z2 turkcele gelmiş fiyatı 2.199 TL sizce nasıl?küçük ekran ideal diyorsan 1020 de güzel ancak 1520 daha kaliteli çekiyor iki telefonuda inceledim , 1020 ve 1520 , 1020 kamerası 41 mp deniyor , 1520 nin 20 mp ama 1520 daha kaliteli çekiyor ama 1020 de çok güzel çekimlerr yapıyor![]()
z2 için o fiyat bence değer z1 i incelemiştim çok güzel bir telefonz2 turkcele gelmiş fiyatı 2.199 TL sizce nasıl?

ikna edebilrsem taksitle aldırırım ozamanz2 için o fiyat bence değer z1 i incelemiştim çok güzel bir telefon![]()

dostum xperia z1 tavsiye edecem ama vatanda sıfır fiyatı 1999 hepsiburada gibi yerlerde 1649 gibi fiyatı var (5 yıldır sony telefon kullanan abim vardı)eski sony ericson dan bahsediyorumYeni telefon almayı düşünüyorum sınır 1500 1600.Telefonda aradıklarım iyi çeken bir kamera mümkün olduğunca oyun performansı ve beni 5 6 yıl götürebilmesi lazım bu özelliklerde telefon tavsiyeniz var mı?
kesinlikle z1 en iyisidir aralarında kitkat 4.4 aldı diye biliyorum bide 100 tane paralı uygulamaya bedava indiriyorsun z1 ve z2 ye özel güncelleme bakımından sony diye düşünüyorumda g2 biraz daha iyi gibi duruyordostum xperia z1 tavsiye edecem ama vatanda sıfır fiyatı 1999 hepsiburada gibi yerlerde 1649 gibi fiyatı var (5 yıldır sony telefon kullanan abim vardı)eski sony ericson dan bahsediyorumkesinlikle z1 en iyisidir aralarında kitkat 4.4 aldı diye biliyorum bide 100 tane paralı uygulamaya bedava indiriyorsun z1 ve z2 ye özel
![]()

geçen ay 4.4.2 türkiye sony güncellemesi verilmiş ayrıntılı bilgi için:güncelleme bakımından sony diye düşünüyorumda g2 biraz daha iyi gibi duruyor![]()
İLLUMİNATİ ne alakageçen ay 4.4.2 türkiye sony güncellemesi verilmiş ayrıntılı bilgi için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tavsiye ederim g2 filan illuminati ayağıdır

ıphonelerde çok pahalı geliyoriPhone 6 yı beklemeni tavsiye ederim,zaten 4 yıl kesin güncelleme alır
bikere profil resmin tek göz imzanda adamın tek gözü parlak oda sol göz sony al japonlar amerikayla savaştı geçmişteİLLUMİNATİ ne alaka
ıphonelerde çok pahalı geliyor

Yoklan ne illuminatisibikere profil resmin tek göz imzanda adamın tek gözü parlak oda sol göz sony al japonlar amerikayla savaştı geçmişte![]()
japonları severimde çok oynak herifler neyse konuyu saptırmayalım 
paran yetiyorsa z2 güzel ama ben z1 i tavsiye ederimYoklan ne illuminatisijaponları severimde çok oynak herifler neyse konuyu saptırmayalım
Tavsiyeler bunlar başka tavsiyesi olan varsa ekleyebilir mi?
LG G2
Z1(kesin olmasada Z2)
LUMİA 1020

bunu neye dayanarak söyledin merak ediyorum , nokia lumialar filan tasarımı güzel telefonlar ben onu inceledim uygulama/oyun olarak gayet güzeller nokia lumialar bence gayet güzel telefonlar tasarım , sistem olarak ben inceledim onu ayriyetten çıkıntı filan yok ben baktım nokia lumia 1020 alınacak bir cihaz şimdi nokia fanısın deme diye söylüyorum konularıma bakabilirsin ne kullandığıma ayriyetten bir sürü tartışmaya girmiştim (android-wp tartışmaları) hatta o yüzden 15 gün ceza almıştım , şimdi tartışmaya girmek istemiyorum ayriyetten tasarım olarak herkesin zevki başkadır bence xperia z2 çok iyi bir tasarımı var ayriyetten çokt güzel bir cihaz. ne kullandığıma bakabilirsin fancılık falan yapmıyorum bilgin olsun ne kullandığımı forumda çoğu kişi bilirsen bunlarından dediklerini boşver biri diyor 2300 tl diye lg g3 daha fiyatla alakalı birşey söylemedi lg sadece yabancı sitelerde satılıyor satılanlarda ön şipariş fiyatı ve kazık lg g3 2000 gecicek modeli ise 32 gb 3 gb ram olanıdır 16 gb 2 gb ram modeli kesinlike 2000 tl altında olcaktır cıktıktan 1-2 ay sonra 1700 fln alırsın rahat nokia serisine asla bakma nokia daha çok uzun yolu var windows phone için sadece kamera için alacaksan al yoksa çöp 1020 deki kameranın cıkıntısını görsen otoyoldaki kafis gibi iğrenç sony xperia serisi desen kalas gibi ergonomisi sıfır fiyatı ucuk cervesi aşırı kalın neymiş tek savundukları su geçirmezmiş telefonla banyoya veya havuza gireceksen al bu arada sony batarya değişmiyor ve çok pahalı uzun sürede problem cıkarabilir sen en iyisi alacağın zaman git teknoloji mağazasına incele al alacaksanda ya m8 al ya lg g3

Beklemeden acele alırsan pişman olursun. Ben o acı tecrübeyi daha önce çok yaşadım. Şimdi aradığım telefonun gelmesi için aylardır samsung e1150 ile geziyorum. Alarm çalıyor mesaj çekiyor ve arama yapıyor. 3. özelliği yok.Herkezin dediğine göre biraz daha bekleyin nexus veya g3ü beklemek

oda güzeldir abi kapaklı falanBeklemeden acele alırsan pişman olursun. Ben o acı tecrübeyi daha önce çok yaşadım. Şimdi aradığım telefonun gelmesi için aylardır samsung e1150 ile geziyorum. Alarm çalıyor mesaj çekiyor ve arama yapıyor. 3. özelliği yok.![]()
neyse konu çözüldüğüne göre konuyu kapatmak kaldı nasıl yapıcam onuz2 turkcele gelmiş fiyatı 2.199 TL sizce nasıl?