Haber Subway Surfers Mağazaya Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
proxy kullanarak yükleme şansımız varmı ? Varsa proxy verebilirmisiniz

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Şu an sd 920 925 1020 bize göre çok iyi durumda şu an sd karta uygulama yükleme yok 8 gb hafıza var zaten 2 gb si sistem alıyor kalıyor 6 onunda 5.5 i falan kullanılabiliyor yada daha azı 4 gb ortalam olarak diyelim sen 23 gb dan bahsediyorsun benim ful doluyken 4.3 gb oluyor telefondaki uygulamalar. Ayrıca telefona hiç müzik video foto falan yüklemiyorum sadece uygulamalar. Sizin durum harbi iyi sırf bu yüzden özeniyorum üst seviye telefonlara valla.
bu arada 920 lerde ve diğer 32gb hafızalı telelrde size 29gb kullanım alanı veriyor geçen 12gb 3d full hd filim attım denemek için hala duruyor arada bakıyorum :) evet sizin durum fena

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
bize 7.3 kullanılabilir alan veriyor 1.8 gb si sistem gerisi bizim oda iki video izle falan hemen şişiyor hafıza. Sırf bu yüzden ana ekranın açılmamasını bilirim :D kasmaktan :)

skynet

Üye
Zaten ayrımcılık olmasa şaşardım :@

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
12GB filmi tek şart mı attın. Eğer öyleyse bu çok iyi çünkü NTFS olmadan bu u yapamazsın ki bu sadece İos'ta vardı.
bu arada 920 lerde ve diğer 32gb hafızalı telelrde size 29gb kullanım alanı veriyor geçen 12gb 3d fu ll hd filim attım denemek için hala duruyor arada bakıyorum :) evet sizin durum fena

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
12GB filmi tek şart mı attın. Eğer öyleyse bu çok iyi çünkü NTFS olmadan bu u yapamazsın ki bu sadece İos'ta vardı.
bu duruma göre dediğiniz gibi evet sanırım wp dosya sistemi ntfs ya da daha büyük ihtimalle (bana göre) exfat kullanıyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
dediğiniz gibi büyük ihtimal ntfs tek part mkv 3d bir filim denedim molide hatta hala duruyor onu en iyi anlamanın yolu iso bir dosya atmak onuda yarın denerim bakalım onu atacak mı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
küfür etmemek elde değil

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll ve skynet
alical33

alical33

Üye
sonunda ya :)

erdgnblt

erdgnblt

Üye
BBM İSTİYORUZ :sos :konus: :oku

man20

man20

Üye
Güzel :oke: geriye youtube ve tango kaldı.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

alical33

alical33

Üye
benim anlamadığım 27 mb oyun ama wifi bağlantısı istiyor :hmmm

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Dün geceden beri oynuyorum yeni bıraktım telefonu :D heber için :tşk:

efeler12

efeler12

Üye
ben şebekeden indirdim wifi istemiyor

yunusiyunus

Üye
var olan oyunların gelmesi beklemek yerine milleti yerinden oynatacak oyunlar geliştirilse ya daha güzel olmaz mı bu tür oyunlar android ya iosla birlikte gündeme gelmişti bizim de bi farkımız olsun ama ya.
biz daha bunların gelmesini bekliyoruz hadi wp çığır aç

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben internet sayfasından telefona gönder dedim indirmeye başladı ;)