Şu N8 in tasarımında bişey var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
projectmaximo

projectmaximo

Üye
evet n8 çok güzel de n9 mükemmel ya:) resmen görünce nefesim kesildi:) bi de özellikleri de mükemmel.inşallah çok pahalı olmaz ya

meg1ddo

meg1ddo

Üye
n8 ini beğenmeyip kaba diyen biri varsa c7 im ile takası düşünürüm daha 6 Ay olmadı alalı temiz ince zarif diyorsanız o kaba olduğunu söylediğiniz n8 ile takas düşünebilirim...

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
n9 un tasarımı chuck norris e ait ve mukemmel...

meg1ddo

meg1ddo

Üye
N9 un tasarımı da harika , yani tasarım konusunda iki telefon kapışacaksa bunlar N8 ve N9 olur...

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
n8 ve n9 dışındaki cihazları vodka dolu bi küvette yüzdürürdüm ...

time_shift

time_shift

Üye
N8 in kulaklık ve ses çıkış yerleri konum olarak tarihi birer faciya. niye mi?

yatay konumda avuç içinde kalan bir kulaklık yeri var !

masaya bıraktığında o karizma görüntüsü msj geldiğinde yada tel çaldığında yerle bir olcak olan, boğuk, anlaşılması güç sesler çıkaran kapanmaya müsayit ses çıkış yeri !

N8 in kasasındaki en dandik 2şey bunlar benim için. o kadar önemli değil ama menü tuşu da ortada olsa daha hoş ve kullanışlıydı bence.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Menü tuşu e7' gibi olsa daha güzel olurdu katılıyorum..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
N8 in kulaklık ve ses çıkış yerleri konum olarak tarihi birer faciya. niye mi?

yatay konumda avuç içinde kalan bir kulaklık yeri var !

masaya bıraktığında o karizma görüntüsü msj geldiğinde yada tel çaldığında yerle bir olcak olan, boğuk, anlaşılması güç sesler çıkaran kapanmaya müsayit ses çıkış yeri !

N8 in kasasındaki en dandik 2şey bunlar benim için. o kadar önemli değil ama menü tuşu da ortada olsa daha hoş ve kullanışlıydı bence.

haklısın, hoparlör çıkışını hem şimdiki olduğu yere hem de o çıkıntının kenarlarına yapsalarmış (tek hoparlör 2-3 çıkış) süper olacakmış.

time_shift

time_shift

Üye
haklısın, hoparlör çıkışını hem şimdiki olduğu yere hem de o çıkıntının kenarlarına yapsalarmış (tek hoparlör 2-3 çıkış) süper olacakmış.

hdmı çıkışı şarjın yanına , açma tuşu ve kulaklık çıkışı yer değiştirmeli , ses çıkış yeri şuanki hdmı nın yerinde ve onunki kadar büyük , menü tuşu ortalanmış ve kamera çıkıntısı c7 gibi olsa yada biraz daha az olsa N8 in karizması yenmezdi benim için :oke:

ve N8de yok ama keşke olsaydı dediğim iphonedeki ses açma/kapama tuşu. nokia bunu neden kullanmıyosa

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Hocam 2dk şekli değişti telefonun dediklerini gözlerimde canlandırdımda :ehe

time_shift

time_shift

Üye
bence öyle daha başarılı olurdu :ehe adamlar sanki telefonu eline almadan seri üretime geçiyolar ya masada kendi halinde kuzu kuzu yatan N8 in sesi acayip boğuluyo hele yatak gibi yumuşak zeminli biyere bırakırsan bitti çaldını duymuyorum bazen onca dayanıklık testinden geçirirken böle bariz kusurları nasıl atlıyolar şaşırıyorum :hmmm

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
tek katıldığım hoparlörün hdmı gibi tepede olması gerisi bence gayet iyi birde otg ye adam gibi bi kapak koyar insan bunu nası düşünemezler yuh diyorum onun dışında süper telefon N8 e kaba diyenler o ince dedikleri telefonlara 12 mp taksınlarda görsünler telefonlar zurnaya döner :ehe

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
İnanmayın bence dayanıklılık testlerine :ehe

time_shift

time_shift

Üye
bence yapıyolar sonuç olarak dayanıklı ürünleri çıkarttıkları kesin :D sınıfta arkadaşımın iphone 3 ünün yere düşüş mesafesinden N8 i aldığımda banada düşürmek nasip oldu ve fark abarsız söylüyorum dehşet verici :D tuz buz oldu o meşhur iphone ekranı ve serviste yeni cam 300euro muş :D N8imse kulaklık çıkışındaki plastik çatlağıyla sıyırdı kendini masrafsa henüz yok :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bence yapıyolar sonuç olarak dayanıklı ürünleri çıkarttıkları kesin :D sınıfta arkadaşımın iphone 3 ünün yere düşüş mesafesinden N8 i aldığımda banada düşürmek nasip oldu ve fark abarsız söylüyorum dehşet verici :D tuz buz oldu o meşhur iphone ekranı ve serviste yeni cam 300euro muş :D N8imse kulaklık çıkışındaki plastik çatlağıyla sıyırdı kendini masrafsa henüz yok :D

benimde başıma gelen bi olay 1.5 metreden düştü telefon ama sadece sol üst kapakta sol köşesinde sıyrık var gerisinde sorun yok :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Nokıa N8 ben kamerası ve şekli için seviyorum işletim istemide değişse :)
aynen tasarımı diğer telefonlardan güzel kamera performansıda çok iyide işletim sistemi android olsa kesin biraz paraya kıyıp alırdım.

Necmati

Necmati

Üye

aynen tasarımı diğer telefonlardan güzel kamera performansıda çok iyide işletim sistemi android olsa kesin biraz paraya kıyıp alırdım.
N8 şifresini kırıp android yüklenebilse yine alırım ben :)

pRime.

pRime.

Üye

asıl karizmatik telefon olan c7 yi unuttun galiba :ehe

C7'nin de süper tasarımı var. Nokia'nın değişik tasarımları hep hoşuma gitmiştir zaten. İphone dışında diğer markalarda tasarım olarak pek bişey göremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt