bu kadar çabuk senkron ettilerse bravo o zamanoyuna bugün güncelleme geldi. 512MB ramli cihazı olan arkadaşlar bir kontrol etsin bakalım kısıtlama kalkmış mı.

lumia 520 olumsuzoyuna bugün güncelleme geldi. 512MB ramli cihazı olan arkadaşlar bir kontrol etsin bakalım kısıtlama kalkmış mı.

oyuna bugün güncelleme geldi. 512MB ramli cihazı olan arkadaşlar bir kontrol etsin bakalım kısıtlama kalkmış mı.

bugünkü güncellemeden sonra düzelti gözüküyo tüm arkadaşlarımaynı sorun bende de var. acaba sadece wp8 kullananları mı gösteriyor ki?
kesinlikle öyle. mesela oyunu oynarken bildirim gelirse de kısa süreli kasmalar oluyor. whatsapp mesajı, sms vs.
keşke android alsaydım . windows mağazayı hiç incelemedim keşke inceleseydim. en önemli uygulamalarda büyük giderilmeyen çok büyük önemli hatalar var. en populer oyunlar vs yok ..... kıyaslama yapmak istemıyorum ama kimseleri bekletmeye hakları yok.
tamam büyüyecek olan bir işletim sistemi ancak en popüler uygulama ve oyunları çıkarmak çok zor bir iş herhalde..
sadece candy crush için alıcam yeni telefon.
dostum ben windows phoneyi gözümde çok büyüttüm. orada hata yaptım ben ne yazıkki, bir oyun için bu kadar çekilmez durumları yaşayacağımı nereden bilebilirdim ki ben .bunlar bilinen şeyler. almasaydın hacı o zaman?
hayatını bir oyuna mı bağladın kardeş? yazık valla o oyun olmasa kızlar bakmıyor mu telefon aramıyor internete girmiyor mu yada işlerinde sorunmu yaşıyorsun o oyundan mı ekmek yiyorsun nedir anlamakda zorlanıyorum bazı insanları. oyun çıkmıyorsa microsoftun değil oyun yapımcısı firmanın sorunudur. o oyunu yapan firma size değer vermiyorki kullandığınız platforma oyunu çıkarmıyordur. bu durumda siz niye oyunu taktınız kafaya. ben l520 kullanıyorum ben alırken instagram vine asphalt8 vs bir çok popi uygulama yoktu bilerek aldım kimseye dert yanmaya hakkım yok yani. subway surfersde yoktu başka bi konuda dedim ki yakın zamanda gelecek buraya yazıyorum oyun 1 hafta sonra geldi. ne oldu 1 gb sınırı ile çıktı ben gidipde microsoftu mu suçluyorum. o şekilde yayınlayacağına keşke yılbaşında yayınlasaydı tüm cihazlara uygun yayınlasalardı ama yapımcı böyle yaptı biz ne yapabiliriz.dostum ben windows phoneyi gözümde çok büyüttüm. orada hata yaptım ben ne yazıkki, bir oyun için bu kadar çekilmez durumları yaşayacağımı nereden bilebilirdim ki ben .