ilk çıktığında 2000 cıvarı çıkar çok sonra düşer tahminimlg g3 gelir mi peki gelirsede kaç tl olarak girer

çok fazla bekleme gibi bir imkanım yok mesela ne kadar beklemem gerek?z1'in fiyatı hala yeterince düşmedi, beklemek istersen z1 g2'den daha iyi bir tercih olabilir
teknoloji her zaman gelişiyor geçen hafta s5 çıktı ondan sonraki hafta g3 sonra z2 falan telefon işi zor iş ama beni idare etsin yine 5 sene falan5 yılda neler olur neler...
lg g3 gelir mi peki gelirsede kaç tl olarak girer
Ne zamana gelir bu telefonAslında Z2 hepsinden önce tanıtıldı.
2000-2300
Temmuz Sırası Gelir HeraldeNe zamana gelir bu telefon

çokmuş yaTemmuz Sırası Gelir Heralde![]()

Lg almak istiyorum da g3 içinde çok zaman var ya nasıl beklicem ben okadar

2.300de baya bi çok2.5 hafta o kadar da uzun bir süre değil. Parayı 2.300 Tl yapmış olursanız alırsınız G3'ü.![]()
g2 mi alsam ki lumia 1020 için ne diyosunuz?kamerası güzel sürekli gelişen ve git gite daha iyi mağazası olan bir telefon bence alınabilir bir telefon ama 1520 daha iy ibence2.300de baya bi çokg2 mi alsam ki lumia 1020 için ne diyosunuz?
, kamera konusunda tartışılması ve oyun performans'ıda güzel onu almanı tavsiye ederim 
ekranı aşırı büyük cebime sığmaz düşer kırılır falan çok risklikamerası güzel sürekli gelişen ve git gite daha iyi mağazası olan bir telefon bence alınabilir bir telefon ama 1520 daha iy ibence, kamera konusunda tartışılması ve oyun performans'ıda güzel onu almanı tavsiye ederim
![]()

küçük ekran ideal diyorsan 1020 de güzel ancak 1520 daha kaliteli çekiyor iki telefonuda inceledim , 1020 ve 1520 , 1020 kamerası 41 mp deniyor , 1520 nin 20 mp ama 1520 daha kaliteli çekiyor ama 1020 de çok güzel çekimlerr yapıyorekranı aşırı büyük cebime sığmaz düşer kırılır falan çok riskli![]()