bu arada 920 lerde ve diğer 32gb hafızalı telelrde size 29gb kullanım alanı veriyor geçen 12gb 3d full hd filim attım denemek için hala duruyor arada bakıyorumŞu an sd 920 925 1020 bize göre çok iyi durumda şu an sd karta uygulama yükleme yok 8 gb hafıza var zaten 2 gb si sistem alıyor kalıyor 6 onunda 5.5 i falan kullanılabiliyor yada daha azı 4 gb ortalam olarak diyelim sen 23 gb dan bahsediyorsun benim ful doluyken 4.3 gb oluyor telefondaki uygulamalar. Ayrıca telefona hiç müzik video foto falan yüklemiyorum sadece uygulamalar. Sizin durum harbi iyi sırf bu yüzden özeniyorum üst seviye telefonlara valla.
evet sizin durum fenabu arada 920 lerde ve diğer 32gb hafızalı telelrde size 29gb kullanım alanı veriyor geçen 12gb 3d fu ll hd filim attım denemek için hala duruyor arada bakıyorumevet sizin durum fena
bu duruma göre dediğiniz gibi evet sanırım wp dosya sistemi ntfs ya da daha büyük ihtimalle (bana göre) exfat kullanıyor.12GB filmi tek şart mı attın. Eğer öyleyse bu çok iyi çünkü NTFS olmadan bu u yapamazsın ki bu sadece İos'ta vardı.
dediğiniz gibi büyük ihtimal ntfs tek part mkv 3d bir filim denedim molide hatta hala duruyor onu en iyi anlamanın yolu iso bir dosya atmak onuda yarın denerim bakalım onu atacak mı12GB filmi tek şart mı attın. Eğer öyleyse bu çok iyi çünkü NTFS olmadan bu u yapamazsın ki bu sadece İos'ta vardı.
Güzelgeriye youtube ve tango kaldı.
ben de wifi bağlantısı bekleniyor diyordu bölgeyi değiştirdim kapadım açtım yine aynıydı sonra wifi buldumda indirdimben şebekeden indirdim wifi istemiyor
Ben internet sayfasından telefona gönder dedim indirmeye başladı![]()
ben de wifi bağlantısı bekleniyor diyordu bölgeyi değiştirdim kapadım açtım yine aynıydı sonra wifi buldumda indirdim
ben şebekeden indirdim wifi istemiyor