furkitare
Üye
-
Konu Sahibi
-
nsekiz' Alıntı:bataryanın ömrü bitmiş yeni orjinal batarya al... bataryanın ömrü kullanımına bağlı...
arkadaşım herkez benzer şeyler demişler ama sanırım sorun cfw atarken olmuş. Eğer şarjın tam dolu değildiyse yeni cfw ile alet tam algılıyor ve sınırı çiziyor. Örn. Sen cfw atarken 1200mah pilde 600 mah kaldıysa alet sınırını 600mah yapacaktır. Her batarya kalibrasyonu yapışında cfw bile atsan pil ömrünü tamamlamış gözüküyor. Gold bataryayla 1-2 kere dediğimi yap istersen. Kalibrasyon yapıp( sonuna kadar bitirip sonuna kadar doldurmak) cfw veya ofw at. Kısa kısa ömrü artması gerekiyor.
ab, kullandığın cfw hakan ın cfw si ise eğer evet 4. günün sabahı bittiğini hatırlıyorum
C6-01 son cfw mi attığımda yarımdı şarjım. Şuan 2,5 gün falan rahat gidiyor şarj. Muhtemelen arkadaşın şarjı sömüren bir programı var diye tahmin ediyorum. O da Battery monitor ile ortaya çıkacaktır
ab, kullandığın cfw hakan ın cfw si ise eğer evet 4. günün sabahı bittiğini hatırlıyorum
C6-01 son cfw mi attığımda yarımdı şarjım. Şuan 2,5 gün falan rahat gidiyor şarj. Muhtemelen arkadaşın şarjı sömüren bir programı var diye tahmin ediyorum. O da Battery monitor ile ortaya çıkacaktır
Abiler soyle açıklayayım . 3 tane programı kesin kullanıyorum . Whatsapp , opera mini next , tweetian . Bunlar kesin acik oluyor . Mesela operada gezerken diğerleri acik falan . 3g kapalı . Ekran koruyucum yok . Bu programlarda 3 saat falan acik kalıyor toplasan . Ama dediğiniz mantıklı . Şarji sömüren programı bulmak en mantıklısı . Başka önerilerinizide bekliyorum . Ilginize teşekkür ederim
Iyi Forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?