Şu N8 in tasarımında bişey var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
N8 FOREVER :oke: şekli yeter ;) :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sorun yok adaşımla sohbetteyiz iphone 4 kaliteli bir cihaz bu inkar edilemez.ben sadece tasarım olarak n8 i daha şekil bulduğumu ifade etmek istemiştim.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Sorun yok adaşımla sohbetteyiz iphone 4 kaliteli bir cihaz bu inkar edilemez.ben sadece tasarım olarak n8 i daha şekil bulduğumu ifade etmek istemiştim.

evet, bende bi nokia kullanıcısı olarak ip4 ün tasarımını harika buluyorum ne yapayım :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Güzel Telefon :)

Necmati

Necmati

Üye
zevkler ve renkler tartışılmaz beyler.
Herkesin kendi zevki ayrı

Anußis

Anußis

Üye
bi cocuk elimdeki n8e o ne f16 gibi telefon öyle demişti :d::d:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
Dampierre

Dampierre

Üye
n8 in tasarımı bencede harika. Özellikle ekranının 16 9 olması çok iyi. Kamera çıkıntısı bile güzel.

Türe

Türe

Üye
aynı şeyleri ben de e6 için söyleyeblrm tasarmı harka hele symbian anna inanılmaz bşey gerçektn çk şahane olmş anna :oke: e6 ram 120 görebldm en fazla eski x6da en fazla 45 ti :oke:

suat1111

suat1111

Üye
ahhh n8 zim ah

Dampierre

Dampierre

Üye
Telefon çoğu cihaza göre kalın. Tasarımdaki tek sorun bu bence. Daha ince olabilirdi.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
n9 var işte

Dampierre

Dampierre

Üye
n9 da n8 in eksiklerini kapamışlar bayağı. N9 un 12 mp kamerası olsaydı daha iyi olurdu ama neyse artık

meg1ddo

meg1ddo

Üye
doğrudur renkler zevkler tartışılmaz, herkesin görüşü farklı olabilir ona da Evet, herkes kaba bir telefondur da diyebilir ona da neyse diyorum ama şu bir gerçektir N8: telefon tarihinin en güzel en estetik en muhteşem telefonudur ve bunu söyleyen, yani ben bir C7 kullanıcısıyım, tasarım olarak n8 e yanaşacak bir telefon Yok , o kadar övgü alan c7 bile n8 e yaklaşamaz , c7 kullanmama rağmen söylüyorum bunları...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bende n8 kullanıyorum her türlü tasarımı çok beğeniyorum ancak fazla ayrıntı olduğu için çok tozlanıyor :ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
n8'in telefon tarihinin en iyi telefonu olması, göreceli bir konudur arkadaşlar. misal başkasına göre en iyi telefonu iphone 4 olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt