Görsellik bir kere çok farklı minion rush'a göre. Subway çok daha profesyonel hazırlanmış.niye bu kadar hastalar bu oyuna anlamıyorum. bence minion rush bundan bin kat daha iyi. Amaç yok koştur babam koştur.
Ben tam tersini düşünüyorumGörsellik bir kere çok farklı minion rush'a göre. Subway çok daha profesyonel hazırlanmış.
niye bu kadar hastalar bu oyuna anlamıyorum. bence minion rush bundan bin kat daha iyi. Amaç yok koştur babam koştur.

Ne yazıkkı bendebu saçmalıklar yüzünden wpden soğudum
Teşekkürler WP 
microsoft hem satmak istiyor hem istemiyor nasıl bir işse artıkNe yazıkkı bendeTeşekkürler WP
![]()
Az daha sabır güncelleme çıksın. serbest kalan ram mikatarı artacak, 512mb ram sorunu ortadan kalkar. wp li tel en az 2.5 yıl rahat götürür. ama bi android tel için bunları söyleyemezsin.microsoft hem satmak istiyor hem istemiyor nasıl bir işse artık
android almam zatenAz daha sabır güncelleme çıksın. serbest kalan ram mikatarı artacak, 512mb ram sorunu ortadan kalkar. wp li tel en az 2.5 yıl rahat götürür. ama bi android tel için bunları söyleyemezsin.
oyunun görüntü kalitesi mi düşük biri daha 920de yakınıyordu daAbi ben iOSa geçecek bu gidişle, S3 minide bile daha akıcı görsellik çok düşük androiddekine göre. Optimizasyon sorunu var özellikle minion rushta.