Telefon Tavsiyesi Şu özelliklerde bir telefon sınır 1500 1600

Sponsorlu Bağlantılar

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende almazdım :D Aşırı pahalılar. O fiyata bi güzel pc donanımı toplatılır. Yurt dışından pasaport kayıtlı almak daha iyi bence.
becerebilsem öyle yapardım D:ya arkadaşlar z1 compact mı lg g2 mi karar veremedim :D kamera ile oyun performanı önemli :D

Invoke

Invoke

Üye
aynı hemen hemen.

0MG90

0MG90

Üye
Z1 Compact'ın arkası cam görünümlü plastik. Bu yüzden bazı flaşlar patlama yapıyor kamerayla fotoğraf çekince çok belli oluyor flaş, sanki kameraya ışık tutmuş gibi. Bu sorunu yaşamazsan 4x4 lük cihaz.

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
ya şimdi ikiside güzelde ekranı büyük olsa iyi olur o yüzden g2 ama microm simde z1 compactda var :D hangisi daha önemli özellik :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
becerebilsem öyle yapardım D:ya arkadaşlar z1 compact mı lg g2 mi karar veremedim :D kamera ile oyun performanı önemli :D
Z1 Compact mantıken Lg G2'den daha iyi olmalı kamera konusunda birebir karşılaştırmasını görmedim tabi de performans olarak da Z1 Compact daha iyi çünkü donanımının güç verdiği ekran çözünürlüğü daha düşük(720p) LG G2'ye göre. Ama G2 de çok iyidir üzmez. Büyük ekran istiosan G2, küçük ekran istiyosan Z1 Compact'ı tavsiye ederim.

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
Z1 Compact mantıken Lg G2'den daha iyi olmalı kamera konusunda birebir karşılaştırmasını görmedim tabi de performans olarak da Z1 Compact daha iyi çünkü donanımının güç verdiği ekran çözünürlüğü daha düşük(720p) LG G2'ye göre. Ama G2 de çok iyidir üzmez. Büyük ekran istiosan G2, küçük ekran istiyosan Z1 Compact'ı tavsiye ederim.
sürekli küçük ekran kullandım biraz büyük ekran kullanasım var bu yüzden gönlüm g2de ama aklım z1compactda D:

0MG90

0MG90

Üye
Z1 Compact'ın arkası cam görünümlü plastik. Bu yüzden bazı flaşlar patlama yapıyor kamerayla fotoğraf çekince çok belli oluyor flaş, sanki kameraya ışık tutmuş gibi. Bu sorunu yaşamazsan 4x4 lük cihaz.
Bu arada bu yazdığım sadece ithalatçı garantilerde mevcut eğer distribütör garantili alırsan sorun çıkmaz.

• Beğen
Tepkiler: 134ugurcan
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
sürekli küçük ekran kullandım biraz büyük ekran kullanasım var bu yüzden gönlüm g2de ama aklım z1compactda D:
Benim aklım da Z1Compact'ta da işte ekranı 4.7 inch olsa direk G2'yi ele derdim sana da. Açıkcası şuan C5-03 kullanıyorsan sana 4.3 inch de gayet büyük gelecektir. Bi de su ve toza karşı dayanıklı olması da başka bir artısı ekranı diğer Sony modellerine göre baya kaliteli IPS panel kullanılan kaliteli bir ekranı var. Bence G2'yi de Z1 Compact'ı da eline al öyle karar ver :)

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
Benim aklım da Z1Compact'ta da işte ekranı 4.7 inch olsa direk G2'yi ele derdim sana da. Açıkcası şuan C5-03 kullanıyorsan sana 4.3 inch de gayet büyük gelecektir. Bi de su ve toza karşı dayanıklı olması da başka bir artısı ekranı diğer Sony modellerine göre baya kaliteli IPS panel kullanılan kaliteli bir ekranı var. Bence G2'yi de Z1 Compact'ı da eline al öyle karar ver :)
şuan elimde xperia e var önceden c5 03 kullanıyodum takasla aldım :D

daha önce g2yi aldım elimede gayet iyidi z1compactı hiç görmedim daha

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
şuan elimde xperia e var önceden c5 03 kullanıyodum takasla aldım :D

daha önce g2yi aldım elimede gayet iyidi z1compactı hiç görmedim daha
hmmm anladım Xperia E de 3.5 inchmiş zaten Z1 Compact'ta gene hissedilir büyüklük yaşarsın. Bi de şöyle bi video var :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: tatar1926 ve 134ugurcan
134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
önünüzde 2 seçenek olsa lg g2
hmmm anladım Xperia E de 3.5 inchmiş zaten Z1 Compact'ta gene hissedilir büyüklük yaşarsın. Bi de şöyle bi video var :)
hız olarak compactın hızlı olduğunu kabulleniyorum zaten :D ama kamerada önemli tabi kamerada g2 daha iyi gibi :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
önünüzde 2 seçenek olsa lg g2

hız olarak compactın hızlı olduğunu kabulleniyorum zaten :D ama kamerada önemli tabi kamerada g2 daha iyi gibi :D
Valla kameralar arasında büyük fark yoktur ama Z1 Compact'ta 20.7 mp G Sensor, Exmor RS özellikli kamera olduğu yazıyo G2'de ise sadece 13 mp kamera diyo da tabi bunlar da tam belli etmiyor kaliteyi. Aşağıda karşılaştırması var :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
Valla kameralar arasında büyük fark yoktur ama Z1 Compact'ta 20.7 mp G Sensor, Exmor RS özellikli kamera olduğu yazıyo G2'de ise sadece 13 mp kamera diyo da tabi bunlar da tam belli etmiyor kaliteyi. Aşağıda karşılaştırması var :)
lg zoom konusunda biraz başarısız gibi gözüküyor :DArkadaşlar lg g2 bugün elime geliyor :D fikirlerimi söylemeye çalışıcam :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
G3 un 16 gb modeli bu fiyattan girerse alabilirsin.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt