sen bunlarından dediklerini boşver biri diyor 2300 tl diye lg g3 daha fiyatla alakalı birşey söylemedi lg sadece yabancı sitelerde satılıyor satılanlarda ön şipariş fiyatı ve kazık lg g3 2000 gecicek modeli ise 32 gb 3 gb ram olanıdır 16 gb 2 gb ram modeli kesinlike 2000 tl altında olcaktır cıktıktan 1-2 ay sonra 1700 fln alırsın rahat nokia serisine asla bakma nokia daha çok uzun yolu var windows phone için sadece kamera için alacaksan al yoksa çöp 1020 deki kameranın cıkıntısını görsen otoyoldaki kafis gibi iğrenç sony xperia serisi desen kalas gibi ergonomisi sıfır fiyatı ucuk cervesi aşırı kalın neymiş tek savundukları su geçirmezmiş telefonla banyoya veya havuza gireceksen al bu arada sony batarya değişmiyor ve çok pahalı uzun sürede problem cıkarabilir sen en iyisi alacağın zaman git teknoloji mağazasına incele al alacaksanda ya m8 al ya lg g3
2.300 TL, Erdi Özüağ'a LG G3 lansmanı sırasında "LG yetkilileri tarafından söylenen" fiyat.lg g2 ile karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi?Z1 Compact.
lg g2 ile karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi?
sadece bu muBoy farkı var.
yani özellik olarak derseniz hangisini tercih edimKamerada kapışırlar ama G2 alır.lg g2 ile karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi?
G2 alim ozaman da belleğinden şüphe ediyorum 32 gb yetermikiKamerada kapışırlar ama G2 alır.
sadece bu muyani özellik olarak derseniz hangisini tercih edim
G2 alim ozaman da belleğinden şüphe ediyorum 32 gb yetermiki
Alır derken Z1c de kötü değil yani. Sadece gece çekimleri kötü biraz. Ben olsam Z1c alırdım.Şarjı da rahat 2 gün gidiyor.G2 alim ozaman da belleğinden şüphe ediyorum 32 gb yetermiki
Telefon alıyoruz sonuçta, fotoğraf makinesi değilG2'nin gece çekimleri de çok matah değil.

İnternetten kamera karşılaştırmasına bak bence.ben kameraya önem verdiğim için lg g2 ye karar verdimyorumlarınız için teşekkürler farklı fikirleriniz varsa söyleyebilirsiniz
Çok pahalı.2.300 TL, Erdi Özüağ'a LG G3 lansmanı sırasında "LG yetkilileri tarafından söylenen" fiyat.
z2 de baya pahalı babamlar almazBence de bak.
Ben olsam Z2 alırdım.![]()
2200 falan D:Valla bende almazdımz2 de baya pahalı babamlar almaz2200 falan D:
Aşırı pahalılar. O fiyata bi güzel pc donanımı toplatılır. Yurt dışından pasaport kayıtlı almak daha iyi bence.