Haber Subway Surfers Mağazaya Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
27MB'ın nesine wifi bekliyor anlamadım
bende onu anlamadım gece1 gibi telden neti açtım wifi yoktu haberi gördüm girdim hemen linke wifi üzerinden indir yazıyordu bir sürü uğraştım indiremedim sonra wifi açıldı öyle indirdim

serverfun912

serverfun912

Üye
Eğer Twitter hesabı olanlar uygulamalar için Ram kısıtlamasını şikayet ederse gelir.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
512 mb ramli telefonlara da kısa zamanda optimizasyonu yapılıp verilcek arkadaşlar. En kötü gdr3 ü bekleriz onda ram kısıtlamasındaki sınır arttırılacak o zaman artık :)

respection123

Üye
512 mb ramli telefonlara da kısa zamanda optimizasyonu yapılıp verilcek arkadaşlar. En kötü gdr3 ü bekleriz onda ram kısıtlamasındaki sınır arttırılacak o zaman artık :)
Grafik kalitesi düşürcekse ne anlıcazki oyundan :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ram kısıtlaması arttırılacak
derken 2gb ram sınırı felan mı olcak anlamadım ?

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
ram kısıtlaması arttırılacak
derken 2gb ram sınırı felan mı olcak anlamadım ?
Yok şöyle söylim mesela 512 mb ram li telefonlar için işletim sistemi uygulamalar oyunlar için maksimum 100 mb ram kullanımına izin veriyorsa gdr3 ile bunu 200 e çıkartacak kabaca bu. Bu değerleri kafamdan attım bu arada :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yok şöyle söylim mesela 512 mb ram li telefonlar için işletim sistemi uygulamalar oyunlar için maksimum 100 mb ram kullanımına izin veriyorsa gdr3 ile bunu 200 e çıkartacak kabaca bu. Bu değerleri kafamdan attım bu arada :)
anladım ben. :D kısacası oyun oynarken atmayacak :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye

teşekkürler

cortex47

cortex47

Üye
teşekkürler :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
12GB filmi tek şart mı attın. Eğer öyleyse bu çok iyi çünkü NTFS olmadan bu u yapamazsın ki bu sadece İos'ta vardı.
şuan deneme yapıyorum iilk olarak android telefonalr nfts degilmi bu sadece ios damı var bu arada attıgım dosya 13,7gb ıso biçimde bir oyun dosyası şuan yolluyor hata vermedi ilerleyen zamanlarda bakalım hata vericek mi telefonumda boş alan 14,8gb bu aradabaşaılı bir şekilde 13,7gb ıso dosyasını tele atmış bulunmaktayım buda büyük ihtimal telefonun hafıza biçiminin NFTS olduğunu kanıtlıyor kanımca

Rainesto

Rainesto

Üye
hay yapacakları işe bak ya 1 gb ram sınırı çabuk kalksa bari

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Heimdalll

Heimdalll

Üye
haftaya kalkma ihtimali var mı ya ?

carew89

carew89

Üye
zor ya. temple run örneği ni verdiler 3 5 ay bulur diyor.
artık tımarhanelik olucam sürekli uygulama mağazasına girip çıkmaktan.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

skynet

Üye
Bize o oyun zor gelir :megafon:

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ah ah yılbaşı gelmeden gelse bare

slmrt

slmrt

Üye
facebooktan giriş yapınca hiç bi arkadasımı göremiyorum sadece bende mi var bu sıkıntıda başka kimsede varmı ?

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Arkadaşlar şuan oyunun portlanmış bir şekilde geldiği ya da biran önce çıkarmak için yapıldığı belli. Bu 2 ihtimalin birisi doğru ve bu yüzden 512 mb ram sınırı olduğunu düşünüyorum. En kısa zamanda optimizasyonu yapılacaktır. Zira L920/L925 ile bile açarken kasmalar oluyor. Optimize edilince gelecektir.

cortex47

cortex47

Üye
facebooktan giriş yapınca hiç bi arkadasımı göremiyorum sadece bende mi var bu sıkıntıda başka kimsede varmı ?

aynı sorun bende de var. acaba sadece wp8 kullananları mı gösteriyor ki?
Arkadaşlar şuan oyunun portlanmış bir şekilde geldiği ya da biran önce çıkarmak için yapıldığı belli. Bu 2 ihtimalin birisi doğru ve bu yüzden 512 mb ram sınırı olduğunu düşünüyorum. En kısa zamanda optimizasyonu yapılacaktır. Zira L920/L925 ile bile açarken kasmalar oluyor. Optimize edilince gelecektir.

kesinlikle öyle. mesela oyunu oynarken bildirim gelirse de kısa süreli kasmalar oluyor. whatsapp mesajı, sms vs.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
aynı sorun bende de var. acaba sadece wp8 kullananları mı gösteriyor ki?

kesinlikle öyle. mesela oyunu oynarken bildirim gelirse de kısa süreli kasmalar oluyor. whatsapp mesajı, sms vs.
siz hangi program sayesinde girdiğinizi bilmiyorum ancak ben sorunsuz olarak herkezi görebiliyorum