Şu N8 in tasarımında bişey var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carbon_o7

carbon_o7

Üye
Nokia c7de güzel telefondur yani :P :P :D

distakjo

distakjo

Üye
Arkadaki kamera hariç tasarıma laf yok :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ben kameranın tasarımınıda seviyorum belli ediyor 12mp olduğunu tasarımla :)

AYNA

AYNA

Üye
hakkatten n8'in tipi çok hoş duruyor ah birde işletim sistemini sevsem direk alırdım..

nonamex

Üye
E7'nin tasarimini cok begeniyorum ben :)

www.teknokampus.com/upload/resimler1/666602990887956nokia-e7.jpg

meg1ddo

meg1ddo

Üye

valla c7 kullanıpta tasarımını beğenmeyen ilk defa seni görüyorum:ehe

C7 yi de beğeniyorum dostum ama N8 i daha çok beğeniyorum. senin N8 mi gel değişek memnun değilsen :) ...

madx

Üye
Gerçekten ben n8 i ilk gördüğümde tasarımı çok hoşuma gitti. ağır bi duruşu var. ama insan yazlımdanda beklenti içerisinde. olmuyor adam gibi bi internet tarayıcı yok. akıllı telefonlar içerisinde en yavaşı, o kadar büyük ekranla adam gibi internette gezemiyosam ne işe yarar. hemde wireless le kullanıyom.

ImPossibLe28

Üye
Gerçekten ben n8 i ilk gördüğümde tasarımı çok hoşuma gitti. ağır bi duruşu var. ama insan yazlımdanda beklenti içerisinde. olmuyor adam gibi bi internet tarayıcı yok. akıllı telefonlar içerisinde en yavaşı, o kadar büyük ekranla adam gibi internette gezemiyosam ne işe yarar. hemde wireless le kullanıyom.

o zaman N9 alacaksın (:

Dampierre

Dampierre

Üye
Ben n8 çıkacağı zamanlar bi resmini görmüştüm, tasarımına hayran kalmıştım. sene 2010 ortalarıydı. Ondan sonra bi daha bakmadım telefonlara falan. 2011'in nisanında telefon almaya karar verince aklıma ilk n8 geldi tasarımından dolayı. İnsanın beynine işliyor tasarımı :D

cardanadam

cardanadam

Üye
hem iş telefonu hemde eğlence ikisi bir arada 2in1 :oke: ben arkadaşımda görmüştüm o günden sonra x6 vardı ondan soğudum hemen telefoncuda ikinci el bulup takas ettim n9 falanda almam gibi geliyor bana bir çıksın bakarız :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
her zaman şunu demişimdir: Tüm telefonlar birbirine benzer, sadece N8 eşsiz ve benzersizdir...

SilentOne

SilentOne

Üye

ben soğudum symbian'dan ya
anna'sıda gelse babasıda gelse Android'den vazgeçmem :)
Ama windows Phone'lu N8'ede hayır demem ..

megoo lu n9 u denmek lazım zaten para denkleştiriyom çıkıtıq gün alıcam yha

Eric_draven

Üye
iki telefonum var iphone4 ve n8
insanlar iphone4 ü gördüğünde "versene bi kurcalayım diyorlar.n8 ime ise "anlatsana  diyorlar çünkü telefon okadar farklı ki korkuyorlar. Meteobüs ve otobüste her n8 imi çıkardığımda insanların bana marslı gibi bakmaları müthiş bir şey. N8 telefon dünyasının alex idir.. Yazılı olan tüm kuralları o koyar

onur027

onur027

Üye
n8 i eve gelince masaya koyuyorum yarım saat sonra tekrar elime aldığımda telefon buymuş diyorum...

doğru diyosun ama kılıfsızda kullanamıyoruz,elimizde kayıyor aliminyum olduğu için.kılıfsız daha şık duruyor

Dampierre

Dampierre

Üye
Bugün bir akrabamıza gittik, oradan bir teyze ne kadar güzel telefonun var öyle dedi, öyledir benim telefonum dedim bende :D:D cidden çok klas telefon :D

• Beğen
Tepkiler: sahin2580
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hakkaten insanun elinden bırakası gelmiyor hele belleyi gördüm ya işte dedim N8 artık hiçbir telefona yan gözle bile bakmıyorum belle dehşet olmuş.. Tam istediğimiz symbian...
N8 kapalı haliyle bile tirajı olan nadir bir şey öylede kalacak N9 bir nebze ilgimi çekmedi N8 hala nokianın kralı...

FRAPSDH

Üye
Bende n8 in tasarımına hayranım , son 1 yıldır aklımdan çıkmıyor : )) Nokia bu telefonda tasarımda kendini aşmış bunu söyleyebilirim.

Fakat hangi rengi alacağıma karar veremiyorum. Siyah mı yoksa metalik gri mi : ))

Sizce hangisi sizce daha asil duruyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt