telefondaysa büyük sıkıntı.
Ama 3 tane bataryada nasıl aynı sorun olabilir ki? Bu yüzden telefondan olma ihtimali de var ama umarım yoktur. İnternetten baktım yabancıların tamir videolarina denk geldim videolain basliklarinda nokia batarya hızlı tukeniyor çözümü gibi şeyler yaziyordu ve videoda telefonun anakartinda bı kaç işlem yapıyordu yani telefonla alakalı olabilir ama umarım olmaz. Bataryaları c2-02de kullancam bakicam hızlı biticekmi eğer biterse sorun bataryadadirHocan telefonda sorun yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?