N9 un tasarımı da harika , yani tasarım konusunda iki telefon kapışacaksa bunlar N8 ve N9 olur...
N8 in kulaklık ve ses çıkış yerleri konum olarak tarihi birer faciya. niye mi?
yatay konumda avuç içinde kalan bir kulaklık yeri var !
masaya bıraktığında o karizma görüntüsü msj geldiğinde yada tel çaldığında yerle bir olcak olan, boğuk, anlaşılması güç sesler çıkaran kapanmaya müsayit ses çıkış yeri !
N8 in kasasındaki en dandik 2şey bunlar benim için. o kadar önemli değil ama menü tuşu da ortada olsa daha hoş ve kullanışlıydı bence.
haklısın, hoparlör çıkışını hem şimdiki olduğu yere hem de o çıkıntının kenarlarına yapsalarmış (tek hoparlör 2-3 çıkış) süper olacakmış.

adamlar sanki telefonu eline almadan seri üretime geçiyolar ya masada kendi halinde kuzu kuzu yatan N8 in sesi acayip boğuluyo hele yatak gibi yumuşak zeminli biyere bırakırsan bitti çaldını duymuyorum bazen onca dayanıklık testinden geçirirken böle bariz kusurları nasıl atlıyolar şaşırıyorum 
sınıfta arkadaşımın iphone 3 ünün yere düşüş mesafesinden N8 i aldığımda banada düşürmek nasip oldu ve fark abarsız söylüyorum dehşet verici
tuz buz oldu o meşhur iphone ekranı ve serviste yeni cam 300euro muş
N8imse kulaklık çıkışındaki plastik çatlağıyla sıyırdı kendini masrafsa henüz yok 
bence yapıyolar sonuç olarak dayanıklı ürünleri çıkarttıkları kesinsınıfta arkadaşımın iphone 3 ünün yere düşüş mesafesinden N8 i aldığımda banada düşürmek nasip oldu ve fark abarsız söylüyorum dehşet verici
tuz buz oldu o meşhur iphone ekranı ve serviste yeni cam 300euro muş
N8imse kulaklık çıkışındaki plastik çatlağıyla sıyırdı kendini masrafsa henüz yok
![]()

aynen tasarımı diğer telefonlardan güzel kamera performansıda çok iyide işletim sistemi android olsa kesin biraz paraya kıyıp alırdım.Nokıa N8 ben kamerası ve şekli için seviyorum işletim istemide değişse![]()
N8 şifresini kırıp android yüklenebilse yine alırım ben
aynen tasarımı diğer telefonlardan güzel kamera performansıda çok iyide işletim sistemi android olsa kesin biraz paraya kıyıp alırdım.

asıl karizmatik telefon olan c7 yi unuttun galibaN9 un tasarımı da harika , yani tasarım konusunda iki telefon kapışacaksa bunlar N8 ve N9 olur...

asıl karizmatik telefon olan c7 yi unuttun galiba![]()