alical33
Üye
bende onu anlamadım gece1 gibi telden neti açtım wifi yoktu haberi gördüm girdim hemen linke wifi üzerinden indir yazıyordu bir sürü uğraştım indiremedim sonra wifi açıldı öyle indirdim27MB'ın nesine wifi bekliyor anlamadım
bende onu anlamadım gece1 gibi telden neti açtım wifi yoktu haberi gördüm girdim hemen linke wifi üzerinden indir yazıyordu bir sürü uğraştım indiremedim sonra wifi açıldı öyle indirdim27MB'ın nesine wifi bekliyor anlamadım
Grafik kalitesi düşürcekse ne anlıcazki oyundan512 mb ramli telefonlara da kısa zamanda optimizasyonu yapılıp verilcek arkadaşlar. En kötü gdr3 ü bekleriz onda ram kısıtlamasındaki sınır arttırılacak o zaman artık![]()

ram kısıtlaması arttırılacak512 mb ramli telefonlara da kısa zamanda optimizasyonu yapılıp verilcek arkadaşlar. En kötü gdr3 ü bekleriz onda ram kısıtlamasındaki sınır arttırılacak o zaman artık![]()
Yok şöyle söylim mesela 512 mb ram li telefonlar için işletim sistemi uygulamalar oyunlar için maksimum 100 mb ram kullanımına izin veriyorsa gdr3 ile bunu 200 e çıkartacak kabaca bu. Bu değerleri kafamdan attım bu aradaram kısıtlaması arttırılacak
derken 2gb ram sınırı felan mı olcak anlamadım ?

anladım ben.Yok şöyle söylim mesela 512 mb ram li telefonlar için işletim sistemi uygulamalar oyunlar için maksimum 100 mb ram kullanımına izin veriyorsa gdr3 ile bunu 200 e çıkartacak kabaca bu. Bu değerleri kafamdan attım bu arada![]()
kısacası oyun oynarken atmayacak 
Yok şöyle söylim mesela 512 mb ram li telefonlar için işletim sistemi uygulamalar oyunlar için maksimum 100 mb ram kullanımına izin veriyorsa gdr3 ile bunu 200 e çıkartacak kabaca bu. Bu değerleri kafamdan attım bu arada![]()
şuan deneme yapıyorum iilk olarak android telefonalr nfts degilmi bu sadece ios damı var bu arada attıgım dosya 13,7gb ıso biçimde bir oyun dosyası şuan yolluyor hata vermedi ilerleyen zamanlarda bakalım hata vericek mi telefonumda boş alan 14,8gb bu aradabaşaılı bir şekilde 13,7gb ıso dosyasını tele atmış bulunmaktayım buda büyük ihtimal telefonun hafıza biçiminin NFTS olduğunu kanıtlıyor kanımca12GB filmi tek şart mı attın. Eğer öyleyse bu çok iyi çünkü NTFS olmadan bu u yapamazsın ki bu sadece İos'ta vardı.
zor ya. temple run örneği ni verdiler 3 5 ay bulur diyor.
artık tımarhanelik olucam sürekli uygulama mağazasına girip çıkmaktan.

facebooktan giriş yapınca hiç bi arkadasımı göremiyorum sadece bende mi var bu sıkıntıda başka kimsede varmı ?
Arkadaşlar şuan oyunun portlanmış bir şekilde geldiği ya da biran önce çıkarmak için yapıldığı belli. Bu 2 ihtimalin birisi doğru ve bu yüzden 512 mb ram sınırı olduğunu düşünüyorum. En kısa zamanda optimizasyonu yapılacaktır. Zira L920/L925 ile bile açarken kasmalar oluyor. Optimize edilince gelecektir.
siz hangi program sayesinde girdiğinizi bilmiyorum ancak ben sorunsuz olarak herkezi görebiliyorumaynı sorun bende de var. acaba sadece wp8 kullananları mı gösteriyor ki?
kesinlikle öyle. mesela oyunu oynarken bildirim gelirse de kısa süreli kasmalar oluyor. whatsapp mesajı, sms vs.