Telefon Tavsiyesi Şu özelliklerde bir telefon sınır 1500 1600

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
LG Nexus 5 öneririm.

• Beğen
Tepkiler: 134ugurcan

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
sen bunlarından dediklerini boşver biri diyor 2300 tl diye lg g3 daha fiyatla alakalı birşey söylemedi lg sadece yabancı sitelerde satılıyor satılanlarda ön şipariş fiyatı ve kazık lg g3 2000 gecicek modeli ise 32 gb 3 gb ram olanıdır 16 gb 2 gb ram modeli kesinlike 2000 tl altında olcaktır cıktıktan 1-2 ay sonra 1700 fln alırsın rahat nokia serisine asla bakma nokia daha çok uzun yolu var windows phone için sadece kamera için alacaksan al yoksa çöp 1020 deki kameranın cıkıntısını görsen otoyoldaki kafis gibi iğrenç sony xperia serisi desen kalas gibi ergonomisi sıfır fiyatı ucuk cervesi aşırı kalın neymiş tek savundukları su geçirmezmiş telefonla banyoya veya havuza gireceksen al bu arada sony batarya değişmiyor ve çok pahalı uzun sürede problem cıkarabilir sen en iyisi alacağın zaman git teknoloji mağazasına incele al alacaksanda ya m8 al ya lg g3

:ah 2.300 TL, Erdi Özüağ'a LG G3 lansmanı sırasında "LG yetkilileri tarafından söylenen" fiyat.

• Beğen
Tepkiler: 134ugurcan
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
1020 ve 1520 iyidir.5-6 yıl götürmesi çok zor.En uzun sure guncellenen sistemler ios ve wp.Bence Lumia 1520 al.Buyukluğu kullandıktan sonra sorun olmayacaktır.kamera batarya hız herşey onda :)

0MG90

0MG90

Üye
Z1 Compact.

0MG90

0MG90

Üye
G2 alim ozaman da belleğinden şüphe ediyorum 32 gb yetermiki
Alır derken Z1c de kötü değil yani. Sadece gece çekimleri kötü biraz. Ben olsam Z1c alırdım.Şarjı da rahat 2 gün gidiyor.

Invoke

Invoke

Üye
G2'nin gece çekimleri de çok matah değil.

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
ben kameraya önem verdiğim için lg g2 ye karar verdim :D yorumlarınız için teşekkürler farklı fikirleriniz varsa söyleyebilirsiniz

Invoke

Invoke

Üye
İyi yapmışsın, hayırlı olsun.

0MG90

0MG90

Üye
Invoke

Invoke

Üye
Bence de bak. :D

Ben olsam Z2 alırdım. :D

0MG90

0MG90

Üye
z2 de baya pahalı babamlar almaz :D 2200 falan D:
Valla bende almazdım :D Aşırı pahalılar. O fiyata bi güzel pc donanımı toplatılır. Yurt dışından pasaport kayıtlı almak daha iyi bence.

Üst Alt