Haber Subway Surfers Mağazaya Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oyuna bugün güncelleme geldi. 512MB ramli cihazı olan arkadaşlar bir kontrol etsin bakalım kısıtlama kalkmış mı.

alical33

alical33

Üye
evet güncelleme gelmiş yüklüyorum şu an

Akhtoher

Akhtoher

Üye
aaeerr

aaeerr

Üye
L520 var mağazada gözükmüyor
.

MaxWheel

MaxWheel

Üye
ram sınırı da nedir 512 mb lik ramlerde subway in kasacagını zannetmıyorum

evarietyw

evarietyw

Üye
512 mb için düzeltilmemiş sanırsam bende sınır var gözüküyor

Heimdalll

Heimdalll

Üye
:sinirbende umutlandım bir an için

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şunun gibi hata düzeltmeleridir:kıskıs:

evarietyw

evarietyw

Üye
dahada en az iki ay güncelleme gelmez işte :)

nokia13

Üye
bir daha wpli telefon alan olursa çevremden aldırtırsam ....... olayım

• Beğen
Tepkiler: ferit.61
carew89

carew89

Üye
512 ram için hala yok... Üimidi tamamen kestim nokiadan.. bu kadar zor dimi

Rainesto

Rainesto

Üye
aynen ya şimdiye kadar hiç pişman olmadım şimdide olmadımda zoruna gidiyor adamın :D

carew89

carew89

Üye
keşke android alsaydım . windows mağazayı hiç incelemedim keşke inceleseydim. en önemli uygulamalarda büyük giderilmeyen çok büyük önemli hatalar var. en populer oyunlar vs yok ..... kıyaslama yapmak istemıyorum ama kimseleri bekletmeye hakları yok.
tamam büyüyecek olan bir işletim sistemi ancak en popüler uygulama ve oyunları çıkarmak çok zor bir iş herhalde..
sadece candy crush için alıcam yeni telefon.

slmrt

slmrt

Üye
aynı sorun bende de var. acaba sadece wp8 kullananları mı gösteriyor ki?

kesinlikle öyle. mesela oyunu oynarken bildirim gelirse de kısa süreli kasmalar oluyor. whatsapp mesajı, sms vs.
bugünkü güncellemeden sonra düzelti gözüküyo tüm arkadaşlarım

cortex47

cortex47

Üye
keşke android alsaydım . windows mağazayı hiç incelemedim keşke inceleseydim. en önemli uygulamalarda büyük giderilmeyen çok büyük önemli hatalar var. en populer oyunlar vs yok ..... kıyaslama yapmak istemıyorum ama kimseleri bekletmeye hakları yok.
tamam büyüyecek olan bir işletim sistemi ancak en popüler uygulama ve oyunları çıkarmak çok zor bir iş herhalde..
sadece candy crush için alıcam yeni telefon.

bunlar bilinen şeyler. almasaydın hacı o zaman?

carew89

carew89

Üye
bunlar bilinen şeyler. almasaydın hacı o zaman?
dostum ben windows phoneyi gözümde çok büyüttüm. orada hata yaptım ben ne yazıkki, bir oyun için bu kadar çekilmez durumları yaşayacağımı nereden bilebilirdim ki ben .

evarietyw

evarietyw

Üye
tek güvendiğim microsofttu ama yanılmışım bundan sonra elmaya güvenecem artık:)

capkino06

Üye
dostum ben windows phoneyi gözümde çok büyüttüm. orada hata yaptım ben ne yazıkki, bir oyun için bu kadar çekilmez durumları yaşayacağımı nereden bilebilirdim ki ben .
hayatını bir oyuna mı bağladın kardeş? yazık valla o oyun olmasa kızlar bakmıyor mu telefon aramıyor internete girmiyor mu yada işlerinde sorunmu yaşıyorsun o oyundan mı ekmek yiyorsun nedir anlamakda zorlanıyorum bazı insanları. oyun çıkmıyorsa microsoftun değil oyun yapımcısı firmanın sorunudur. o oyunu yapan firma size değer vermiyorki kullandığınız platforma oyunu çıkarmıyordur. bu durumda siz niye oyunu taktınız kafaya. ben l520 kullanıyorum ben alırken instagram vine asphalt8 vs bir çok popi uygulama yoktu bilerek aldım kimseye dert yanmaya hakkım yok yani. subway surfersde yoktu başka bi konuda dedim ki yakın zamanda gelecek buraya yazıyorum oyun 1 hafta sonra geldi. ne oldu 1 gb sınırı ile çıktı ben gidipde microsoftu mu suçluyorum. o şekilde yayınlayacağına keşke yılbaşında yayınlasaydı tüm cihazlara uygun yayınlasalardı ama yapımcı böyle yaptı biz ne yapabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve 4MaGuS